Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem

saudi arabia imperializmi] Egjipt: në 150 dorëheqje nga partia Salafi: al-Nour, .. për të bërë një parti super Salafi: sheriatit për horror satanike kriminel, dhe për të bërë shumë martirë të krishterë. Zëdhënësi i ish ", do të fillojë trajnimi në bazë të Sheriatit tonë ombrellë", për të shkatërruar Izraelin. 27 dhjetor, 12:32 Egitto: në 150 si dimettono da Partito salafita al-Nour, zëdhënësi Ish, 'do të fillojnë trajnimin nën ombrellën tonë: "Sheriati" është shkatërrimi i të drejtave të njeriut dhe të vrasin lirinë e fesë! por NATO-ja dhe CIA-s kanë thënë se kjo është shumë e mirë. BUSH 322 (11-09) CIA Mossad, të gjithë djalë dëshpëruar Rothschild FMN FED BQE 666 MICROCHIP, rrëmbimet huajt, kanibal, @ 666322, sistemi bankar masonike e drejtë e zoti, buf zot Baal, AT Bohemian Grove, JabullON - djalë, me të vërtetë, ju doni të bëjë një të ri (Shoah), dhe një luftë të re botërore për të shkatërruar, i shenjtë ime Islami, dhe Izraeli im? Fariseu Neturei Karta, me të vërtetë, ju doni të bëni dëm të kombit që, ka mirëpritur për ju? PËRGJIGJE --- - DAI ON, ju të diskutuar me mua! [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu.

askush nuk mund të thotë, "Zoti ishte përgjegjës për shkatërrimin tim!" Në fakt, heshtja juaj, është qenë: një krim ideologjik i Satanizmi, e cila është: bankar drejtë e zoti: i hebrenjve shkolluar, për të shkatërruar Izraelin, ju keni bërë vetes një satanist, shumë, por, gjithashtu, shkatërrimin e moralit bashkëpunëtor, ekonomike, të gjithë njerëzimin [Mane THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, [Mane THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalmi 110 (109): 7. Së bashku mënyrë ju pini nga lumë ngre kokën e tij. CIA FMN 666 FED BQE - ju jeni i vetmi: klikë bythëqirë kriminal i Dreqit BrotherhoodUniversal postuar një koment, CIA 666 synnek1 kryeprifti i qij tim - nëse mes, gjysmë ore, ju nuk jeni jashtë IhatenewLayout, unë do të qaj në botë që ju keni vrarë atë! @ CIA Kaini synnek kkk nazi 666 - ku është Ihatenewlayout vëllai yt?

Mjeshtër i konspiracionit tha: "Zoti" EDHE zar, duke GJITHA DHE TI EDHE SATANI, sepse 'rrethore dhe të pafund ... e 51 financave satanike masonike youtube Përgjigje-- ju jeni vetëm Master i mut Krijuesi nuk është për të! të ngatërrohet me krijesat e tij! 2. krijesa, të cilat të gjithë kanë qenë të pajisur, pa do .. e di, është i përsosur Gjykimi kundër tyre, 3. ju do të jetë shkatërruar nga e keqja juaj! Satani është homoseksual pederast = Në emrin e Jezu satanist , shkoni larg! Perëndia i ka kushtuar Gjyqtarëve therje 1-5 Kur kalbur juaj është shpërbërë, çfarë mbetet? nuk anulluar YouTube tuaj, unë do të qëndroj këtu së paku turpi juaj dhe Perëndia do të bëjë një shembull të tmerrshëm. duket tundimet e ëmbël, por ata duhet të shqyej kthetrat shpirtin CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB = pini helmet tuaja të bëra me veten) rinovon besimin tuaj në 2 Peter lutje 3,1-18 planetare çdo të hënë 20,00-21,00 me mua 1Cor.6 ,33-34

secili, pesë minuta për të vrarë: 1 martir christian pafajshëm, tha: "Derën e Hapur", por, kjo është: vetëm për shkak se Illuminati Judenjtë, sepse FMN-BQE FED NWO 666 322: pra, shejtani sinagogët: për Shaoh, dhe, për shkatërrojë Izraelin, kështu, ata dëshironin të, por Jezusi: në Betlehem, ai nuk e bëri: asnjë dëm: për dikë, që është, çdo gjë që ka bërë Mohammad! është arsyeja pse, Jezusi nuk e meriton, urrejtjen e askujt. synnek1 666 CIA: sUkiliks: FMN NWO: suk iliks 666 mi --- ku ju do të gjeni një idiot i cili dëshiron të jetë një fqinj me një kanibal si ju? Pas të gjitha, 200.000 sakrifica njerëzore mbi altarin e shejtanit është që CIA bën ata, jo mua!

MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalmi 110 (109): 1. I Davidit. Psalmi. Zoti i ka thënë Zotit tim (lorenzojhwh, Unius REI): "Ulu në të djathtën time deri sa t'i bëj armiqtë e tu stol, një për këmbët tuaja." Psalmi 110,2. Skeptri i pushtetit tuaj, shtrihet Zoti nga Sioni: "Rregulli në mes të armiqve të tu 3 Një princ nga dita e tuaj, malet e shenjta, nga barku para agimit, si vesa, unë kam lindur ju.. . " Psalms 110 (109): 4. Zoti është betuar dhe nuk do të pendohet: ". Ju jeni një prift përjetë sipas urdhërit të Melkisedekut" 5. Zoti është në të djathtën tënde do të thyej mbretër ditën e zemërimit të tij. 6. Ai do të gjykojë kombet, në mes të kufomave, ajo do të shtypë kokën e tokës madhe. [Mane THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalmi 110 (109): 7. Së bashku mënyrë ju pini nga lumë, ngre kokën e tij. synnek1 666 CIA: sUkiliks: FMN NWO: suk iliks 666 mi --- ku ju do të gjeni një idiot i cili dëshiron të jetë një fqinj me një kanibal si ju? Pas të gjitha, 200.000 sakrifica njerëzore mbi altarin e shejtanit është që CIA bën ata, jo mua! [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

1_3. Mbreti i Arabisë Saudite - ["Ata do të ju vrasin, duke besuar se homazh të paguajnë për të Perëndisë": Gjoni 16], kur është fjala për Zotin, Shenjtë Allahun? ju do të bëni mirë për të marrë mësime nga gomarët, për të vdekur si "idhujtarët": fëmijët kaq shumë të shenjta të Zotit, pra, të krishterët, çdo ditë! Pse është ajo me paratë tuaja dhe logjistikës tuaj se Al Quada mund të ketë raketa, etj .. Pse, ju mendoni, se, Perëndia mund të krijojë: një djalë, në një mënyrë seksuale: kjo është një mendim se: vetëm: Gomar mund të ketë! I shtyrë kompetencat e mia metafizike: se: edhe Adami kishte përpara: të jetë ontologjikisht degraduar natyra e tij (së bashku me gjithçka: këndi i tij i Parajsës Tokësore: Pse, atëherë kafshët scavengers: ata janë bërë kanibalë, ndërsa helm gjarpërinjsh është bërë vdekjeprurëse, ecc ..) nëpërmjet: mëkati origjinal (Metafizika: është njohuria: Dituria intuitive, spekulative me një ndërgjegje të qartë: në qëllimin),

2_3. Mbreti i Arabisë Saudite - ["po vjen ora dhe kjo është kjo, se kushdo që t'ju vrasë, do të mendojë se i ka ofruar adhurimin ndaj Zotit."], Dhe edhe unë jam: si: të gjithë njerëzit e tjerë, por, është kjo, ime UNIUS: Ministria politike: Universal: Unius e REI? është ajo që e bën dallimin: mbi të gjitha gjërat! Pra, shumë vite më parë (me këto fakultete intuitive dhe spekulative) Unë shkova: për të shqyrtuar: kërkoni për: mundësinë për të gjetur:: disa: masë, formë, shell: në Perëndinë Vetë, në fakt, unë thashë me vete, unë nuk do të bëni: gabim e engjëjve rebele: se: ata nuk duan të adhuruar Mesihun në formën e njeriut, si edhe, unë kam përgatitur: veten për të adhuruar ndonjë gjë unë mund të gjej, edhe nëse ajo ishin: fshikëz e një Caterpillar: baltak dhe flokë? Unë do ta puthi: dhe adhuruan kurs! por, sinqerisht? Perëndia nuk ka, në masë formë materiale, ose substancë, sepse ai është shpirti i pastër këtu është se si ai krijoi vetë, në formën e të Birit: [MENE TECHEL PERES]: ". Pini helmet tuaja të bëra nga vetë" CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

3_3. Mbreti i Arabisë Saudite - ai thjesht u përgjigj, shpirtin e tij, si në një pasqyrë, dhe nuk kanë nevojë: për të gjeneruar: përmes seksit .. idiot i çmendur i një gomar penale: Selefi nga: Al Qaeda: Terroristët në botë! që është, se ti je: ajo është rrënuar tërësisht shkencën tuaj ndyrë! por, megjithatë, unë nuk mund të bëj hakmarrje: kundër: asnjë, dhe mbi të gjitha, unë nuk mund të bëj kundër: ty, sepse ke bërë të liga, në Mbretërinë e Perëndisë, në mirëbesim (deri Tobay) dhe për ju, se Jezusi ka thënë: "Shumë do të ju vrasin, duke menduar për të bërë:. për mua një akt të adhurimit" John 16.1. Unë kam thënë këto gjëra, sepse ata nuk kanë: bien larg. 2. Ata do të dëbojë ju: nga sinagoga, dhe në të vërtetë, orë në të cilën: dikush: vret ju do të mendojnë: për të adhuruar Perëndinë 3. Dhe ata do të bëjnë këtë, sepse: ata nuk e kanë njohur, as Atin as mua. 4. Por, kam thënë këto gjëra, sepse, kur ai vjen: koha e tyre, mos harroni: se: nuk ka folur.

