Alois Hitler father of Hitler

04/10/2013 12:04
EGYPT - ISLAM
Egypt, Tawadros II: Morsi is responsible for the attacks against Christians
Coptic Orthodox Patriarch says never in two thousand years has St. Mark’s Cathedral suffered such an attack. The Islamist president is not protecting Christians. The video of the assault which took place on April 7. Young Christians and Muslims take to streets in sign of the unity of the Egyptian people.

Cairo (AsiaNews) - The Islamists attacks on St. Mark's Cathedral in Cairo has aroused considerable concern within the Coptic Orthodox community, which for the first time has pointed the finger at President Mohamed Morsi and his entourage. The charge against the Islamist head of state was voiced by Coptic Orthodox Patriarch, Tawadros II, who in a recent interview with the private Ontv television said: "We want facts, not just words. President Morsi has promised to do everything in his power to protect the cathedral, but in reality he hasn't". Today, hundreds of young Christians and Muslims organized a protest against attacks and to enhance dialogue and unity between the two components of Egyptian society.

On 7 April, in front of St. Mark's Cathedral in Cairo, a group of Islamists hurled stones and Molotov cocktails at participants in the funerals of four Christians killed in sectarian clashes that took place on April 5 in the district of Khosous on the outskirts of the capital. The attack, which took place under the eyes of the police, left two dead and over 80 injured. A church building was also set on fire.

According to the Patriarch, Morsi is responsible for what happened, "his behavior comes under the category of negligence and poor assessment of events. In two thousand years our cathedral has never suffered an attack like that." Tawadros II urges the authorities to take a clear position because "the situation has gone beyond the limits of freedom of expression and has reached an unsustainable level of chaos."

After the assault Morsi said that the violence of recent days "are an attack against my own person," and proposed the revival of the defunct Committee for justice and equality. But Tawadros II has responded that " there are already enough of these committees and groups, none of them ever really worked".

The amateur images filmed by some activists of the Maspero Youth Union show the violence of the clashes on April 7, with dozens of extremists shouting anti-Christian slogans, inciting hatred against the minority. In the video the police can also be seen throwing tear gas inside the cathedral, intoxicating even women and elderly people who had taken refuge in the church. In a video some unknown masked men are seen shooting from a terrace on the Christians below.

Here are the videos of the clashes posted to AsiaNews by young activists of the Maspero Youth Union:


Video of the clashes in front of St. Mark's Cathedral in the Christian quarter of Abasseya: http://www.youtube.com/watch?v=m7laPVTKztA
Muslims chant "Allah is Great" during the assault on the cathedral:

Martesa Gay, në Francë, dhe në të gjitha mashtrimet: i: të gjitha: Shtetet, e: sistemit masonik sepse bankar drejtë e zoti FMN: 666 FED BQE NWO. drejt: definitive: Crazies (ANSAmed) - PARIS, 10 prill -: Senati francez: ka thënë "po" martesës së homoseksualëve, aprovimin: e: Article: e:: Projekt: Ligji, i cili hap martesë: për të njëjtën -seksi çifte. Përveç,: Senati: nuk: mohojnë: - PËRGJIGJE - GAY, janë: i zgjuar, ata e dinë se, nuk e bëjmë: duhet, nga: institucion ligjor i: martesës, por, kriminelët janë: vetëm: shkatërrimin e familjes dhe shoqërisë. . Kjo është një tjetër përfitim, që, me: farisenjtë duan: të bëni me: Kalifatit Botërore, për të bërë:: më: shkatërruese të mundshme, luftë të tretë botërore, që, ata kanë: Made: pashmangshme: për të shkatërruar Izraelin! ju jeni: të gjithë vdesin!
KOREA. 2013/04/10 [komunistët penale: vdekurve nga: uria, kërcënojnë: Botë] Korea Korean peshkopë: North kërcënon:: botë për të shpëtuar ekonominë e saj. : President: nga:: Konferenca peshkopët katolikë ': nga: Korea AsiaNews tha se: "Tensionet janë: projektuar për të kursyer: fytyrën: dhe për të marrë: asistenca financiare Apeloj për të gjithë koreanët për t'u lutur sidomos për ata.: Njerëzit: të cilët shkaku: dhimbje dhe vdekje nga veprimet e tyre ". Seul (AsiaNews) - Koreja e Veriut ", dëshiron të marrë: ndihma të huaja financiare pa: hequr dorë krenarinë e saj: ose kuptim: nga: vetë-respekt peshkopët katolikë janë: shumë i pikëlluar për: tensioneve të tilla dhe kërcënimeve të Phenianit, të cilat e bëjnë::. Bota më shumë: të shqetësuar dhe të pakënaqur, "tha Peter Mgr Kang U-il, ipeshkëv i: Cheju dhe president: nga: Konferenca peshkopët katolikë ':: e: Korea. Si rritet tensioni në: gadishullit dhe shenjat e: luftës mali,: peshkopë "janë: duke u përpjekur në çdo mënyrë për të gjetur: një rrugë drejt paqes.
KOREA. 2013/04/10 [komunistët penale: vdekurve nga: uria, kërcënojnë: Botë] Edhe pse Jugut Koreans duket të qetë dhe të qetë,: i tanishëm: Situata ka tronditur njerëzit: brenda. Ne kemi: mund të: përdoret për këto: Kërcënimet, por: askush: mund të mohojë: mundësinë e: a: papritur konfrontim ushtarak. "Koreja e Veriut,": prelat: vuri në dukje, "mund të jetë: në këtë situatë në të cilën ajo: kërcënon të gjithëve, sepse: ai: nuk është: në gjendje: për të rigjallëruar: ekonominë e saj dhe për të shpëtuar: vetë nga do mbi:. Brink Ajo : ka nevojë për investimet e huaja, por:. gjithashtu vetë-respekti Ajo: dëshiron të Kurseni:, fytyra diçka që ne të: ndjehen të fuqishëm për Në.: 60 vjet që:: lufta, sundimtarët Koresë së Veriut kanë: mbajti një kuptim: nga: : superioritetit dhe vetë-mjaftueshmërinë, por: kjo recetë: ka shkatërruar ekonominë e tyre ". Prandaj, "Unë personalisht apel për të gjithë koreanët për t'u lutur për paqe: në: gadishullin," tha Peshkopi Kang. Me këtë në mendje, "shkroi unë: një: lutje për të kërkuar Perëndinë për të treguar dhembshuri për: një grup i: budallenjve të cilët, me veprimet e tyre, janë: të sjellë uri, vuajtje, dhunë.
[[@ JHWH ime - kjo është: a: hakmarrja, kundër, Unius REI [është:: Kalifati: në mbarë botën: nga:: Lidhja Arabe] 2013/04/10. Egjipt: - ISLAMI. Tawadros II: Morsi është përgjegjës: për: sulmet kundër.: Krishterët]] Koptike Patriarku ortodoks thotë se kurrë në dy mijë vjet ka Katedralja e Shën Markut pësoi një sulm të tillë. : Islamike: Presidenti: nuk është: mbrojtja e të krishterët.: Video:: Sulm:: cila u mbajt më 7 prill. Rinj të krishterët dhe myslimanët marrin: për rrugët në shenjë: e: unitetin e:: popullit egjiptian. Cairo (AsiaNews): islamistët sulmet mbi Katedralen e Shën Markut në Kajro ka ngjallur konsiderueshme: shqetësim: brenda komunitetit kopt ortodoks, i cili për: së pari: koha: ka theksuar: gisht në: Presidenti: Mohamed Morsi dhe enturazhi i tij. : Ngarkuar: kundër:: islamisti: Kreu i: shteti: u shprehur nga Patriarku ortodoks kopt, Tawadros II, [OBAMA: tërë tuaj: Administrata penale do t'i përgjigjet: krimin: i: islamikët e aleatët tuaj]
[[@ JHWH ime - kjo është: a: hakmarrja, kundër, Unius REI [është:: Kalifati: në mbarë botën: nga:: Lidhja Arabe] 2013/04/10. Egjipt: - ISLAMI. Tawadros II: Morsi është përgjegjës: për: sulmet kundër: Të krishterët]] i cili në një:. Fundit: Intervista me: private: Televizioni Ontv tha: "Ne: duam: fakte, jo: vetëm:. Fjalët President: Morsi ka premtoi se do të bëjë gjithçka në fuqinë e tij për të mbrojtur: e: katedrale, por: në realitet ai: nuk ka ". Sot, qindra e: krishterëve dhe myslimanëve të rinj organizuan një protestë::: Sulme kundër dhe për të rritur: Dialogue: dhe unitetin midis: dy komponentët: shoqërisë egjiptiane. Më 7 prill, në frontin: nga: Katedralja e Shën Markut në Kajro, një: grup i: islamikët e hodhën gurë dhe kokteje Molotov në: pjesëmarrësit në funeralet: të krishterët: Katër të vrarë në përleshjet sektare që: ndodhën: më 5 prill në: Qarkut: e: Khosous mbi: periferi:: kapitalit. : Sulmi, i cili ndodhi: Sipas: Sytë e:: policia, e majta: dy të vdekur dhe mbi 80 të plagosur. a: ndërtimin e kishës ishte vendosur gjithashtu: në zjarr.
[[@ JHWH ime - kjo është: a: hakmarrja, kundër, Unius REI [është:: Kalifati: në mbarë botën: nga:: Lidhja Arabe] 2013/04/10. Egjipt: - ISLAMI. Tawadros II: Morsi është përgjegjës: për: sulmet kundër.: Krishterët]] Sipas: Patriarku, Morsi është përgjegjës: për atë: ka ndodhur, "sjellja e tij vjen nën kategorinë e::: neglizhencës dhe vlerësim të dobët: i: Ngjarjet Në dy mijë vjet katedrale ynë kurrë nuk ka vuajtur një sulm si:.. se " Tawadros II nxit: Autoritetet të marrin: a: Pozicioni i qartë, sepse: ": Situata ka shkuar: përtej: limitet e: lirisë së: të shprehurit dhe ka arritur një paqëndrueshëm: niveli i:. Kaos" Pas sulmit:: Morsi tha se:: dhuna: nga: fundit: ditë "janë: një sulm kundër: personit tim", dhe propozoi: ringjalljen e:: ndjerit: Komiteti: për drejtësi, dhe barazi. Por: Tawadros II është përgjigjur se: "nuk ka: janë: tashmë mjaft i:: këto komitete dhe grupe, askush: nga: ata punuar ndonjëherë me të vërtetë".