[Kundër: 2628342: Neturei Karta]: fake ortodoksë çifutë: Shtetet e Bashkuara, të gjithë kundër: 1. Tora: 2. populli hebre, 3. të gjitha profecitë biblike! sa e madhe llogaria bankare e këtyre farisenj, para satanike Talmudi, sepse ata nuk kanë asnjë interes për t'u kthyer në Palestinë? Unë jam hebre Mesia lorenzojhwh! Mbreti i Izraelit! dhe Mahdi lorenzoAllah: Unë qëndroj me Guardians të Izraelit. deri në vdekje. Për shkak se këto PENALE: vrasësit, të gjitha profecitë e Fjalës së Perëndisë: ata nuk flasin, ASNJEHERE, E drejtë e zoti BANKAR: nga: FMN: 666 NWO rendit të ditës: Babylon ri kulla: dmth, sistemi masonike, nga të gjithë Luciferi Illuminati: Exterminators e popujve, për të bërë Holokaustit: kundër Izraelit: me myslimanët: edhe një herë, ashtu siç bënë për të bërë Holokaustit: tashmë nga nazistët. Unë nuk largohen tradhtarët pas shpinës sime! Eih, Rothschild, në qoftë se ju nuk jeni atto vrasin Izraeli, këtë herë? Izraeli do të vrasin ju këtë kohë!

Unë nuk duken: në realitetin e Kombeve të: me pasion emocionale: si, është: nga një tifoz i: një ekip futbolli: që është, me një të interesuar veçantë! I interpretuar mendimet e Perëndisë vetëm, dhe për mua, nuk ka asnjë anësi! Unë jam një zionist: për mbretërinë e Palestinës, dhe kjo nuk është: të jetë: bashkëpunëtor me cionistëve për FMN-666: apo Karta Neturei: se: janë pala tjetër: më e keqe: e medaljes: nga 666 FMN (farisenjtë e vërtetë, hipokritë mallkuar nga Jezusi)? Çdo populli është gruaja ime, si Izraeli (të njëjtë), unë nuk kam ndonjë preferencë, paragjykim, sepse: Unë përfaqësoj Drejtësisë: baraslarguar: e Perëndisë. kjo do të thotë unius REI, të kombinuar të gjitha elementet: edhe më shumë: papajtueshme, sepse unë përfaqësojë njësinë: nga të cilat: gjithçka vjen! Në fakt, unë jam masa e realitetit dhe realitetit të matjes: që është, my, new fondi monetar ndërkombëtare të sistemit: nga: prona e popullit, dhe jo të pronarit: e vrasëse of Rothschild Neturei Karta

JajaDelleTigri satanist 666 FMN scam CIA NATO: alienë rrëmbimet - mirë, ju si ata: 1. imazhe, të cilat ju nuk e kuptoni arsyen, dhe që, gjithsesi, 2. jo: nuk ka kuptim, dhe pastaj 3. ju përpiqeni për të dhënë se efekti veçanti: që ju nuk e bëni: kuptoni: se: ajo është! 4. dhe, natyrisht, për të nuk ka dobi, atëherë: 5. ju bëni mbishkrime të shumta, të cilat nuk i shërbejnë asnjë qëllimi, 6. Fshih veten pas foto të një vajzë fëmijë, të ngjall dhembshuri. 7. ndërkohë, bota është: të rrëzohet në shkatërrim: për një shkatërrim: paparë 8. pershendetje ti bën: i Satanists më të rrezikshme, etj - Përgjigje - ju jeni një asgjë! me siguri, ju do të digjen si kashta në ditën që do të jetë! pas të gjitha, personi juaj nuk meritojnë asnjë besim! se si ju mund të jetë mik, i këtij satanist pistë, dmth 0Mpetano? Ju jeni shumë i rastësishëm ... NË DISA transaksionet në llogarinë e miqve të rrezikshme, të pahijëshme, vulgare, abuzive, etj .. që nuk përputhen me rregullat e respektit. për popujt.

@ Të gjithë popujt - Unë nuk jam si atë bastard i Rothschild: e FMN-666: se, ai shet paratë krijuar nga asgjë për interes!. paratë? paratë e mia nga FMN tim? I jap të holla për të gjithë popujve: të gjitha gratis: të gjithë, kjo është arsyeja pse, taksat do të zhduket: në të gjithë botën të tërë! @ Popujve të gjitha - kjo është fitore e lehtë për mua: fiton gjithë botën të tërë! Sepse sipas mendimit tim, është: vetëm "vullneti i lirë i të gjithë njerëzve, dhe të gjithë popujt," pa: dhunë, por me forcën e dënimit ... në fakt, nuk është vetëm një e vërtetë: për të gjithë: "vullnetit të lirë": të ecin në rrugën e mirësi, drejtësi dhe të vërtetë: kjo është e vetmja fe e vërtetë, që, unë e di! @ LQSHA e mi unë jam sot në botë: Unë jam vërtetë mbreti David: për jetën e Izraelit, dhe për jetën e botës, unë e di se ka: asnjë Goliath, i cili mund të fitojë kundër meje! [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★:. Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

[Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] këtu, sepse çdo gjë mund të jetë kundër Jezusit, ose ajo mund të të gjitha të jenë në favor të Jezusit (dhe natyrisht, unë nuk jam duke e bërë një fjalim në lidhje me:! Fe) Kjo është arsyeja pse, krishterë shumë të pafajshëm: ato janë vënë me vdekje në botë, dhe kjo është arsyeja pse të krishterët e vërtetë janë të Përndjekurve në Perëndim nëpërmjet grackat shumë shumë (të brendshme të Kishës (sepse nuk mbrojnë Hierarkia: Krishtërimi i vërtetë: Në fakt, katolicizmi ka shpalli luftë të profecisë dhe karizmin dhe gjithashtu fsheh numri i vërtetë i martirët e krishterë në botë), e pastaj (nuk janë persekutimi jashtë Kishës) .. që është, të gjitha persekutimet që sistemi masonike e drejtë e zoti bankare: farisenjtë , zotërit e botës, kanë projektuar. [në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] ose [farisenjtë e ndriçuar të satanik Talmudit, që është, FMN 666, NWO] atëherë, nuk është një rast, në qoftë se farisenjtë, të cilët kanë kërkuar vdekjen e Jezusit, sot ata janë zotërit e botës .. për të, me të vërtetë, janë ata, që ata kanë nevojë për të bërë Holokaustin, e të gjithë njerëzve, sidomos të Holokaustit e popullit të tyre, Izrael, .. farisenjtë mund nuk do të jetë naive, ata besojnë në Jezusin i Betlemit, por kanë zgjedhur të jenë Satanists of Marduk, të ketë fuqinë e botës, por ata e dinë se nuk kanë shpresën e jetës së përjetshme .. dhe ajo është në këtë mënyrë që ata bëjnë Puna e njëjtë e Satanit, që është, për të shkatërruar jetën e përjetshme të gjithë njerëzit [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMVRSNSMVSMQLIVB Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★." Pini helmet tuaja bërë me veten. ": Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

[Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] Sigurisht, unë nuk flas katolicizmit si fesë, ose disa fesë së krishterë, e cila, si të drejtë dhe anachronistically, jo vetëm, gjithmonë vjen në fund, me raste të historisë, por ka bërë vetë një Frankmasoneria, Frankmasoneria në FMN, për të mos përmendur krimin e Satanizmi, e cila është e përfaqësuar nga drejtë e zoti bankare. dhe të jetë kundër të drejtave të njeriut, që respektojnë muslimanët, sepse ju nuk mund tredh një prift, në emër të ndonjë ideologjie fetare, etj .. pas të gjitha, nëse kripa e ka humbur shijen e saj? nuk kanë nevojë për të, që të jetë shkelur nën këmbët e njerëzve! [Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] në të vërtetë janë vetëm dy sistemet e pushtetit, të cilat përballen me njëri-tjetrin, përmes historisë së gjithë njerëzimit! Illuminati farisenjtë FMN 666, dhe Jezusi vdiq dhe u ringjall përsëri: të duash, të cilat, ai ulet në të djathtën e Atit! Kjo është, Marduk, kundër: Zanafilla! Ku Marduk zot Baal Owl, krijoi njeriun dhe kombeve (FMN Talmudi), për t'u shfrytëzuar: shkatërrohet, asgjësohet, anulluar, skllavëruar, etj .., dhe YHWH ka krijuar njeriun simbas shëmbëlltyrës së tij dhe ngjashmërisë, që të jetë mbreti i Kopshti i Edenit, por ajo që njerëzit kanë zgjedhur? çdo gjë është në mënyrë dramatike: para syve tanë! sepse ne jemi të gjithë nën kontrollin shtypës i NWO FMN 666. [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

[Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] në këtë mënyrë:, feja nuk duhet të fyer nga askush, sepse: organet më të turpshme dhe të pahijshme seksuale, megjithatë, ata janë të mbrojtur, ruajtur: më, dhe janë fshehur nga turpi kështu është fe! Gjithkush, edhe ateistët kanë për të mbrojtur fenë e tyre, traditat historike dhe kulturore, dhe akoma, të gjithë ata duhet të luftojnë, për shkak se asnjë fe mund të ketë një ndikim në veprimin politik! sepse në këtë botë të globalizuar, çdo veprim politik, ajo duhet të ketë një veprim universale! [Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] është e vërtetë që unë mbrojë të gjitha fetë, dhe në të njëjtën kohë, ajo është e vërtetë, unë jam kundër: të gjitha fetë, sepse fetë janë një ideologji: të: bëjë skllevër burra, racist budalla injorant. Megjithatë, feja ka një punë të rëndësishme për të bërë, domethënë, për të shërbyer besimin! por, Zoti Allahu YHWH Brama, ai përpiqet adorers në frymë dhe në të vërtetën, adhuruesit e Tij të vërtetë, që ata e dinë të dalin nga balta moçalore e fesë! [Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] Unë accecherò syri i piramidës (FMN-NWO), dmth kullë me syrin e Luciferit, dhe unë jap një herë më shumë: lirinë për të burgosurit, unë do të godas trekëndësh Satani dhe të gjithë Kulla Babel do të shembet sërish, unë jam unius REI, mbret i Izraelit, në emër të Jezusit, Aleluja! amen. [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal]. Nga Zejnebja al-Khawaja. @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : Blog për tregtarët: Bahrain burgjet Aktivistja: per: Mbulimi protestat në Twitter (19 dhjetor: 2012). Bindja aktivist i mbajti në Test: nga: Pengjet nga Bahrein (dhjetor 12: 2012). Times Topic: Lajme Bahrain -:

Protesta. Lidhu me ne në Twitter:. Për: Op-Ed: ndiqni @ nytopinion: dhe: të dëgjojmë nga:: faqja editoriale editor: Andrew Rosenthal: ndiqni @ andyrNYT. Më parë këtë muaj: Akil Abdul Mohsen: 19: u qëllua në::: fytyrën për: protestuar kundër qeverisë së Bahreinit. Ai ishte e mbuluar në gjak: me:: anën e më të ulët: të: fytyra e tij lulëzim të hapur: nofulla e tij e shkatërruar: dhe: një dorë të thyer varur awkwardly nga dore e tij. Kjo është një: të: ato imazhe që ju dëshironi ju kurrë nuk e kishte parë: dhe: nuk mund të harrojmë. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Pas më shumë se 10 orë: nga: operacionit: dhe: para Z. Abdul Mohsen rifitoi vetëdijen: dhoma e tij në spital ishte tashmë nën roje nga:: policia. Kishte qenë në gjendje të flasë: ai mund edhe të ketë qenë marrë në pyetje para se të shkojnë në kirurgji. [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

Të tjerë kanë pasur marrëdhënie seksuale pa gjakderdhje kujdes mjekësor, ndërsa agjentët e sigurimit të qeverisë pyetje si: "A ishit ju pjesë në një protestë Kush tjetër ka qenë me ty?". Bahrain: një komb të vogël ishull off:: Bregdeti: nga: Arabia Saudite: ka qenë sunduar nga:: familja Khalifa: per: më shumë se 200 vjet. Ajo është gjithashtu shtëpia:: Selia: nga:: Flota e Pestë United States marinës: cilat patrullat rajonale anijeve korsi: ndihmon me misionet në Irak: dhe: Afganistan: dhe: Monitoruesit Iranit si tensioneve në:: mali rajon. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal:. Se: njerëzit e shtypur: nga: Bahrain Anëtarësuar:: Pranvera Arabe menjëherë pas :: Rënia: nga: Presidenti Hosni Mubarak në Egjipt. Me shpresë newfound: Bahrainis mori tek: në rrugë: në 14 shkurt: 2011. Rich: dhe: dobët: Shiite: dhe: suni: liberale: dhe: fetare:

ata mendonin se çfarë ishte si të flas lirshëm, sepse:: hera e parë në:: Kryeqyteti: Manama: në një rreth të trafikut me një monument margaritar në qendër të saj. @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : Pearl tërthortë erdhi për të simbolizuar: e: revolucion Bahraini. Por kjo liri newfound nuk zgjati shumë. @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. për: Forcat qeveritare të sigurisë kanë sulmuar: nga: protestuesit paqësore: pastaj grisi poshtë: e: monument Pearl:. dhe: mars 2011: Trupat nga fqinje Arabia Saudite: dhe:: United Arab Emirates ndërhyri për të shtypur protestat pro-demokracisë sonë. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Shkuarja jashtë për: të: rrugët: transportojnë asgjë, por një flamur: dhe: quajtur: për: demokracia mund t'ju kushtojë jetën tuaj këtu. Duke brohoritur "poshtë me:: diktatori" mund të çojë në subjekt duke u tuaj të goditjeve elektrike. Duke i dhënë një fjalim në lidhje me të drejtat e njeriut: dhe: demokracia mund të çojë në burgim të përjetshëm. Foshnjat kanë vdekur pas mbytës nga gazrat toksike të përdorura nga policia:. Dhe: Protestuesit adoleshente janë qëlluar: dhe: vranë. Kjo nuk është e pazakontë në Bahrein për të gjetur familjet me katër apo pesë anëtarë në burg në:: të njëjtën kohë. Babai im: Abdulhadi al-Khawaja: u rrah pa ndjenja në apartamentin tim në para: nga: familjen time: si një raport të vitit të kaluar

nga:: Bahrain Komisioni i Pavarur: nga: Hetim dokumentuar. Ai u dërgua më pas larg me burrin tim: dhe: vëllai-in-ligj, ata janë torturuar të gjithë. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Burri im u lirua në janar: dhe: vëllai im-in-ligj u lirua pas një dënimi gjashtë-mujore në fund të vitit 2011, babai im u dënua me burgim të përjetshëm. Ai bënë katër greva urie;: gjatë zgjati 110 ditë: dhe: pothuajse kushtojë atij jetën e tij. (Ai ishte forca-ushqyer në një spital ushtarak.) Por, pavarësisht nga të gjitha këto sakrifica:: luftë: për: liria: dhe: demokraci në Bahrein duket e pashpresë, sepse sundimtarët Bahrein kanë aleatë të fuqishëm: duke përfshirë Arabinë Saudite: dhe:: Shtetet e Bashkuara thotë:. për: Bahrainis: nuk duket të jetë shumë: nga: një dallim në mes:: Sauditët: dhe:: amerikanët.

Të dyja janë të mbështetur:: Khalifa regjimi për të ruajtur interesat e tyre: edhe në qoftë se:: kostoja është: të: jeton: dhe: të drejtat e:: të: njerëzit: nga: Bahrain. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal] @ Obama.. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : United States flet për mbështetjen e të drejtave të njeriut: dhe: demokracia, por ndërkohë: të: sauditët dërgojë trupa në ndihmë:: Qeveria Khalifa: Amerika është dërguar armëve @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : Shtetet e Bashkuara është duke bërë vetë një dëmtim të madh nga shfaqja e tillë një standard të dyfishtë të qartë drejt shkeljeve të të drejtave të njeriut në:: Lindja e Mesme. Uashingtoni dënon: e: e: dhunën:: Qeveria siriane, por kthehet një sy qorr ndaj abuzimeve flagrante të drejtave të njeriut të kryera nga Bahrein saj aleat. Ky standard i dyfishtë kushton Amerikë kredibilitetin e saj të gjithë: nga: Rajoni, dhe:: mesazhi që kuptohet është se në qoftë se ju jeni një aleat: nga: Amerika: atëherë ju mund të merrni larg me të abuzuar të drejtat e njeriut. [322 axhenda Talmudi FMN CIA FED 666 [322 FED NWO Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Nëse:: United States është serioze në lidhje me mbrojtjen e të drejtave të njeriut në:: Bota arabe: ajo duhet të ndalë të gjitha shitjet e armëve në Bahrein:

sjellë abuzimet Bahrein për të: e: KUJDES: e:: Kombet e Bashkuara Këshilli i Sigurimit: të mbështesë një seancë të posaçme në Bahrein në:: Kombet e Bashkuara të Drejtave të Njeriut Këshilli i: dhe: të filluar një bisedë në lidhje me potencialin diplomatik: dhe: sanksionet ekonomike @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [: @ Obama Administrata gjithashtu duhet të kërkojmë që zyrtarë të lartë Bahraini të mbahen përgjegjës: për: të drejtat e njeriut dhe abuzime:: se organizatat joqeveritare: Kombet e Bashkuara të drejtave të njeriut dhe hetuesit:: gazetarët të lejohen të hyjnë në :: Shteti: dhe: hetojnë abuzimet. Aktualisht:: Qeveria Bahraini beson se ka imunitet ndërkombëtar. [322 axhenda Talmudi FMN CIA FED 666 [322 FED NWO Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Ajo kryen përhapura të drejtave të njeriut, dhe të biznesit vazhdon si zakonisht ::: Qeveria vazhdon për të blerë armë: dhe: negociojë marrëveshje fitimprurëse: pa pasur nevojë të përballen me pasoja të vërteta. Kjo është arsyeja pse: të: më të shquar Bahraini drejtat e njeriut janë mbrojtësit e lëngojnë në burg. Deri më: United States fillon për të vënë presion mbi aleatin e saj të vërtetë: Qeveria Bahreini ka asnjë nxitje për të ndryshuar. Pa marrë parasysh:: çmimi: Bahrainis do të mbajë kërkuar:: vlerat shumë - të drejtat e njeriut: dhe: demokracia - se:: United States pretendon të qëndrojë për të. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal] .. Kjo është një zemërim se Amerika vazhdon të mbështesë një regjim që shkel ato.

Zainab al-Khawaja: një aktivist: u arrestua, dhe: burgosën në fillim të këtij muaji dhe i akuzuar për nxitje të urrejtjes kundër:: Qeveria Bahraini. Një version: nga: ky op-ed u shfaq në shtyp më 26 dhjetor: 2012: në faqen A25: të:: New York edicion me:: Titulli: Bahrain: a Ally Brutal. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Nga Zejnebja al-Khawaja @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : Blog për tregtarët: Bahrain burgjet Aktivistja: per: Mbulimi protestat në Twitter (19 dhjetor: 2012). Bindja aktivist i mbajti në Test: nga: Pengjet nga Bahrein (dhjetor 12: 2012). Times Topic: Lajme Bahrain -: të: Protestat. Lidhu me ne në Twitter:. Për: Op-Ed: ndiqni @ nytopinion: dhe: të dëgjojmë nga:: faqja editoriale editor: Andrew Rosenthal: ndiqni @ andyrNYT. Më parë këtë muaj: Akil Abdul Mohsen: 19: u qëllua në::: fytyrën për: protestuar kundër qeverisë së Bahreinit. Ai ishte e mbuluar në gjak: me:: anën e më të ulët: të: fytyra e tij lulëzim të hapur: nofulla e tij e shkatërruar: dhe: një dorë të thyer varur awkwardly nga dore e tij. Kjo është një: të: ato imazhe që ju dëshironi ju kurrë nuk e kishte parë: dhe: nuk mund të harrojmë. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Pas më shumë se 10 orë: nga: operacionit: dhe: para Z. Abdul Mohsen rifitoi vetëdijen: dhoma e tij në spital ishte tashmë nën roje nga:: policia. Kishte qenë në gjendje të flasë: ai mund edhe të ketë qenë marrë në pyetje para se të shkojnë në kirurgji.

Të tjerë kanë pasur marrëdhënie seksuale pa gjakderdhje kujdes mjekësor, ndërsa agjentët e sigurimit të qeverisë pyetje si: "A ishit ju pjesë në një protestë Kush tjetër ka qenë me ty?". Bahrain: një komb të vogël ishull off:: Bregdeti: nga: Arabia Saudite: ka qenë sunduar nga:: familja Khalifa: per: më shumë se 200 vjet. Ajo është gjithashtu në shtëpi për të: e: Selia: e: e: Flota e Pestë United States marinës: cilat patrullat rajonale anijeve korsi: ndihmon me misionet në Irak: dhe: Afganistan: dhe: Monitoruesit Iranit si tensioneve në:: mali rajon. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal] @ Obama.. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. se: njerëzit e shtypur: nga: Bahrain Anëtarësuar:: Pranvera Arabe shpejt pas:: Rënia: nga: Presidenti Hosni Mubarak në Egjipt. Me shpresë newfound: Bahrainis mori tek: në rrugë: në 14 shkurt: 2011. Rich: dhe: dobët: Shiite: dhe: suni: liberale: dhe: fetare: ata mendonin se çfarë ishte si të flas lirshëm, sepse: e: herën e parë në:: Kryeqyteti: Manama: në një rreth të trafikut me një monument perla në qendër të saj. @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : Pearl tërthortë erdhi për të simbolizuar: e: revolucion Bahraini. Por kjo liri newfound nuk zgjati shumë. @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

"Ju jeni të vrarë Izraelin dhe gjithë njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. për: Forcat e sigurisë sulmuan qeverisë: nga: protestuesit paqësore: pastaj grisi poshtë: e: monument Pearl:. dhe: mars 2011: Trupat nga fqinje Arabia Saudite: dhe:: United Arab Emirates ndërhyri për të shtypur protestat pro-demokracisë sonë . [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Shkuarja jashtë për: të: rrugët: transportojnë asgjë, por një flamur: dhe: quajtur: për: demokracia mund t'ju kushtojë jetën tuaj këtu. Duke brohoritur "poshtë me:: diktatori" mund të çojë në subjekt duke u tuaj të goditjeve elektrike. Duke i dhënë një fjalim në lidhje me të drejtat e njeriut: dhe: demokracia mund të çojë në burgim të përjetshëm.

Foshnjat kanë vdekur pas mbytës nga gazrat toksike të përdorura nga policia:. Dhe: Protestuesit adoleshente janë qëlluar: dhe: vranë. Kjo nuk është e pazakontë në Bahrein për të gjetur familjet me katër apo pesë anëtarë në burg në:: të njëjtën kohë. Babai im: Abdulhadi al-Khawaja: u rrah pa ndjenja në apartamentin tim në para: nga: familjen time: si një raport të vitit të kaluar nga:: Bahrain Komisioni i Pavarur: nga: Hetim dokumentuar. Ai u dërgua më pas larg me burrin tim: dhe: vëllai-in-ligj, ata janë torturuar të gjithë. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Burri im u lirua në janar: dhe: vëllai im-in-ligj u lirua pas një dënimi gjashtë-mujore në fund të vitit 2011, babai im u dënua me burgim të përjetshëm. Ai bënë katër greva urie;: gjatë zgjati 110 ditë: dhe: pothuajse kushtojë atij jetën e tij (Ai ishte forca-ushqyer në një spital ushtarak.) Por, pavarësisht nga të gjitha këto sakrifica:: luftë: për: liria: dhe:. Demokracia në Bahrein duket e pashpresë, sepse sundimtarët Bahrein kanë aleatë të fuqishëm: duke përfshirë Arabinë Saudite: dhe: të: Shtetet e Bashkuara:. për: Bahrainis: nuk duket të jetë shumë: nga: një dallim në mes:: Sauditët: dhe: : amerikanët. Të dyja janë të mbështetur:: Khalifa regjimi për të ruajtur interesat e tyre: edhe në qoftë se:: kostoja është: të: jeton: dhe: të drejtat e:: të: njerëzit: nga: Bahrain. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal] [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB Ju jeni "Pini helmet tuaja të bëra me veten." të gjitha humbur "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu @ Obama demokracia që ju doni nga Siria dua, nga Barein dhe Arabinë Saudite, sepse kjo është..? vërteta: "Ju jeni duke vrarë Izraelin dhe gjithë njerëzimit" Izrael Mehdi:. Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah:. United States flet për mbështetjen e të drejtave të njeriut: dhe: demokracia, por ndërkohë:: Sauditët dërguar Trupat e të ndihmës:: Qeveria Khalifa: Amerika është dërguar armë @ Obama demokracia që ju doni nga Siria dua, nga Barein dhe Arabinë Saudite, sepse kjo është e vërteta:..? "Ju jeni të vrarë dhe të gjithë Izraelin njerëzimi "Izraeli Mehdiu:. Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah:. Shtetet e Bashkuara është duke bërë vetë një dëmtim të madh nga shfaqja e tillë një standard të dyfishtë të qartë drejt shkeljeve të të drejtave të njeriut në::. Lindja e Mesme Uashington dënon: : dhuna: nga:: Qeveria siriane, por kthehet një sy qorr ndaj abuzimeve flagrante të drejtave të njeriut të kryera nga Bahrein saj aleat.

Ky standard i dyfishtë kushton Amerikë kredibilitetin e saj të gjithë: nga: Rajoni, dhe:: mesazhi që kuptohet është se në qoftë se ju jeni një aleat: nga: Amerika: atëherë ju mund të merrni larg me të abuzuar të drejtat e njeriut. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Nëse:: United States është serioze në lidhje me mbrojtjen e të drejtave të njeriut në:: Bota arabe: ajo duhet të ndalë të gjitha shitjet e armëve në Bahrein: Bahrain sjellë abuzime të:: Vëmendje: nga:: Kombet e Bashkuara Këshilli i Sigurimit: përkrahin një të veçantë Seanca në Bahrein në:: Kombet e Bashkuara të Drejtave të Njeriut Këshilli i: dhe: të fillojë një bisedë në lidhje me potencialin diplomatik: dhe: sanksionet ekonomike @ Obama. demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë të gjithë Izraelin dhe njerëzimin". Izraeli Mahdi: Mbreti UNIUS REI [Mane * THECEL * PHARES] Hallelujah. : @ Obama Administrata gjithashtu duhet të kërkojmë që zyrtarë të lartë Bahraini të mbahen përgjegjës: për: të drejtat e njeriut dhe abuzime:: se organizatat joqeveritare: Kombet e Bashkuara të drejtave të njeriut dhe hetuesit:: gazetarët të lejohen të hyjnë në:: Shteti: dhe : hetojnë abuzimet. Aktualisht:: Qeveria Bahraini beson se ka imunitet ndërkombëtar. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Ajo kryen përhapura të drejtave të njeriut: dhe: biznesit vazhdon si zakonisht ::: Qeveria vazhdon për të blerë armë: dhe: negociojë marrëveshje fitimprurëse: pa pasur nevojë të përballen me pasoja të vërteta.

Kjo është arsyeja pse: të: më të shquar Bahraini drejtat e njeriut janë mbrojtësit e lëngojnë në burg. Deri më: United States fillon për të vënë presion mbi aleatin e saj të vërtetë: Qeveria Bahreini ka asnjë nxitje për të ndryshuar. Pa marrë parasysh:: çmimi: Bahrainis do të mbajë kërkuar:: vlerat shumë - të drejtat e njeriut: dhe: demokracia - se:: United States pretendon të qëndrojë për të. [FED NWO 322 Axhenda: FMN Talmudi: për Izraelin vrasin! CIA FED penale FMN 666 [terroristët në Arabinë Saudite Imperializmi: Sheriati nazist: per: shkatërruar Izraelin: në III WW bërthamore] Bahrein:. Sheriatit Ally Selefite Brutal. Kjo është një zemërim se Amerika vazhdon të mbështesë një regjim që shkel ato. Zainab al-Khawaja: një aktivist: u arrestua, dhe: burgosën në fillim të këtij muaji, dhe: ngarkuar me nxitje të urrejtjes kundër:: Qeveria Bahraini. Një version: nga: ky op-ed u shfaq në shtyp më 26 dhjetor: 2012: në faqen A25: të:: New York edicion me:: Titulli: Bahrain: a Ally Brutal.

Obama - demokracia që ju doni nga Siria? Unë dua, nga Barein dhe Arabisë Saudite! sepse kjo është e vërteta: "Ju jeni duke vrarë Izraelin dhe gjithë njerëzimit" [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰ : Mbreti ♥: Izraeli:. ♥ Lorenzojhwh, Mehdi FMN (Fondi Monetar Ndërkombëtar, zakonisht shkurtuar si FMN FMN në italisht dhe në anglisht) është një organizatë e përbërë nga qeveritë e 186 vende dhe me Grupin e Bankës Botërore është një organizatë ndërkombëtare të quajtur të Bretton Woods nga vendi ku u mbajt konferenca e cila shënoi krijimin. FMN është themeluar zyrtarisht 27 dhjetor 1945, kur para 29 vendet nënshkruan marrëveshjen për themelimin e organizatës dhe u themelua në maj 1946. Aktualisht, Shtetet Anëtare janë . 186 --- PËRGJIGJE - KËTO JANË TË GJITHA qëndron FMN është pronë private e disa njerëz, të tilla si Rothschild dhe Rockefeller, që është Satanists më të rrezikshme, në të gjithë historinë e njerëzimit, kreu i gjarprit, që është:! Sistemi masonike e drejtë e zoti bankare

FED BQE, Talmudi. FMN 666 322 Obama: Neturei Karta, i cili paguan paga, me këto: juaj: 10 Satanists: zar ot, nga e gjithë bota, të përpiqet që të ketë kontrollin e këtë faqe? të gjitha paratë e shpenzuara keq! Satanists tuaja (inteligjencës: UA, për rendin ndërkombëtar Botërore: inteligjencës artificiale, "Big Brother". Mikro-chip, dhe projekti: Abudcions huajt, për të bërë: 200.000 sakrifica njerëzore, mbi altarin e shejtanit tuaj, çdo vit) ata anuluar të mia Propozimi, në lidhje me: "mos spamit të dhunshme në këtë faqe." Në fakt, unë u tha atyre: "ne mund të parandalojmë Spam dhunshme NESE JU RESPEKT artikujt e mi"

të gjitha Kombeve, ju nxjerr jashtë ligjit Sheriatit] Masakra e natës së shenjtë të Krishtlindjeve në Nigeri. Vranë gjashtë martirë të krishterë të pafajshëm në Kishë. Mes viktimave, edhe prifti. Në Qaueda tha: "këto janë dëshirat, urimi, e mbretit të Arabisë Saudite, për shkak se Amerika ka thënë se perandoria e tij: nuk mund të ndalet, dhe se Izraelit: duhet të shpërbëhet." Krishtlindjet Masakra: një grup njerëzish të armatosur hynë në kishë në fshatin Peri. Qaj katolike besnike, pas një përpjekje të kishës së tyre në Nigeri (Reuters) Kano, 25 dhjetor 2012 - "Një grup njerëzish të armatosur sulmuan fshatin: në mesnatë dhe shkoi drejt e në kishë Ata hapën zjarr dhe vrau priftin dhe pesë besnik. . vendosur pastaj zjarrin në kishë, "tha Usman Mansir, një banor i fshatit Peri, pranë Potiskum, kryeqytetin ekonomik të shtetit të Yobe. Historia u konfirmua: nga: a shefi i policisë [MENE TECHEL Peres]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★." Pini helmet tuaja bërë me veten. ": Aleluja!: REI Unius ♰: King ♥: Izrael : ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

të gjitha kombet duhet të raportimit, si, është e paligjshme sheriatit nazist: ju të kuruar plagën para: që: shkoni në gangrenë, sepse III WW] Lakhdar Brahimi, i dërguari i posaçëm i OKB për Sirinë, tha në Kajro tha se "një zgjidhje i siriane është ende e mundur, edhe në qoftë se situata është shumë serioze, dhe përkeqësimi nga dita në ditë. "Brahimi, me Shpifje, tha se paqja dhe siguria në botë do të kërcënohet drejtpërdrejt nga Siria, nëse një zgjidhje nuk mund të gjendet brenda pak muajsh. - PËRGJIGJE - kjo është quelllo se ai donte imperializmin e FMN-BQE: FED, dmth, sistemi masonike e botës, të drejtë e zoti bankare (të parave: krijuar nga asgjëja, por, për shkak të borxhit (faturat), dhe interesi), të bërë skllevër, të gjitha kombet, si Talmudit. Nëse këto budallenj e masonëve, arkitektët e madhe (NWO, new: kulla e Babelit) projekti nxitur e inxhinierisë sociale nuk do të ndalet? III Botërore Lufta do të jetë e pashmangshme dhe Izraeli do të jetë e humbur!