[[@ JHWH ime - kjo është: a: hakmarrja, kundër, Unius REI [është:: Kalifati: në mbarë botën: nga:: Lidhja Arabe] 2013/04/10. Egjipt: - ISLAMI. Tawadros II: Morsi është përgjegjës: për: sulmet kundër: Të krishterët]]:. Imazhe amator filmuar nga disa: aktivistët nga:: Maspero Rinia Bashkimi tregojnë: Dhuna: nga:: përleshjeve më 7 prill, me dhjetra e : Ekstremistët brohoritnin parulla anti-kristiane, nxitje të urrejtjes kundër:: minoritare. Në: Video: Policia: mund të jetë gjithashtu: shihet duke hedhur gaz lotsjellës brenda: e: katedrale, intoxicating edhe gra dhe pleq: kush i kishte strehuar: në: kisha. Në një: disa Video: burra të panjohur të maskuar janë: qitje shihet nga një: tarracë: mbi: krishterëve poshtë. Here: janë: video: nga:: përplasjet postuar në AsiaNews nga aktivistët e rinj të:: Maspero Rinia Bashkimi: Video nga:: përplasjet në front: nga: Katedralja e Shën Markut në: Tremujori i krishterë i: Abasseya: / watch? v = m7laPVTKztA. Unknown maskuar shtënat në: në: koptët:
[[@ JHWH ime - kjo është: a: hakmarrja, kundër, Unius REI [është:: Kalifati: në mbarë botën: nga:: Lidhja Arabe] 2013/04/10. Egjipt: - ISLAMI. Tawadros II: Morsi është përgjegjës: për: sulmet kundër.: Krishterët]] Sulmi gaz lotsjellës mbi: vendbanimin Patriarkut. Zjarri: në: Patriarkut banimit: facebook. % 2Fwatch% 3Fv% 3DJhn_MFh-gV8 & h = 9AQFszWTU & s = 1. Përdoret gazlotsjellës kundër: njerëz të dëmtuar: dhe ambulanca: zjarr: në një: në ndërtesë: kompleks i:: Katedralja:. Policia: zjarr: gaz lotsjellës në:: katedrale:
[[@ JHWH ime - kjo është: a: hakmarrja, kundër, Unius REI [është:: Kalifati: në mbarë botën: nga:: Lidhja Arabe] 2013/04/10. Egjipt: - ISLAMI. Tawadros II: Morsi është përgjegjës: për: sulmet kundër: të krishterët.]] Sulmet kundër:: katedralja me tub: bomba dhe gurë. Krishterët në front: nga:: Katedralja në flakë. Egjiptianët të përpiqen për të ndaluar: përplasjeve. Foto nga: banditë të përfshira në: Sulme: / watch v = u4lUfrhoqQU. Muslimanët psal: "All-llahu është i Madh" gjatë sulmit: në: katedrales: / watch v = gxM7hV1yeW0?. [OBAMA: tërë tuaj: Administrata penale do t'i përgjigjet: krimin: i: islamikët e aleatët tuaj]
@ Benedikti TIJ SHENJTÉRI: XVI --- gjithë vëllezërit dhe motrat tona hebrenj nga:: bota? ata kanë nevojë për ne! [Vëllazëri universale: Shalom + salam = bekimet too] Papa: PENZION: Benedict TIJ SHENJTÉRI: XVI mëson për mua: .. tani se: ju jeni: lirë: nga kufizimeve institucionale, ju mund të punojnë me mua.
[Love: UNIVERSAL UNIUS REI] 2012/10/03. Vatikan. Papa: EMERITO: Benedikti: XVI, në: liturgjia ne: dalin: nga lutja individuale për "ne": e Kishës universale. Audienca e përgjithshme: vazhdon: "Shkolla e: lutjes". "Liturgjia është e natyrshme të krishterë katolik, vjen nga çdo gjë dhe të çon në çdo gjë, në bashkim me të gjithë njerëzimin, në të gjitha kohërat", se: është, Benedikti: XVI mëson "one: e: e: Arsyet pse .. duhet: të jetë: besnik me: formularët e:.: Kisha universale "liturgjia e shenjtë transformon tonë" unë "në" ne ", ajo:" nuk është: jonë bën, ai: është kryesisht përmes veprimit të Perëndisë: Kisha, historia e tij, tradita e saj , krijimtaria e saj ". "Askush nuk është një: i huaj", në: liturgjia krishterë, "ai: është e natyrshme katolik, në unitet në bashkim me të gjithë njerëzimin, e: gjatë gjithë kohës:": kjo, Benedikti i tij SHENJTÉRI: XVI mëson është "një: nga: se: arsyet pse ajo: nuk mund të: të jetë: ndryshohen nga: Komuniteti ose nga ekspertët, por: duhet: të jetë: besnik me: format e::. Kishës universale "
Spanjë: shpronësimi Andaluzi: e:: shtëpitë ndaj bankave. Në: Rasti: nga: Dëbimet e: familjeve në: Rrezik: përjashtimi social. Spanjë: Andaluzi ekspropriim: Shtëpitë për bankat (ANSAmed) - Madrid, 10 prill - Për të, për të përmbushur: të: emergjencat e: dëbimit, për shkak të paaftësisë paguese të::: peng,: rajoni i: Andaluzi, i qeverisur nga një: Koalicioni mes, PSOe: dhe Izquierda Unida, ka miratuar një dekret:: Ligji, i cili do të lejojë ': shpronësimi i: strehim, prona: kundër: të: bankat, në tre: vjet, në rast se: nga: dëbim nga: familjet në: rrezik nga: përjashtimit social. - PËRGJIGJE - KUR, ne: të bëjë shpronësimin, kundër: të Rothschild BQE-FMN FED 666, për: të gjitha paratë: se: ai: ka vjedhur të gjithë popujve:?
@ Rothschild Fariseu: 666 322 IMF-NWO - ju shkelur: "qëllim": hyjnore, e natyrshme, Kushtetuese, në tuaj: masonike konspiracion ndërkombëtar, për të bërë rrënojat e: Izraeli, etj .. me, çfarë: lloj: vdekja, ju doni: të vdisni: e: bishën? [Gjithçka që: është në: World: është e korruptuar qenë: nga farisenjtë, për: të jetë: kundër: Krishtit, kështu, armiku i: Krishterimi, i takon: antikrishti!], Sepse, o farisenj FMN-NWO (anti-christ) janë: Armiqtë e: krishterim? Pastaj, është Jezusi i: Bethlehem:. E vërtetë]] @ Benjamin Netanyahu, [: Gjaku: Rothschild në: venat e: Hitleri] janë:? Ata: Rothsçajlldët, të cilët kanë:: fuqia e: organizuara: Fuqia: nga:: Fyhreri gjerman. për: bëni këtë, ju jeni: shërbyer, i::
Banka e Anglisë, dhe, e, të tjera: Institucionet, britanike apo amerikane, si::: Rothschild & Kuhn Loeb, duke përdorur: njëjtë, që: kanë financuar ::: revolucion në Rusi. : Zemra: nga:: makinë luftës: nga: Hitler, ishte: Gjiganti: kompleks industrial të:: ". IG Farben" Kjo industri gjerman kishte një: degë: amerikan, i kontrolluar nga: Rothschild nëpërmjet:: Warburg (shërbëtorët e tyre). për: shembull, Paul Warburg ishte drejtor: nga:: "Banka Qendrore e: Amerikës" në:: koha: nga:: tij: fondacion, atëherë ajo: ishte i:: "Federal Reserve", dhe : në vitin 1913 u bë: Drejtor: amerikan IG Farben ",: Kompania e cila, manaferra: Më vonë, ai: ishte besuar me: Detyra e: organizimit: të: kampet e punës së detyruar: në:. Auchwitz @ Rothschild farise: 666 322 FMN -NWO - ju shkelur: "Urdhër": hyjnore, e natyrshme, kushtetuese, në tuaj: konspiracionit masonik ndërkombëtar, për të bërë rrënojat e: Izraeli, etj .. me, çfarë: lloj: vdekja, ju doni: të vdesin: : bisha?
[Gjithçka që: është në: World: është e korruptuar qenë: nga farisenjtë, për: të jetë: kundër: Krishtit, kështu, armiku i: Krishterimi, i takon: antikrishti!], Sepse, o farisenj FMN-NWO (anti-christ) janë: Armiqtë e: krishterim? Pastaj, është Jezusi i: Bethlehem:. E vërtetë]] @ Benjamin Netanyahu, [: Gjaku: Rothschild në: venat: nga:? Hitler] Ky "amerikan IG Farben" ishte një: ndarja e:: Standard Oil e : pronësia nga: Rockefeller. Gjatë:: së pari: dhe: Lufta e Dytë Botërore:: Rothsçajlldët zotëronte gjithë:: Agjencitë: Gjermanisht, informatat dhe kështu: të kontrolluara nga: Informacione: për gjermanët dhe: me: tjetër: nga:: Botë. si: për: mrekulli, oh, pyes veten! dhe kur: Amerikanët: aleatët e tyre janë: hyri: Gjermania, ushtarët e tyre kanë: zbuloi se:: Lehtesirat: e:: IG Farben, edhe pse, duke qenë: zemra: nga:: makinë luftës: nga: Hitler , nuk: Been ishin: shkatërruar nga bombardimet. : Njëjtë: ishte: rasti, për:: industritë e:: Ford, një: një tjetër terren, e: Hitleri.
: Të tjera: industrive: Been ishin: plotësisht: shkatërrohen. është: evidente: se:: forca Personale: se: ka: lëvizur përpara, dhe Hitleri:: tij: makinë lufte, është: ishte: House: nga: Rothschild, një: familja "çifut". @ Rothschild Fariseu: 666 322 IMF-NWO - ju shkelur: "qëllim": hyjnore, e natyrshme, Kushtetuese, në tuaj: masonike konspiracion ndërkombëtar, për të bërë rrënojat e: Izraeli, etj .. me, çfarë: lloj: vdekja, ju doni: të vdisni: e: bishën? [Gjithçka që: është në: World: është e korruptuar qenë: nga farisenjtë, për: të jetë: kundër: Krishtit, kështu, armiku i: Krishterimi, i takon: antikrishti!], Sepse, o farisenj FMN-NWO (anti-christ) janë: Armiqtë e: krishterim? Pastaj, është Jezusi i: Bethlehem:. E vërtetë]] @ Benjamin Netanyahu, [: Gjaku: Rothschild në: venat e:? Hitleri] se: normalisht: ai: duhej të ndihmuar, mbrojtur, dhe: inkurajuese: : besimi dhe çifute::: People Tij. Është nga:: fakti: se, edhe sot përdorin:: Rothsçajlldët, me: populli hebre, për: interesat e tyre, abuzimin, nauseum ad.
: Trajtojnë Rothsçajlldët: me përbuzje:: masë nga:: populli çifut, dhe: kjo, sjellja e tyre është: të ndara nga: pushosh: e:: Illuminati. për: ata: Çifutët janë: vetëm: i: Grupet e njeriut, për të: të përdorura, si: pretekstin: për:: Realizimi: e:: programi i tyre,: Krijimi: për: një qeveri botërore. jo: vetëm: kjo: Projekti: do të jetë: realizohen: Rothsçajlldët do të jenë: mjeshtrave të: bota. [...] Gjithkush: mendon se:: Mbështetje Rothsçajlldët: të: People: Hebreje, se: Hitleri ka: duke u përpjekur nga: shfarosën, por: kush ka: Hitlerin financuar dhe: e: Sue: Kompani? @ Rothschild Fariseu: 666 322 IMF-NWO - ju shkelur: "qëllim": hyjnore, e natyrshme, Kushtetuese, në tuaj: masonike konspiracion ndërkombëtar, për të bërë rrënojat e: Izraeli, etj .. me, çfarë: lloj: vdekja, ju doni: të vdisni: e: bishën? [Gjithçka që: është në: World: është e korruptuar qenë: nga farisenjtë, për: të jetë: kundër: Krishtit, kështu, armiku i: Krishterimi, i takon:! Antikrishti]
Farisenjtë FMN-NWO (anti-Krishtit) janë: Armiqtë e: krishterim? Pastaj, është Jezusi i: Bethlehem:. E vërtetë]] @ Benjamin Netanyahu, [: Gjaku: Rothschild në: venat e: Hitleri] Një njeri i zakonshëm është:? Mësuar për: mendoj: se: nuk: është e mundur: që :: Rothsçajlldët, kemi: financuar Hitlerin, autor: i: krime të panumërta. Really? Le të shikojmë: të: fakte edhe: pak, manaferra: deri afër. Sipas librit: ": mendimit: nga: Hitler", shkruar nga: Psikologu: Walter Langer, jo: vetëm: Hitleri ishte i financuar nga Rothschild, por: ai: vetë ishte një: Rothschild, dhe, si: se: ai: u mor në: konsiderate: e: Familja Mbretërore e: Angli. Hitleri do të ketë: është mbrojtur nga shtëpia: nga: ne: Windsor njëjtën mënyrë dhe për të::: njëjtë:: Arsyet, të cilën unë kam qenë gjithashtu::: hero i luftës: "Zot Mountbatten, dhe Rothschild : Satanist: si dhe:. atë Kjo mbrojtje, u dha, me Hitlerin nga: House: nga: Windsor,
by:: Shtëpia gjermane: nga: Sakse-Cobourg-Gotha. Anëtarët e:: farefisnore vërtetë: e: Hitleri, sidomos nga: Gjermanisht, ishin: në mes: manaferra admiruesit e tij: ngazëllyer. @ Rothschild Fariseu: 666 322 IMF-NWO - ju shkelur: "qëllim": hyjnore, e natyrshme, Kushtetuese, në tuaj: masonike konspiracion ndërkombëtar, për të bërë rrënojat e: Izraeli, etj .. me, çfarë: lloj: vdekja, ju doni: të vdisni: e: bishën? [Gjithçka që: është në: World: është e korruptuar qenë: nga farisenjtë, për: të jetë: kundër: Krishtit, kështu, armik i krishterimit, i takon: antikrishti!], Sepse, o farisenj FMN-NWO (anti-christ) janë: Armiqtë e: krishterim? Pastaj, është Jezusi i: Bethlehem:. E vërtetë]] @ Benjamin Netanyahu, [: Gjaku: Rothschild në: venat e:? Hitleri] Ata e dinin by: ku: erdhi: kjo: lastar. : Historia e:: Illuminati, tregon se: këta njerëz:: janë: shumë të bashkangjitur: për: linjat e tyre: gjenetike, dhe: kjo i lejon: e: kuptoni: se: Arsyet që: të kenë: lejohet: trupor: Hitleri: Ngjiten: në pushtet: në: kaq shpejt. Langer shkruan
: "Alois Hitler, babai i: Hitlerit, ishte një i paligjshëm: Fëmija, i.: Anna-Maria Schicklgruber Gjithashtu: nëse: zyrtarisht:: Babai i: Alois Hitler rezulton: të jetë: Johann Georg Hiedler, janë: shumë ata : se: dyshim: se: ai: është: babai i vërtetë i:.? Alois dhe pse: Arsyeja është: në: gjithashtu:. letër austriake kjo: Dokumenti: siguron: dëshminë se: kur Alois Hitler u konceptua nga e Tij: nënë, kjo do të ishte: Vienna, përdoret si: çupë, në:: shtëpi: nga:: Baron Rothschild Kur Baron.: pa: se: ajo: ishte shtatzënë, e hodhi poshtë atë, duke e detyruar atë për të: Kthimi: në: saj . @ Rothschild farise: 666 322 IMF-NWO - ju shkelur: "qëllim": hyjnore, e natyrshme, Kushtetuese, në tuaj: masonike konspiracion ndërkombëtar, për të bërë rrënojat e: Izraeli, etj .. me, çfarë: lloj: vdekja , ju doni: të vdisni:: bisha [gjithçka që: është në botë: është qenë i korruptuar: nga farisenjtë, për: të jetë: kundër: Krishtit, kështu, armiku i: Krishterimi, i takon:! antikrishti]?