FMN dhe [neverinë e shkretimit] pritshme kulm me centriste. Vatikani përkrah Monti, Kryetari i Këshillit të largohet, po organizon listën zgjedhore dhe me 31 dhjetor: duhet të kalojë përzgjedhjen përfundimtare. - PËRGJIGJE - NDOSHTA: mason (666 bildenberg agjenda zot Baal: buf në Bohemian Grove sistemit) mason, Monti (përfaqësues i vërtetë i sinagoga e Satanit: 322 NWO FMN), pranoi, 640: excommunications: i Kishës Katolike kundër:: Masoneria? OSE: është e njëjta Kisha Katolike, e cila është bërë: Masoneria? KJO ËSHTË: 1). KËRCËNIMI VDEKJA, KUNDER, ALL martirë krishterëve të pafajshëm, SE, NUK JETOJNË, NË DEMOKRACI FALSE masonike, e drejtë e zoti bankare! 2). Është një dhunim serioz i ndërhyrjes së fesë në shtet, si: një krim i madh kundër shtetit sekular [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★!: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

[LorenzoJHWH mbreti i Izraelit! lorenzoAllah: Mbreti Palestina: Unius REI: në të gjithë botën] drejtat e njeriut, në një mënyrë të vetme: nazizmi sheriatit islam: për të shkatërruar civilizimin dhe Izraelin: me satanist e tyre bashkëpunëtor 666 FMN Masoneria JabullON satanAllah [ku ka të drejtat e njeriut, në : Arabia Salafi perandori? ata dekretoi shkatërrimin tonë! Prandaj është e domosdoshme për ne që të shfarosin të gjithë ata] na në Palestinë: ne nuk jemi duke luftuar: kundër: Palestinezët! por ne luftojmë: kundër: e satanike terroriste Sheriatit nazistët dhe kundër FMN: 666 NWO 322: Fuqitë masonike okulte: ne luftojmë kundër Satanists, për të shpëtuar të gjithë racën njerëzore: nga monsters! [Talmudi FMN 666 Axhenda:! Shkatërruar Izraelin] drejtat e njeriut: në një mënyrë: për nazizmit islame: për të shkatërruar civilizimin dhe Izraelin [ku, nuk janë të drejta të njeriut, në Arabinë Selefi perandori? ata dekretoi shkatërrimin tonë! Prandaj, është thelbësore për ne, për të shfarosin të gjithë ata] MO! palestinez 'pasionaria' e vogël dha në Turqi. Ahed sfidë Tamimi 'me grushta clenched një patrullës izraelite. 27 Dhj, [Talmudi FMN 666 gündemi:! İsrail'i yok] insan hakları: Bir şekilde: Islami Nazizm: medeniyet ve Israil [insan hakları Suudi Selefi imparatorluk vardır yok? onlar bizim imha Karar! bu nedenle hepsini yok etmek, bizim için önemlidir] (ANSAmed) - Ramallah - Ahed Tamimi, "pasionaria" palestinez 13 vit muajin e kaluar ka shënuar një moment të famë ndërkombëtare, kur ajo u mor duke hedhur mbyllur, grushta kundër, një patrullimi izraelite në Bregun Perëndimor, u prit me nderime të mëdha në Turqi, [666 Ταλμούδ ΔΝΤ ατζέντα: να καταστρέψει το Ισραήλ] τα ανθρώπινα δικαιώματα: με έναν τρόπο: για την Ισλαμική Ναζισμού: να καταστρέψει τον πολιτισμό και το Ισραήλ [όπου υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, στη Σαουδική Salafi αυτοκρατορία; που αποφασίστηκε η καταστροφή μας! Επομένως, είναι απαραίτητο για εμάς, για να εξοντώσουν τα όλα!], Ku ai mori gjithashtu, një çmim për trimërinë e tij. Raportet palestineze për shtyp. Ftuar në Turqi nga ana e komunës së Stambollit Basaksehir, Ahed Tamimi ka marrë pjesë në një seri të ngjarjeve përpara, e premazione ceremoni, duke përuruar ndër të tjera, një ekspozitë të titulluar "Të jesh një fëmijë në Palestinë", thotë Anadolu. [塔 木 德 经 666 Video ku ju mund të shihni 13 vjeçar, sfidë me një grusht clenched ngritur ushtarët izraelitë të cilët kishin arrestuar vëllain e tij, ai ka shëtiti botën. Vajza e një aktivisti për të drejtat e njeriut, Ahed tregoi në atë rast, të jetë plotësisht i lirë, në frontin e pushkë dhe ashpër, qortoi ushtrinë. Për këtë episod: ajo u dha: Çmimin Handala: një hero i vizatime komike tërhequr: në vitet tetëdhjetë, nga Naji artisti palestinez Al-Ahli. Handala, një djalë i 10 vjet, ajo ka bërë në ndërkohë, një simbol i luftës kundër:: punësimi. (ANSAmed). [탈무드 666 일정 FMN:! 이스라엘 을 파괴] 인간 의 권리: 한 방법 으로: 이슬람 국가 사회주의 에 대한: 문명 과 이스라엘 [인간 의 권리 는 사우디 Salafi 제국 에 있습니다 를 파괴 할? 그들은 우리 의 파괴 를 어디에! 따라서이 그들 모두 를 없애기 위해, 우리 필수적 입니다] [التلمود 666 صندوق النقد الدولي جدول الأعمال!:! تدمير إسرائيل] حقوق الإنسان: في طريقة واحدة: لالنازية الإسلامية: لتدمير الحضارة وإسرائيل [أين, وهناك حقوق الإنسان, في المملكة العربية السلفية الإمبراطورية? انهم مرسوما يقضي تدميرنا! ولذلك فإنه من الضروري بالنسبة لنا, للقضاء عليهم جميعا] [תלמוד FMN 666 סדר יום: להשמיד את ישראל] זכויות אדם: בדרך אחת: להנאציזם האיסלמי: להרוס את הציביליזציה וישראל [שבו, יש זכויות אדם, בערבת הסלפית אימפריה? גזרנו השמדתנו! לכן זה חיוני עבורנו, להשמיד את כולם] [גמרא 666 ימף אַגענדאַ: צעשטערן ישראל] מענטש רעכט: אין איין וועג: פֿאַר די יסלאַמיק נאַזיסם: צו צעשטערן ציוויליזאַציע און ישראל [ווו, עס זענען מענטש רעכט, אין סאַודי סאַלאַפי אימפעריע? זיי דיקריד אונדזער אומקום! דעריבער עס איז יקערדיק פֿאַר אונדז, צו יקסטערמאַנייט זיי אַלע] [Talmudi 666 IWF-Agjenda: Izraeli zerstören] Menschenrechte: në Eine Richtung: für die islamische Faschismus: vdesin und Zivilisation Izrael [wo gibt es Menschenrechte, në Arabinë Salafi Reich zerstören ? SIE verfügten unsere Zerstörung! Daher ist es für uns wichtig, um sie zu alle vernichten] [666 Talmudi FMI Axhenda: destruir Izrael] los derechos humanos: de una manera: POR el nazismo islámico: destruir la civilización y de Izrael [donde existen los derechos humanos, en Arabia Salafi IMPERIO? decretaron NUESTRA destrucción! por lo que es esencial para nosotros, paragrafi exterminar një Shihni Tërë] [талмуд 666 МВФ повестки дня: уничтожить Израиль] прав человека: в одном: для исламского фашизма: уничтожить цивилизацию и Израиля [где есть права человека, в Саудовской салафитов империи? они постановили уничтожить нас! Поэтому очень важно для нас, чтобы истребить их всех] [Talmudi FMN 666 Axhenda: ødelegge Izrael] menneskerettigheter: PA en shoku, sepse den islamske nazismen: å ødelegge sivilisasjonen og Izrael [der, Det er menneskerettigheter, unë Arabia Salafi Imperium? de bestemt VAR ødeleggelse! derfor er det viktig për OSS një utrydde dem alle] [Talmudi FMN 666 Axhenda: Izraeli vernietigen] rechten van de mens: op een manier: voor de islamitische nazisme: de beschaving en Izrael [waar, er zijn de mensenrechten në Saoedi-Salafi Rijk te vernietigen? ze besloten vernietiging Onze! daarom është het van essentieel belang Shtesa voor, uit te roeien ze allemaal!]

✙ lojë në fund në emër të Jezusit: "Ju jeni të humbur të gjithë!" Luke19.27, [kjo do të kishte qenë më mirë për ju, që ju kishte lindur kurrë ..] Marku 14:21 Biri i njeriut po shkon ashtu siç është shkruar rreth tij. Por mjerë ai njeri me anë të cilit tradhtohet Biri i njeriut! Ajo do të jetë më mirë për atë nëse ai nuk kishte lindur. ".. Mateu 26:24, Biri i njeriut po shkon ashtu siç është shkruar rreth tij. Por mjerë ai njeri me anë të cilit tradhtohet Biri i njeriut! Ajo do të jetë më mirë për atë nëse ai nuk kishte lindur." [Mateu 26 24 meglio per te sarebbe stato, che tu fossi jo mai nato ..] Marku 14:21 Biri i njeriut po shkon ashtu siç është shkruar rreth tij. Por mjerë ai njeri me anë të cilit tradhtohet Biri i njeriut! Ajo do të jetë më mirë për atë nëse ai nuk kishte lindur. ".. Mateu 26:24 Biri i njeriut po shkon ashtu siç është shkruar rreth tij. Por mjerë ai njeri me anë të cilit tradhtohet Biri i njeriut! Ajo do të jetë më të mirë për atë nëse ai nuk kishte lindur. "

Mjaft! STOP! të jenë bashkëpunëtorët e djallit 666 FMN-së, marrë nga: NGA Babilonisë, çifute im! ne nuk kemi një interes në trashëgiminë e Satanit, New World Order, mbledhur radhët tuaja] Isaia 40:1-11. "Rehati, ngushëlloni popullin tim, thotë Perëndia juaj." 2. "Flisni zemrës së Jeruzalemit dhe i shpallni: se: koha e luftës ka mbaruar, që: paudhësia e tij është shlyer, sepse: ai ka marrë nga duart e Zotit: dy herë:. Për të gjitha mëkatet e tij" 3. Ja zëri i njërit (unius REI), të cilën ai bërtet në shkretëtirë: "Përgatitni udhën e Zotit, hapni në shkretëtirë drejt një rrugë për Perëndinë tonë 4 Çdo luginë të jetë lartësuar:.. Dhe: çdo mal e kodër: bërë ulët, vendet e përafërt të korrigjohet: dhe vendet përafërt zbutur 5 Atëherë lavdia e Zotit do të zbulohet dhe çdo qenie do ta shohë atë së bashku, sepse goja e Zotit ka folur "...

[Mjaft! STOP! të jenë bashkëpunëtorët e djallit 666 FMN-së, marrë nga: NGA Babilonisë, çifute im! ne nuk kemi një interes në trashëgiminë e Satanit, New World Order, mbledhur juaj: renditet] 6. Një zë thotë: "Bërtit!" Dhe ai u përgjigj: "Çfarë të bërtas?". "Bërtit që çdo qenie është si bari, dhe të gjithë goodliness tij është si lulja e fushës. 8. Bari thahet, lulja fishket, por fjala e Perëndisë tonë mbetet përjetë".. 9. Oh Sion, ti që sjell lajmin e mirë, të marrë në një mal të lartë; O Jeruzalem, ti që sjell lajmin e mirë: ngrije zërin tënd me forcë! Ngrini zërin tuaj, mos u bëni merak! E "qyteteve të Judës:" Ky është Perëndia juaj. " 10. Ja, Zoti, Zoti vjen me forcën, dhe: krahu i tij dominon atë. Ja, e ka shpërblimin e vet: ajo është me vete, dhe shpërblimi i tij e pararend. 11. Ai do të ushqyer: kopenë e tij si një bari, do t'i mbledhë qengjat me krahun e tij, dhe të mbajnë ata: në gji të tij, dhe udhëzues: me: butësi dhe kujdes, delet që: kanë vogël.

[Çfarë huajve u thonë ata? të njëjtat gjëra që ata ndihen thonë:, gjatë një seancë ..] .. Unë nuk jam si Rothschild: 666 FMI: 322 NWO, dhe të gjitha fuqitë e tij okulte: shoqëritë (kombet) masonike (fuqitë okulte për të bërë: vetëm një Satanizmi) të projektit: alienë rrëmbimet, Bildenberg, etj .. se ai donte të bënte, shtetin e Izraelit, por e detyroi atë të jetë: në një vrimë asshole, sepse 1. të gjithë hebrenjtë (të gjithë bashkëpunëtorët e tij kryesore), ata nuk kanë për të: të jetë në gjendje të kthehen, të gjithë në Izrael, për të bërë në të përfundojë: perandorinë e tij të karin shejtanit: kundër: e gjithë bota, dhe të mos bëhen skllevër të gjithë popujt (mikro -chip): se dhunimi të gjithë popujt nëpërmjet: drejtë e zoti bankare! Rothschild ka një nevojë të dëshpëruar për të bërë:: Lufta e Parë Botërore III, për t'i dhënë të rritet në fund, sundimi i djallit mbi gjithë dheun: në mënyrë të dukshme! por, unë do të marrë për mua: të gjithë shkretëtirë e Arabisë Saudite, dhe egjiptian: nga të cilat unë do të duhet, ose, me mire, se, ose rrugën e vështirë!

çifut: Edith Stein: (vs): 666 nazi FMN FED! ajo: jo: tha motrës së tij (një tjetër murgeshë vetmuar): ne do të vdesim për Jezusin ", jo, por tha se," ne do të vdiste për popullin tonë ", sepse, kjo besëlidhje, të gjithë komunitetit hebre, me FMN 666 (dmth, sistemi masonike: 322), është diçka që është më e keqe: Satanizmi: njëjti është në fakt një deklaratë e luftës, dhe kjo është një akt i asgjësimit kundër: të gjithë popujt, por Profeti tha, " do të hiqet besëlidhjen tuaj me vdekje! "@ Izrael - nganjëherë, për të dështojnë:.? Apo, duke humbur një gol: Kjo është mënyra më e mirë për të fituar paqen që ke ti avantazh të bëni për të bërë një Goliath gjigand Lidhja Arabe: i Al Queda Selefive fakti: se terroristët :: libiane dhe Al Kaedës nuk kanë një uniformë ushtarake kjo nuk do të thotë se Siria nuk u qenë pushtuar: megjithatë, nga: Izraeli, NATO CIA Lidhjes Arabe, atëherë Irani duhet të ndihmojnë Sirinë: tani.

→ Izrael - si? ju doni të bëni: David, ndërsa Ligës Arabe, duhet të bëni: "Goliath", dhe në qoftë se, në vend të kësaj, ju bëni Sansoni, ndërsa Ligës Arabe, ata bëjnë Filistejtë? atëherë, ai nuk do të jetë Rothschild 666 322 NWO FMN për të qeshur vetëm! ju nga mbreti juaj: lorenzojhwh? ju nuk e keni kuptuar asgjë! për mua jetën e një çifut, ajo është më e rëndësishme se sa jeta e një kinez! dhe në qoftë se rusët nuk ekziston? ju kurrë nuk mund të jetë në gjendje: të ndaluar: ushtrinë kineze: ende
Formacione islamike jashtë: depërtuar, e mori kontrollin në terren të revolucionit dhe luftës: kundër regjimit Assad:. Një kthesë, dhe një shumë më tepër: ajo që ndodhi në Libi në vitin 2011 (ndër të tjera në Nusra ka xhihadistë shumë libianë), i cili ftohur entuziazmin në Izrael dhe në Perëndim .. papajtueshëm më shumë në këtë pikë duket se evropianët, se e hëna e ardhshme do t'i paraqesë Ban Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Ki-moon një letër duke kërkuar që "ata që janë përgjegjës për masakra në Siri", që do të sjellë në Gjykatën Ndërkombëtare Penale në Hagë. Letra është nënshkruar nga 53 anëtarë të Kombeve të Bashkuara, pothuajse të gjithë ata që janë në Evropë, shumë vende aziatike dhe afrikane katër. - PËRGJIGJE - SO, dhe ankohen tyre: madje edhe për veten e tyre, për të gjithë trupat e Salafi Al Kaedën. Lidhja Arabe, që CIA NATO, ka çuar në Siri, ka bërë masakra, kundër, njerëz të pafajshëm: që ishin neutrale, në konfliktin, ose ato që: të fitojë vetëm shikoni masakrat e atyre që humbasin?

fakti: se: terroristët libianë dhe Al Kaedës nuk kanë një uniformë ushtarake? kjo nuk do të thotë se Siria nuk u qenë pushtuar: megjithatë, nga: Izraeli, NATO CIA Lidhjes Arabe, atëherë Irani duhet të ndihmojnë Sirinë: tani. Formacione islamike jashtë: depërtuar, e mori kontrollin në terren të revolucionit dhe luftës: kundër regjimit Assad:. Një kthesë, dhe një shumë më tepër: ajo që ndodhi në Libi në vitin 2011 (ndër të tjera në Nusra ka xhihadistë shumë libianë), i cili ftohur entuziazmin në Izrael dhe në Perëndim .. papajtueshëm më shumë në këtë pikë duket se evropianët, se e hëna e ardhshme do t'i paraqesë Ban Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Ki-moon një letër duke kërkuar që "ata që janë përgjegjës për masakra në Siri", që do të sjellë në Gjykatën Ndërkombëtare Penale në Hagë. Letra është nënshkruar nga 53 anëtarë të Kombeve të Bashkuara, pothuajse të gjithë ata që janë në Evropë, shumë vende aziatike dhe afrikane katër. - PËRGJIGJE - SO, dhe ankohen tyre: madje edhe për veten e tyre, për të gjithë trupat e Salafi Al Kaedën. Lidhja Arabe, që CIA NATO, ka çuar në Siri, ka bërë masakra, kundër, njerëz të pafajshëm: që ishin neutrale, në konfliktin, ose ato që: të fitojë vetëm shikoni masakrat e atyre që humbasin?

ammiraglio61. wordpres] [intopic. it] [] Al Queda, CIA NATO Mossad Selefite [] Mossad agjentë: me tri njësitë e al-Kaidës që kanë sulmuar kampin e Yarmouk. Agjentët e Mossad tre njësitë e al-Kaidës që kanë sulmuar kampin e Yarmouk Beteja shpërthyen më 9 dhjetor në kampin e refugjatëve palestinez të Yarmouk (në jug të Damaskut) zbuloi aleanca të reja. Objektivi strategjik ishte që të angazhohen palestinezët në luftën në Siri, mobilizimin në baza sektare (kryesisht sunite) kundër regjimit laik. Por ndryshe e Libanit në vitin 2007, kur mercenarë e Fatah al-Islam Habbo u përpoq të mobilizojë palestinezët e Nahr al-Bared kundër Hezbollah, refugjatët nuk janë lejuar të manipuluar. Elementet e Hamasit, Khaled Meshaal nder, ata le në luftëtarët e-Nusra Front (Dega levantin i al-Kaedës) në fushë, ku ata u përleshën sidomos me burrat e PFLP (nacionalistët dhe marksistët).