زواج مثلي الجنس، في فرنسا: وفي كل الحيل: من: جميع: الأمريكية، من: نظام ماسوني: للخدمات المصرفية رسوم سك العملات: 666 صندوق النقد الدولي FED البنك المركزي الأوروبي NWO. نحو: نهائي: المجانين (أنسامد) - و - باريس، 10 أبريل: وقال "نعم" على زواج مثلي الجنس، والموافقة: مجلس الشيوخ الفرنسي: المادة: من: من: مشروع: القانون الذي يفتح الزواج: إلى نفسه الأزواج الجنس. ما لم، و: مجلس الشيوخ: لم: رفض: - الجواب - GAY، هي: الذكية، وهم يعرفون ذلك، أليس: في حاجة، من: مؤسسة قانونية من: الزواج، ولكن والمجرمين هي: تدمير فقط: الأسرة والمجتمع. . هذه فائدة أخرى، أن و: الفريسيون يريدون: أن تفعل ل: الخلافة العالمية، لجعل: ل: معظم: مدمرة ممكن، حرب العالم الثالث، التي، لديهم: الصنع: لا مفر منه: لتدمير إسرائيل! كنت: يموت الجميع!
كوريا. 2013/04/10 [الشيوعيين الجنائية: الميت من: الجوع، وتهدد: العالم] كوريا الأساقفة الكورية: شمال يهدد: العالم ليخلص: اقتصادها. و: الرئيس: من: من: مؤتمر الأساقفة الكاثوليك: من: وقال كوريا اسيا نيوز أن: "هناك توترات: مصممة لتوفر: الوجه: وعليه: المساعدة المالية وإنني أناشد جميع الكوريين للصلاة خصوصا بالنسبة لأولئك:. الناس: الذين يسببون: الألم والموت من خلال تصرفاتهم ". سيول (اسيا نيوز) - كوريا الشمالية "يريد الحصول على: مساعدات مالية أجنبية دون: التخلي عن كبريائها: أو بمعنى: من: احترام الذات الأساقفة الكاثوليك هي: حزين جدا حول: مثل هذه التوترات والتهديدات بيونغ يانغ، والتي تجعل: و:. عالم أكثر: قلقا وغير سعيدة "، وقال المونسنيور بيتر كانغ U-IL، أسقف: تشيجو والرئيس: من: مؤتمر الأساقفة الكاثوليك: لمن: كوريا. كما يتصاعد التوتر في: شبه الجزيرة وعلامات: جبل الحرب، و: الأساقفة "هي: يحاول بكل وسيلة لإيجاد: الطريق إلى السلام.
كوريا. 2013/04/10 [الشيوعيين الجنائية: الميت من: الجوع، وتهدد: العالم] على الرغم من الكوريين الجنوبيين يبدو الهدوء والسكينة، و: حالي: هزت الوضع الناس: في الداخل. نحن: قد يكون: تستخدم لهذه: التهديدات، ولكن: لا احد: يستطيع أن ينكر: إمكانية: المواجهة العسكرية المفاجئة: أ. "كوريا الشمالية"، و: اسقف: لاحظت، "قد يكون: في هذه الحالة حيث: يهدد الجميع للأسباب التالية: أنه: ليس: قادر: لتنشيط: اقتصادها وتوفر: نفسه من الذهاب أكثر من:. شفا انها : يحتاج الاستثمار الأجنبي: ولكن:. أيضا احترام الذات و: يريد أن ينقذ: وجه، وهو أمر نحن: تشعر بقوة لفي: 60 عاما منذ: في: الحرب، والحكام الكوري الشمالي ديك: عقد: معنى: من : دمر اقتصادهم ": التفوق وتحقيق الاكتفاء الذاتي، ولكن: هذه الوصفة. "، شبه الجزيرة وأنا شخصيا أناشد جميع الكوريين للصلاة من أجل السلام: في" قال الأسقف كانغ بالتالي،. مع هذا في الاعتبار، "كتبت: ج: الصلاة لنسأل الله لإظهار التعاطف ل: مجموعة من: الحمقى الذين، من خلال تصرفاتهم الخاصة، هي: جلب الجوع والمعاناة والعنف.
[[@ بلدي JHWH - وهذا هو: ج: الانتقام، ضد، الخط الفاصل REI [هو:: الخلافة: في جميع أنحاء العالم: من: من: جامعة الدول العربية] 2013/4/10. مصر: - ISLAM. جيلان الثاني: مرسي مسؤولة: ل: هجمات ضد:. المسيحيين] يقول] القبطية الأرثوذكسية البطريرك أبدا في ألفي سنة عانت كاتدرائية القديس مرقس مثل هذا الهجوم. و: الاسلامية: الرئيس: ليس: حماية المسيحيين: فيديو: ل: الاعتداء: التي وقعت: في 7 أبريل. الشباب المسيحيين والمسلمين تأخذ: إلى الشوارع في علامة كل من:: وحدة: و: الشعب المصري. القاهرة (اسيا نيوز) إن: هجمات الإسلاميين في كاتدرائية القديس مرقس في القاهرة وقد اثار كبيرة: القلق داخل: طائفة الأقباط الأرثوذكس، والتي ل: أولا: الوقت: لقد أشار: الإصبع على العنوان التالي: الرئيس: محمد مرسي والوفد المرافق له. و: المسؤول: ضد: ل: الاسلامية: رئيس: الدولة: والتي عبر عنها البطريرك القبطي الأرثوذكسي، جيلان II، [أوباما: الخاص بك كامل: سوف الادارة الجنائية الاستجابة ل: الجريمة: من: بريدك حلفاء الإسلاميين]
[[@ بلدي JHWH - وهذا هو: ج: الانتقام، ضد، الخط الفاصل REI [هو:: الخلافة: في جميع أنحاء العالم: من: من: جامعة الدول العربية] 2013/4/10. مصر: - ISLAM. جيلان الثاني: مرسي مسؤولة: ل: هجمات ضد: النصارى]] الذين في: الزوار: مقابلة مع: خاص: قال التلفزيون ONTV: "نحن: نريد: حقائق، وليس: مجرد:. كلمات الرئيس: مرسي لديه وعد ببذل كل ما في وسعه لحماية: و: الكاتدرائية، ولكن: في الواقع قال: لم ". اليوم، المئات من: الشباب المسيحيين والمسلمين بتنظيم: الاحتجاج: ضد: الهجمات وتعزيز: حوار: وحدة وطنية بين: عنصرين من: المجتمع المصري. في 7 أبريل، أمام: من: كاتدرائية القديس مرقس في القاهرة، وهو: مجموعة من: الإسلاميون القوا الحجارة وقنابل المولوتوف على: المشاركين في: جنازات: أربعة مسيحيين قتلوا في الاشتباكات الطائفية التي: وقعت: في 5 نيسان في: منطقة: من: الخصوص على: ضواحي كل من:: رأس المال. و: الهجوم الذي وقع: تحت: عيون: و: الشرطة، اليسار: قتيلان وأكثر من 80 جريحا. تم تعيين بناء الكنيسة أيضا: وعلى النار.
[[@ بلدي JHWH - وهذا هو: ج: الانتقام، ضد، الخط الفاصل REI [هو:: الخلافة: في جميع أنحاء العالم: من: من: جامعة الدول العربية] 2013/4/10. مصر: - ISLAM. جيلان الثاني: مرسي مسؤولة: ل: هجمات ضد:. المسيحيين]] وفقا ل: البطريرك، مرسي هو المسؤول: لماذا: حدث "، ويأتي سلوكه تحت: فئة: الإهمال: وتقييم الفقيرة: من: الأحداث في ألفي سنة كاتدرائية لدينا عانت أبدا هجوم مثل:. ذلك ". جيلان II تحث: السلطات إلى اتخاذ: ج: موقف واضح لأن: "إن: الفوضى قد ذهب الوضع: ما وراء: حدود: حرية: التعبير وتوصلت الى غير المستدام: مستوى." بعد: الاعتداء: قال مرسي أن:: العنف: من: الزوار: أيام "هي: هجوم ضد: بلدي شخص"، واقترح ما يلي: إحياء كل من:: ملغى: لجنة: من أجل العدالة: والمساواة. ولكن: قد استجاب جيلان الثاني أن: "هناك: هي: بالفعل ما يكفي من: التالية: اللجان ومجموعات، لا شيء: من: لهم من أي وقت مضى عملت حقا".

[[@ بلدي JHWH - وهذا هو: ج: الانتقام، ضد، الخط الفاصل REI [هو:: الخلافة: في جميع أنحاء العالم: من: من: جامعة الدول العربية] 2013/4/10. مصر: - ISLAM. جيلان الثاني: مرسي مسؤولة: ل: هجمات ضد: النصارى]] و: صور الهواة تصويره من قبل بعض: نشطاء: لل: اتحاد شباب ماسبيرو إظهار: العنف: من: من: اشتباكات وقعت يوم 7 أبريل، مع عشرات من : المتطرفون وهم يهتفون بشعارات معادية للمسيحيين، بالتحريض على الكراهية ضد: ل: أقلية. في: الفيديو: الشرطة: يمكن أن يكون أيضا: شهدت رمي ​​الغاز المسيل للدموع داخل: ل: الكاتدرائية، المسكرة حتى النساء وكبار السن: الذين لجأوا: في: الكنيسة. في: فيديو بعض: رجال ملثمين مجهولين هي: اطلاق النار ينظر إليها من: شرفة: على: النصارى أدناه. هنا: هي:: فيديوهات: و: اشتباكات المرسلة لاسيا نيوز من قبل الناشطين الشباب كل من:: اتحاد شباب ماسبيرو: فيديو: ل: اشتباكات امام: من: كاتدرائية القديس مرقس في: الحي المسيحي من: العباسية: / ساعة؟ V = m7laPVTKztA. مجهول ملثمين النار على: و: الأقباط:
[[@ بلدي JHWH - وهذا هو: ج: الانتقام، ضد، الخط الفاصل REI [هو:: الخلافة: في جميع أنحاء العالم: من: من: جامعة الدول العربية] 2013/4/10. مصر: - ISLAM. جيلان الثاني: مرسي مسؤولة: ل: هجمات ضد:. المسيحيين]] هجوم بالغاز المسيل للدموع على: إقامة البطريرك. النار: في: إقامة البطريرك: الفيسبوك. ٪ 2Fwatch٪ 3Fv٪ 3DJhn_MFh-gV8 & H = 9AQFszWTU & S = 1. الغاز المسيل للدموع ضد: الجرحى: وسيارات الإسعاف: النار: في: مبنى في: مجمع كل من:: كاتدرائية:. الشرطة: اطلاق النار: الغاز المسيل للدموع في: و: الكاتدرائية:
[[@ بلدي JHWH - وهذا هو: ج: الانتقام، ضد، الخط الفاصل REI [هو:: الخلافة: في جميع أنحاء العالم: من: من: جامعة الدول العربية] 2013/4/10. مصر: - ISLAM. جيلان الثاني: مرسي مسؤولة: ل: هجمات ضد:. المسيحيين]] هجمات ضد: ل: الكاتدرائية مع الأنابيب: القنابل والحجارة. المسيحيون في الجبهة: من: من: كاتدرائية في النيران. المصريين في محاولة لوقف: الاشتباكات. صورة: البلطجية تشارك في: الهجمات:؟ / ساعة = V u4lUfrhoqQU. المسلمون يهتفون: "الله أكبر" خلال الهجوم: على: الكاتدرائية: / ووتش V = gxM7hV1yeW0؟ [أوباما: الخاص بك كامل: سوف الادارة الجنائية الاستجابة ل: الجريمة: من: بريدك حلفاء الإسلاميين]
@ قداسة البابا: السادس عشر --- جميع إخواننا وأخواتنا اليهودي: و: العالم؟ هم في حاجة إلينا! [الأخوة العالمية: شالوم + السلام = سلم جدا] البابا: متقاعد: قداسة البابا: XVI يعلم لي: .. الآن ما يلي: كنت: الحرة: من القيود المؤسسية، يمكنك العمل معي.
[الحب: UNIVERSAL الخط الفاصل REI] 10/03/2012. الفاتيكان. البابا: EMERITO: بنديكت السادس عشر: السادس عشر، في: القداس نحن: الخروج: من الصلاة الفردية إلى "نحن" من: الكنيسة الجامعة. الجمهور العام: تواصل على: "المدرسة من: الصلاة". "القداس المسيحي هو الكاثوليكية بطبيعتها، ويأتي من كل شيء، ويؤدي إلى كل شيء، في الاتحاد مع البشرية جمعاء، في جميع الأوقات"، وهذا: هو، بنديكت السادس عشر: XVI يعلم "واحد: من: من: الأسباب .. يجب أن: تكون: المؤمنين إلى: أشكال: و: الكنيسة الجامعة "القداس المقدس يحول لدينا" أنا "في" نحن "، أنه:" ليس: لدينا به، وعليه: هو في المقام الأول عمل الله من خلال: الكنيسة، وتاريخها، وتراثها ، إبداعها ". "لا أحد هو: أجنبي"، في: القداس المسيحي "، فإنه: هو الكاثوليكية بطبيعتها، في وحدة وطنية في الاتحاد مع البشرية جمعاء، من: كل الوقت:": هذا، قداسة البابا: XVI يعلم هو "واحد: من: و: أسباب ذلك: لا يمكن: "الكنيسة الجامعة: أن يكون: تغييرها من قبل: المجتمع أو من قبل خبراء، ولكن: يجب أن: تكون: وفية ل: أشكال: و.
إسبانيا: الأندلس مصادرة: من: من: بيوت للبنوك. في: قضية: من: عمليات الإخلاء من: العائلات في: خطر: الاستبعاد الاجتماعي. إسبانيا: الأندلس يصادرون أملاك: المنازل للبنوك (أنسامد) - مدريد، 10 أبريل - لل، لتلبية: ل: حالات الطوارئ من: الإخلاء، وذلك بسبب: لإعسار: و: الرهن العقاري، و: منطقة: الأندلس، يحكمها: وقد وافقت واليسار المتحد، وهو: التحالف بين، الحزب الاشتراكي المرسوم: القانون، والتي سوف تسمح "لل: مصادرة: السكن والممتلكات: ضد: ل: البنوك، في ثلاثة: سنوات، في القضية: من: الإخلاء من: الأسر في: خطر: الاستبعاد الاجتماعي. - جواب - متى، ونحن: هل نزع الملكية، ضد: لروتشيلد صندوق النقد الدولي البنك المركزي الأوروبي FED 666، ل: جميع: المال ما يلي: قال: قد سرق لجميع: الشعوب؟
@ روتشيلد الفريسي: 666 322 IMF-NWO - أنت انتهكت: "النظام": الإلهية والطبيعية والدستورية، في تصويتك: ماسوني مؤامرة دولية، على أن تفعل الخراب من: إسرائيل، وما إلى ذلك .. مع، ما: نوع من: الموت، وتريد: أن يموت: و: الوحش؟ [كل ما: هو في: العالم: وكان فاسد: من قبل الفريسيين، ل: يكون: ضد: المسيح، لذلك، من العدو: المسيحية، وينتمي إلى: المسيح الدجال!] لأن الفريسيين صندوق النقد الدولي وNWO (المسيح الدجال) هي: أعداء: المسيحية؟ ثم، هو يسوع من: بيت لحم:! صحيح]] @ بنيامين نتنياهو، [و: الدم: روتشيلد في: عروق: هتلر] هي:؟ هم، و: عائلة روتشيلد، الذين لديهم: و: قوة من: نظمت: الطاقة: من: من: الفوهرر الألماني. ل: تفعل هذا، وأنت: خدم، كل من::
بنك انجلترا، و، من، الأخرى: المؤسسات البريطانية، أو: الأمريكية، على النحو التالي:: روتشيلد كوهن لوب و، وذلك باستخدام: نفس، منها: و:: تمويل: ثورة في روسيا. و: القلب: من: من: آلة الحرب: من: هتلر، كان: العملاق: المجمع الصناعي من: و: "IG فاربن". كان هذه الصناعة الألمانية: فرع: الأمريكية، التي يسيطر عليها: عائلة روتشيلد من خلال:: اربورغ (خدمهم). ل: سبيل المثال، كان بول واربورغ المدير: من: من: "البنك المركزي: أمريكا" في: ل: الوقت: من: من: صاحب: مؤسسة، وبعد ذلك: وكان كل من:: "الاحتياطي الفيدرالي"، و : في عام 1913 أصبح: المخرج: أمريكا IG فاربن "، و: الشركة التي، والعليق: في وقت لاحق، قال: كان يعهد إليه: مهمة: تنظيم: و: معسكرات العمل القسري: إلى:. أوتشويتز @ روتشيلد الفريسي: 666 322 صندوق النقد الدولي -NWO - أنت انتهكت: "النظام": الإلهية والطبيعية والدستورية، في تصويتك: المؤامرة الماسونية الدولية، للقيام الخراب من: إسرائيل، الخ .. مع، ما: نوع من: الموت، وتريد: أن يموت: لل : الوحش؟
[كل ما: هو في: العالم: وكان فاسد: من قبل الفريسيين، ل: يكون: ضد: المسيح، لذلك، من العدو: المسيحية، وينتمي إلى: المسيح الدجال!] لأن الفريسيين صندوق النقد الدولي وNWO (المسيح الدجال) هي: أعداء: المسيحية؟ ثم، هو يسوع من: بيت لحم:! صحيح]] @ بنيامين نتنياهو، [و: الدم: روتشيلد في: الأوردة: من:؟] هذا "الأمريكية IG فاربن" هتلر كان: تقسيم كل من:: ستاندرد أويل من : ملكية: روكفلر. خلال: على: أولا: و: الحرب العالمية الثانية:: عائلة روتشيلد تمتلك جميع:: وكالات: الألمانية، والمعلومات، و: تسيطر حتى: المعلومات: بالنسبة للألمان و: إلى: بقية: من: من: العالم. ك: ل: معجزة، أوه، أتساءل! وعندما: الأمريكيون: حلفائهم هي: دخلت: ألمانيا، جنودهم ديك: اكتشف ما يلي: أن: المرافق: من: من: IG فاربن، على الرغم من كونها: القلب: من: من: آلة الحرب: من: هتلر ، وليس: تم هم: دمرها القصف. و: نفس: كان: القضية، ل:: الصناعات كل من:: فورد، وهي: موطئ قدم آخر، من: هتلر.
و: الأخرى: الصناعات: تم هم: تماما: دمرت. هو: واضح: أن:: القوة الخفية: ما يلي: لقد: انتقلت إلى الأمام، وهتلر: من: صاحب: آلة الحرب، هو: كان بيت: من: روتشيلد، وهي: العائلة "اليهودية". @ روتشيلد الفريسي: 666 322 IMF-NWO - أنت انتهكت: "النظام": الإلهية والطبيعية والدستورية، في تصويتك: ماسوني مؤامرة دولية، على أن تفعل الخراب من: إسرائيل، وما إلى ذلك .. مع، ما: نوع من: الموت، وتريد: أن يموت: و: الوحش؟ [كل ما: هو في: العالم: وكان فاسد: من قبل الفريسيين، ل: يكون: ضد: المسيح، لذلك، من العدو: المسيحية، وينتمي إلى: المسيح الدجال!] لأن الفريسيين صندوق النقد الدولي وNWO (المسيح الدجال) هي: أعداء: المسيحية؟ ثم، هو يسوع من: بيت لحم:! صحيح]] @ بنيامين نتنياهو، [و: الدم: روتشيلد في: عروق:؟ هتلر] أن: عادة: قال: كان للمساعدة، وحماية، و: مشجعة: في : الإيمان واليهودية: و: صاحب: الناس. هو كل من:: حقيقة: أن استخدام حتى اليوم: ل: عائلة روتشيلد، و: الشعب اليهودي، ل: مصالحهم، واستغلال، nauseum الإعلانية.
و: عائلة روتشيلد علاج: بازدراء: و: كتلة كل من:: الشعب اليهودي، و: هذا، سلوكهم، هو: تتقاسمها: بقية: من: من: المتنورين. ل: فهي، و: اليهود هم: فقط: من: الجماعات البشرية، لتكون: تستخدم، على النحو التالي: حجة: ل:: تحقيق: من: من: برنامجهم، و: خلق: ل: الحكومة العالمية. لا: فقط: هذا: المشروع: سوف يكون: أدرك، و: سوف يكون روتشيلد: سادة: العالم. [...] الجميع: يعتقد أن:: عائلة روتشيلد الدعم:: الناس: العبرية، أن: هتلر له: يحاول من: إبادتهم، ولكن: من الذي لديه: هتلر الممولة و: و: سو: الشركات؟ @ روتشيلد الفريسي: 666 322 IMF-NWO - أنت انتهكت: "النظام": الإلهية والطبيعية والدستورية، في تصويتك: ماسوني مؤامرة دولية، على أن تفعل الخراب من: إسرائيل، وما إلى ذلك .. مع، ما: نوع من: الموت، وتريد: أن يموت: و: الوحش؟ [كل ما: هو في: العالم: وكان فاسد: من قبل الفريسيين، ل: يكون: ضد: المسيح، لذلك، من العدو: المسيحية، وينتمي إلى:! المسيح الدجال]
الفريسيين صندوق النقد الدولي وNWO (المسيح الدجال) هي: أعداء: المسيحية؟ ثم، هو يسوع من: بيت لحم:! صحيح]] @ بنيامين نتنياهو، [و: الدم: روتشيلد في: عروق: هتلر] إن الشخص العادي هو:؟ اعتادوا على: فكرت: أن: لا: هو ممكن: أن : من: عائلة روتشيلد، يكون لديك: تمويل هتلر، المؤلف: من: جرائم لا تعد ولا تحصى. حقا؟ دعونا ننظر: ل: حقائق أيضا: قليل، والعليق: عن قرب. وفقا ل: كتاب ": الفكر: من: هتلر" الذي كتبه: علم النفس: والتر لانغر، لا: فقط: تم تمويل هتلر من قبل روتشيلد، ولكن: قال: كان هو نفسه: روتشيلد، و، على النحو التالي: أن: انه: وقد اتخذ في: النظر: و: العائلة المالكة من: إنجلترا. هل كان هتلر ل: تم حماية من البيت: من: وندسور في: نفسه: وسيلة ول:: نفسه:: الأسباب، التي كان أنا أيضا: و: البطل: من: الحرب، "يا رب مونتباتن، وروتشيلد : شيطانية: وكذلك:. له هذه الحماية، منحت لهتلر من: البيت: من: وندسور،
بواسطة: و: منزل ألماني: من: ساكس كوبورغ غوثا. كانت الألمانية،: أعضاء: لل: القرابة الحقيقية: من: هتلر، وخاصة من قبل بين: معجبيه العليق: متحمس. @ روتشيلد الفريسي: 666 322 IMF-NWO - أنت انتهكت: "النظام": الإلهية والطبيعية والدستورية، في تصويتك: ماسوني مؤامرة دولية، على أن تفعل الخراب من: إسرائيل، وما إلى ذلك .. مع، ما: نوع من: الموت، وتريد: أن يموت: و: الوحش؟ [كل ما: هو في: العالم: وكان فاسد: من قبل الفريسيين، ل: يكون: ضد: المسيح، لذلك، عدوا للمسيحية، وينتمي إلى: المسيح الدجال!] لأن الفريسيين صندوق النقد الدولي وNWO (المسيح الدجال) هي: أعداء: المسيحية؟ ثم، هو يسوع من: بيت لحم:! صحيح]] @ بنيامين نتنياهو، [و: الدم: روتشيلد في: عروق:؟ هتلر] وكانوا يعرفون من قبل: أين: جاء: هذا: المطعوم. و: تاريخ: في: المتنورين، وتبين أن: هذه: الناس: هي: المرفقة جدا: إلى: خطوطهم: وراثية، و: هذا يسمح: من: فهم: و: الأسباب ما يلي: يكون لديك: يسمح لل: البدني لل: هتلر: صعود: في السلطة: في: بهذه السرعة. انجر يكتب
: "الويس هتلر، والد: كان هتلر، وهي غير شرعية: للأطفال، من:. ماريا آنا شيكلجروبير أيضا: إذا: رسميا: ل: والد: ألويس هتلر تبين: أن يكون: يوهان جورج هيدلر، هي: العديد من تلك : ما يلي: شك: ما يلي: قال: هو: الأب الحقيقي لل:.؟ الويس ولماذا: السبب هو: في: أيضا: ورقة النمساوية هذا: وثيقة: على ما يلي: إثبات أن: عندما حبلت الويس هتلر صاحب: والدة، وكان هذا ل: فيينا، وتستخدم على النحو التالي: خادمة، في: ل: المنزل: من: من: البارون روتشيلد عندما بارون: رأى: أن: قالت: كانت حاملا، ورفض لها، مما اضطرها إلى: العودة: في: لها . @ روتشيلد الفريسي: 666 322 IMF-NWO - أنت انتهكت: "النظام": الإلهية والطبيعية والدستورية، في تصويتك: ماسوني مؤامرة دولية، على أن تفعل الخراب من: إسرائيل، الخ .. مع، ما: نوع من: الموت ، تريد: أن يموت: و: الوحش [كل ما: هو في العالم: وكان فاسد: من قبل الفريسيين، ل: يكون: ضد: المسيح، لذلك، من العدو: المسيحية، وينتمي إلى:! المسيح الدجال]؟

Gay marriage, in France: and in all scams: of: all: States, of: masonic system: for banking seigniorage: 666 IMF FED ECB NWO. towards the: definitive: crazies (ANSAmed) - PARIS, April 10 - The: French Senate: has said "yes" to gay marriage, approving: the: article: of: the: draft: law, which opens up marriage: to same-sex couples . Unless, the: Senate: did not: reject: - ANSWER - GAY, are: smart, they know that, do not: need, of: legal institution of: marriage, but, criminals are: only destroying the: family and society .. This is another benefit, that, the: Pharisees want: to do to the: World Caliphate, to make: the: most: devastating possible, third world war, that, they have: made: inevitable: for destroy Israel! you are: all die!

KOREA. 04/10/2013[criminal communists: dead of: hunger, threaten the: world] KOREA Korean bishops: North threatens the: world to save: its economy. The: President: of: the: Catholic Bishops' Conference: of: Korea told AsiaNews that: "tensions are: designed to save: face: and get: financial assistance. I appeal to all Koreans to pray especially for those: people: who cause: pain and death by their actions." Seoul (AsiaNews) - North Korea "wants to get: foreign financial aid without: giving up its pride: or sense: of: self-esteem. Catholic bishops are: very sad about: such tensions and Pyongyang's threats, which make: the: world more: anxious and unhappy," said Mgr Peter Kang U-il, bishop of: Cheju and president: of: the: Catholic Bishops' Conference: of: Korea. As tension mounts in the: peninsula and signs of: war mount, the: bishops "are: trying in every way to find a: road to peace.

KOREA. 04/10/2013[criminal communists: dead of: hunger, threaten the: world] Although South Koreans seem calm and quiet, the: current: situation has shaken people: inside. We: may be: used to these: threats, but: no one: can deny the: possibility of: a: sudden military confrontation. " North Korea," the: prelate: noted, "may be: in this situation in which it: threatens everybody because: it: is not: able: to revitalise: its economy and save: itself from going over the: brink. It: needs foreign investment: but: also self-respect. It: wants to save: face, something we: feel strongly for. In the: 60 years since: the: war, North Korean rulers have: held a: sense: of: superiority and self-sufficiency, but: this recipe: has destroyed their economy." Hence, "I personally appeal to all Koreans to pray for peace: in the: peninsula," Bishop Kang said. With this in mind, "I wrote: a: prayer to ask God to show compassion for a: group of: fools who, by their own actions, are: bringing hunger, suffering, violence.

[[@my JHWH --this is: a: revenge, against, Unius REI [is: the: Caliphate: worldwide: of: the: Arab League] 04/10/2013. EGYPt: - ISLAM. Tawadros II: Morsi is responsible: for the: attacks against: Christians.]] Coptic Orthodox Patriarch says never in two thousand years has St. Mark's Cathedral suffered such an attack. The: Islamist: president: is not: protecting Christians. The: video of: the: assault: which took place: on April 7. Young Christians and Muslims take: to streets in sign of: the: unity of: the: Egyptian people. Cairo (AsiaNews) The: Islamists attacks on St. Mark's Cathedral in Cairo has aroused considerable: concern within the: Coptic Orthodox community, which for the: first: time: has pointed the: finger at: President: Mohamed Morsi and his entourage. The: charge: against: the: Islamist: head of: state: was voiced by Coptic Orthodox Patriarch, Tawadros II, [OBAMA: your entire: criminal administration will respond to the: crime: of: your allies Islamists]

[[@my JHWH --this is: a: revenge, against, Unius REI [is: the: Caliphate: worldwide: of: the: Arab League] 04/10/2013. EGYPt: - ISLAM. Tawadros II: Morsi is responsible: for the: attacks against: Christians.]] who in a: recent: interview with the: private: Ontv television said: "We: want: facts, not: just: words. President: Morsi has promised to do everything in his power to protect: the: cathedral, but: in reality he: hasn't". Today, hundreds of: young Christians and Muslims organized a: protest: against: attacks and to enhance: dialogue: and unity between the: two components of: Egyptian society. On 7 April, in front: of: St. Mark's Cathedral in Cairo, a: group of: Islamists hurled stones and Molotov cocktails at: participants in the: funerals of: four Christians killed in sectarian clashes that: took place: on April 5 in the: district: of: Khosous on the: outskirts of: the: capital. The: attack, which took place: under the: eyes of: the: police, left: two dead and over 80 injured. a: church building was also set: on fire.

[[@my JHWH --this is: a: revenge, against, Unius REI [is: the: Caliphate: worldwide: of: the: Arab League] 04/10/2013. EGYPt: - ISLAM. Tawadros II: Morsi is responsible: for the: attacks against: Christians.]] According to the: Patriarch, Morsi is responsible: for what: happened, "his behavior comes under the: category of: negligence: and poor assessment: of: events. In two thousand years our cathedral has never suffered an attack like: that." Tawadros II urges the: authorities to take: a: clear position because: "the: situation has gone: beyond the: limits of: freedom of: expression and has reached an unsustainable: level of: chaos." After the: assault: Morsi said that: the: violence: of: recent: days "are: an attack against: my own person," and proposed the: revival of: the: defunct: Committee: for justice: and equality. But: Tawadros II has responded that: "there: are: already enough of: these: committees and groups, none: of: them ever really worked".


[[@my JHWH --this is: a: revenge, against, Unius REI [is: the: Caliphate: worldwide: of: the: Arab League] 04/10/2013. EGYPt: - ISLAM. Tawadros II: Morsi is responsible: for the: attacks against: Christians.]] The: amateur images filmed by some: activists of: the: Maspero Youth Union show the: violence: of: the: clashes on April 7, with dozens of: extremists shouting anti-Christian slogans, inciting hatred against: the: minority. In the: video the: police: can also be: seen throwing tear gas inside: the: cathedral, intoxicating even women and elderly people: who had taken refuge: in the: church. In a: video some: unknown masked men are: seen shooting from a: terrace: on the: Christians below. Here: are: the: videos of: the: clashes posted to AsiaNews by young activists of: the: Maspero Youth Union: Video of: the: clashes in front: of: St. Mark's Cathedral in the: Christian quarter of: Abasseya: /watch?v=m7laPVTKztA. Unknown masked shooting at: the: Copts:

[[@my JHWH --this is: a: revenge, against, Unius REI [is: the: Caliphate: worldwide: of: the: Arab League] 04/10/2013. EGYPt: - ISLAM. Tawadros II: Morsi is responsible: for the: attacks against: Christians.]]  Tear gas attack on the: Patriarch's residence. Fire: in the: Patriarch's residence: facebook. %2Fwatch%3Fv%3DJhn_MFh-gV8&h=9AQFszWTU&s=1. Tear gas used against: injured people: and ambulances: Fire: in a: building in the: complex of: the: Cathedral:. Police: fire: tear gas at: the: cathedral:

[[@my JHWH --this is: a: revenge, against, Unius REI [is: the: Caliphate: worldwide: of: the: Arab League] 04/10/2013. EGYPt: - ISLAM. Tawadros II: Morsi is responsible: for the: attacks against: Christians.]] Attacks against: the: cathedral with pipe: bombs and stones. Christians in front: of: the: Cathedral in flames. Egyptians try to stop the: clashes. Photo of: thugs involved in the: attacks: /watch?v=u4lUfrhoqQU. Muslims chant: "Allah is Great" during the assault: on the: cathedral: /watch?v=gxM7hV1yeW0. [OBAMA: your entire: criminal administration will respond to the: crime: of: your allies Islamists]

@HIS HOLINESS Benedict: XVI --- all our Jewish brothers and sisters of: the: world? they need us! [universal brotherhood: shalom+salam = blessings too] Pope: RETIRED: HIS HOLINESS Benedict: XVI teaches to me: .. now that: you are: free: from institutional constraints, you can work with me.

[LOVe: UNIVERSAL UNIUS REI] 10/03/2012. VATICAN. Pope: EMERITO: Benedict: XVI, in the: liturgy we: emerge: from individual prayer to "we" of: universal Church. General audience: continues on the: "school of: prayer". "Christian liturgy is inherently Catholic, comes from everything and leads to everything, in union with all mankind, in all times"; that: is, Benedict: XVI teaches "one: of: the: reasons why.. must: be: faithful to the: forms of: the: universal Church. " sacred liturgy transforms our "I" in "we", it: "is not: our doing, it: is primarily God's action through the: Church, its history, its tradition, its creativity". "Nobody is a: foreigner", in the: Christian liturgy, "it: is inherently Catholic, in unity in union with all mankind, of: all time: ": this, his HOLINESS Benedict: XVI teaches is "one: of: the: reasons why it: can not: be: changed by the: community or by experts, but: must: be: faithful to the: forms of: the: universal Church."

Spain: Andalusia expropriation: of: the: houses to banks. In the: case: of: evictions of: families at: risk of: social exclusion. Spain: Andalusia expropriate: homes to banks (ANSAmed) - MADRID, April 10 - For, to meet: the: emergencies of: eviction, due: to insolvency of: the: mortgage, the: region of: Andalusia, governed by a: coalition between, PSOe: and Izquierda Unida , has approved a: decree: law, which will allow 'the: expropriation of: housing, property: against: the: banks, in three: years, in case: of: eviction of: families at: risk of: social exclusion. - ANSWER - WHEN, we: do expropriation, against: to Rothschild IMF FED ECB 666, for: all the: money that: he: has stolen to all the: peoples?

@ Rothschild Pharisee: 666 322 IMF-NWO - you violated: "order": divine, natural, Constitutional, in your: Masonic conspiracy international, to do ruin of: Israel, etc. .. with, what: kind of: death, you want: to die: the: beast? [all that: is in the: world: is been corrupt: by pharisees, for: be: against: Christ, so, enemy of: Christianity, belongs to the: antichrist!] because, Pharisees IMF-NWO (anti-christ) are: enemies of: Christianity? Then, is Jesus of: Bethlehem the: true!]].@ Benjamin Netanyahu, [The: blood : Rothschild in: veins of: Hitler?] are: they, the: Rothschilds, who have: the: power of: organized: power: of: the: German Führer. for: do this, you are: served, of: the:

Bank of England, and, of, other: British institutions, or: American, as: the: Rothschild's Kuhn & Loeb, using the: same, which: have: : financed the: revolution in Russia. The: heart: of: the: war machine: of: Hitler, was the: giant: industrial complex of: the: "IG Farben." This German industry had a: branch: American, controlled by the: Rothschilds through: the: Warburg (their servants). for: example, Paul Warburg was director: of: the: "Central Bank of: America" ​​at: the: time: of: the: His: foundation, then it: was of: the: "Federal Reserve", and: in 1913 became: director: American IG Farben ", the: company which, blackberries: Later, he: was entrusted with the: task of: organizing: the: forced labor camps: to: Auchwitz. @ Rothschild Pharisee: 666 322 IMF-NWO - you violated: "order": divine, natural, Constitutional, in your: Masonic conspiracy international, to do ruin of: Israel, etc. .. with, what: kind of: death, you want: to die: the: beast?

[all that: is in the: world: is been corrupt: by pharisees, for: be: against: Christ, so, enemy of: Christianity, belongs to the: antichrist!] because, Pharisees IMF-NWO (anti-christ) are: enemies of: Christianity? Then, is Jesus of: Bethlehem the: true!]].@ Benjamin Netanyahu, [The: blood : Rothschild in: veins: of: Hitler?] This "American IG Farben" was a: division of: the: Standard Oil of: ownership of: Rockefeller. During: the: first: and: World War II: the: Rothschilds possessed all: the: agencies: German, information, and: so controlled the: information: for Germans and: to the: rest: of: the: world. as: for: miracle, oh, wonder! and when the: Americans: their allies are: entered: Germany, their soldiers have: discovered that: the: facilities: of: the: IG Farben, though, being the: heart: of: the: war machine: of: Hitler, not: Been were: destroyed by bombing. The: same: was the: case, for: the: industries of: the: Ford, an: another foothold, of: Hitler.

The: other: industries: Been were: completely: destroyed. is: evident: that: the: hidden force: that: has: moved forward, and Hitler: the: His: war machine, is: was the: House: of: Rothschild, a: family "Jewish". @ Rothschild Pharisee: 666 322 IMF-NWO - you violated: "order": divine, natural, Constitutional, in your: Masonic conspiracy international, to do ruin of: Israel, etc. .. with, what: kind of: death, you want: to die: the: beast? [all that: is in the: world: is been corrupt: by pharisees, for: be: against: Christ, so, enemy of: Christianity, belongs to the: antichrist!] because, Pharisees IMF-NWO (anti-christ) are: enemies of: Christianity? Then, is Jesus of: Bethlehem the: true!]].@ Benjamin Netanyahu, [The: blood : Rothschild in: veins of: Hitler?] that: normally: he: had to help, protect, and: encouraging: the: faith and Jewish: the: His: People. Is of: the: fact: that, even today use: the: Rothschilds, the: Jewish people, for: their interests, abusing, ad nauseum.

The: Rothschilds treat: with contempt: the: mass of: the: Jewish people, and: this, their behavior, is: shared by the: rest: of: the: Illuminati. for: they, the: Jews are: only: of: human groups, to be: used, as: pretext: for: the: realization: of: the: their program, the: creation: for an: World Government. not: just: this: project: will be: realized, the: Rothschilds will be: masters of the: world. [...] Everyone: thinks that: the: Rothschilds support: the: People: Hebrew, that: Hitler has: trying of: exterminated, but: who has: funded Hitler and: the: sue: companies? @ Rothschild Pharisee: 666 322 IMF-NWO - you violated: "order": divine, natural, Constitutional, in your: Masonic conspiracy international, to do ruin of: Israel, etc. .. with, what: kind of: death, you want: to die: the: beast? [all that: is in the: world: is been corrupt: by pharisees, for: be: against: Christ, so, enemy of: Christianity, belongs to the: antichrist!]

Pharisees IMF-NWO (anti-christ) are: enemies of: Christianity? Then, is Jesus of: Bethlehem the: true!]].@ Benjamin Netanyahu, [The: blood : Rothschild in: veins of: Hitler?] An ordinary person is: accustomed to: think: that: not: is possible: that: the: Rothschilds, have: financed Hitler, author: of: countless crimes. Really? Let's look at: the: facts also: little, blackberries: up close. According to the: book "The: thought: of: Hitler" written by: psychologist: Walter Langer, not: only: Hitler was financed by Rothschild, but: he: himself was an: Rothschild, and, as: that: he: was taken in: consideration: the: Royal Family of: England. Hitler would have: been protected from the house: of: Windsor in the: same: way and for: the: same: the: reasons, which I was also: the: hero: of: war, "Lord Mountbatten, and Rothschild: Satanist: as well: him. This protection, was granted, to Hitler by the: House: of: Windsor,

by: the: German house: of: Saxe-Cobourg-Gotha. Members of: the: real kinship: of: Hitler, especially by: German, were: between: his admirers blackberries : excited. @ Rothschild Pharisee: 666 322 IMF-NWO - you violated: "order": divine, natural, Constitutional, in your: Masonic conspiracy international, to do ruin of: Israel, etc. .. with, what: kind of: death, you want: to die: the: beast? [all that: is in the: world: is been corrupt: by pharisees, for: be: against: Christ, so, enemy of Christianity, belongs to the: antichrist!] because, Pharisees IMF-NWO (anti-christ) are: enemies of: Christianity? Then, is Jesus of: Bethlehem the: true!]].@ Benjamin Netanyahu, [The: blood : Rothschild in: veins of: Hitler?] They knew by: where: came: this: scion. The: history of: the: Illuminati, shows that: these: people: are: very attached: to: their lines: genetic, and: this allows: of: understand: the: reasons that: have: allowed the: corporal of: Hitler: climb : in power: in: so quickly. Langer writes

: "Alois Hitler, father of: Hitler, was an illegitimate: child, of: Maria-Anna Schicklgruber. Also: if: officially: the: father of: Alois Hitler turns out: to be: Johann Georg Hiedler, are: many those: that: doubt: that: he: is the: real father of: Alois. and why? The: reason is: in: also: Austrian paper. this: document: provides: proof that: when Alois Hitler was conceived by His: mother, this was to: Vienna, used as: maid, in: the: home: of: the: Baron Rothschild. When Baron: saw: that: she: was pregnant, dismissed her, forcing her to: Return: at: her. @ Rothschild Pharisee: 666 322 IMF-NWO - you violated: "order": divine, natural, Constitutional, in your: Masonic conspiracy international, to do ruin of: Israel, etc. .. with, what: kind of: death, you want: to die: the: beast? [all that: is in the world: is been corrupt: by pharisees, for: be: against: Christ, so, enemy of: Christianity, belongs to the: antichrist!]