JF Kennedy u vra, sepse ai printuar kartëmonedhave (Urdhri Ekzekutiv 11110), Në ​​emër të popullit. Pasardhësi i tij mason: (damn, digjen në ferr), me aktin e tij të parë të qeverisë, tërhoqi paratë e popullit - pa të drejtë e zoti bankare: të shejtanit, nga tregu. Ironia: quhet guvernatori, shërbëtor i Rothschild në BQE, FMN tij, FED, për shkak se, fuqia e saj është më e lartë se ajo e një Kryetarit të Shtetit. Ebu Antar ka postuar një koment 11 orë më parë: "Hani spam tuaj postuar nga vetë!" - PËRGJIGJE-në qoftë se ju të kërkuar për të fyejnë mua? kjo është vetëm një problem mes jush dhe Shpirtin e Shenjtë, unë nuk e konsiderojnë shumë, unë gjithmonë preferojnë të besojnë, të gjithë: se: njerëzit thonë për mua! sepse unë nuk mund të kandidojë rrezikun e dëmton një person të pafajshëm! pas të gjitha, fuqia ime është shumë e madhe, për shkak se dikush mund të jetë aq naiv sa të gënjeshtër për mua .. A veten dhe familjen tuaj një favor ... Mos bjerë në gropë sheeple .. TURN OFF televizionin tuaj! Injorojnë Media televizive. Hetuar 911

1_2. [Triumfi i djallit: FMN Farisenjtë] logjika e farisenjve është afër përfundimit tani, infiltrimi i saj, është shumë: invazive në të gjitha: Institucionet, monetare, politike dhe fetare ... [Ja, Rendi i Ri Botëror, 666, i drejtë e zoti bankare: të: të gjitha Qeveritë rreme masonike] përmes aeroplanët karteziane qëndrueshme, ju mund të vini deri, të gjitha informatat tuaja në lidhje me: 1. Bildenberg, etj. 2. Sistemi bankar privat: International: FED BQE të PS: Korporatat multinacionale, 3. Satanists 4. alienet, 5. Lobet çifute: të gjitha monopolet, 6. strukturat e tjera të Rendit të Ri Botëror si BE, NATO CIA .. atëherë, ju për: veten, ju mund të procesit në një konciz, mbivendosje: e tërë, dmth, të gjithë organizimin e: e këtyre strukturave, në mënyrë që të marrë: një tërësi të unifikuar: si një imazh tre-dimensional: të asaj që mund të arrihet nga FMN-ja e farisenjve .. Pra, çfarë është logjika (se: ajo mund të jetë e mundur)?

2_2. [Triumfi i djallit: FMN Farisenjtë] vetëm këtë: ju do të jetë në gjendje për të me mend se çfarë mund të jetë: pjesët e munguara te mister tuaj, vetëm në këtë mënyrë, ju do të jetë në gjendje për të kuptuar, se çfarë është logjika e FMN-NWO, Bush dhe Rothschild nuk mund të parashikojë: asnjë qytetërim, çifute-krishtere, Islami, asnjëherë, identiteti kombëtar: ne do të vijnë të gjithë shkatërrohen, në skllavëri më të sofistikuar të mbinatyrshme dhe teknologjike, që: thyejnë çdo shpresë dhe pa rezistencë është e mundur! në këtë 3 ° WW bërthamore: ne do të luftojmë: një kundër: të tjerët, dijeni, të kërcënimit. kështu që mbretëria e 666 FMN: sinagoga e Satanit, mikro-mikroprocesor, i cili ka tashmë: të gjithë shumë: dhe: strukturat e saj dhe institucionet .. se: vetëm shejtani që adhurohet si Zoti i vetëm i këtij planeti! pasi të gjithë: të gjitha strukturat e NWO janë të padukshme për njerëzit! pra kërcënimi nuk mund të perceptohet

sigurisht, edhe Obama dhe të gjithë politikanët dhe të gjithë masonët, ata meritojnë të gjithë, të jenë: të dënohet me vdekje për të lartë: tradhti! sepse, ata kanë pretenduar: të zgjedhësve (të gjithë popujve, në të gjitha demokracitë e rreme: masonike e drejtë e zoti bankare) të kenë pushtet të vërtetë, ndërsa në realitet, kamerier i Rothschild: 666 FMN, dhe kamerier: Bush i 322 NWO ? ata kanë një fuqi të madhe: të Presidentit të Shteteve të Bashkuara, nga kjo pikëpamje, askush nuk është më idiot i Mbretit të Arabisë Saudite, të cilën ai e ka bërë: e vete një aleatë të amerikanëve! sepse, janë: nuk: Amerikanët, të krishterët, politikanë, institucione kukull, feve, etj .. por politikisht ekziston, vetëm mur e FMN! Izraeli do të shkatërrohet: natyrisht, dhe ju do të jetë shumë më mirë për ju! në qoftë se ju kishte lindur kurrë! kjo është ora e errësirës!

[Talmudi FMN axhenda 666] Natyrisht, në mesin e të huajve, të tilla si, ndër Satanists, gjithashtu, nuk janë Largimi, (sepse, asnjë disk fluturues, nuk mund të jetë: zbuluar: nga luftëtarët tanë, pa, bashkëpunimin e huaj) , edhe pse këto Largimi: ata janë 1%, megjithatë, të gjithë shkelësit dënohen gjithmonë: me vdekje, megjithatë, ky fenomen nuk duhet të nënvlerësohet, e cila është arsyeja pse shumë gra Satanist, janë impaled, ecc .. , Dhe ekspozuar në mes të pornografia më ekstreme, pas të gjitha, natyra njerëzore e Satanist: merr përsipër, në fazën e tij të rritur: që është, faza e pjekurisë, pra, në spicologica e maturimit, shumë preferojnë vdekjen tek: përdhunime abuzim dhe skllavërimi, se jeta e çdo institucionale satanist, nënkupton, që është një jetë: tmerri dhe: i totalit keqe.

si kundër: Presidenti amerikan, ka 34 nivelet e privatësisë: rreth: alienet projektit (kjo është thënë), atëherë, nuk janë, gjithashtu, 34 nivelet hierarkike: në piramidën e pushtetit: REAL, që është, e njëjta Distanca institucionale, që, ka, mes, kryetari i bashkisë së një qyteti të 3000 banorë, për Obamën? është, gjithashtu, të njëjtën distancë, se, ekziston: nga Obama: tek: Rothschild FMN 666! Pra, nëse Obama dëshiron të dijë se çfarë po ndodh: në SHBA? Obama duhet ka lexuar shkrimet e mia! poiché, per il Presidente SHBA, esistono 34 livelli di segretezza: rreth, il Progetto alieni (questo è stato dichiarato), allora, esistono, anche, 34 livelli gerarchici: nella piramide del potere: Muzikë Reale, cioè, la stessa distanza istituzionale, che , esiste Dal sindaco di un Comune di 3000: abitanti ad Obama? è: anche, la stessa distanza che esiste: da Obama: një Rothschild 666 FMI! Così se Obama vuole sapere quello sta succedendo? lui deve leggere i miei articoli! [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

Unë pagëzoj në mënyrë të paligjshme: Mbretin e Arabisë Saudite] Unë mund t'ju pagëzojë: me të vërtetë, në të vërtetë, edhe në qoftë se paligjshme] Re Arabia Saudite - në qoftë se ju nuk keni të bëhet një i krishterë, edhe në qoftë vetëm formalisht? masakra e të gjithë të krishterëve në të gjitha vendet myslimane, nuk mund, të parandalohet! Në këtë mënyrë, të drejtat themelore të njeriut mund të sigurohen, dhe arsyet për agresion, i cili, 666, 322 Satanists farisenjtë FMN FED BQE do të rrisë kundër teje, do të anulohet përpara se ata të rritet! Kjo është arsyeja pse, ju jeni i vetmi musliman në botë që të ketë, për mua, për leje për t'u bërë një i krishterë! Ndoshta, në këtë mënyrë, ju devijuar, në këtë mënyrë: zemërimin e Perëndisë kundër krimeve tuaja se 1400 vjet! kështu që shumica e pasuritë tuaja të vlefshme (spiritualiteti identiteti, kultura) mund të ruhen [do të hiqen tmerr sheriatit]

666 kanibal Prifti: 322 synnek1 Voodoo CIA-s, qytetarët e huaj rrëmbimit, FMN FED BQE - Më vjen keq, unë e di që ju punoni si vrasëse! puna juaj nuk mund të përmirësohet, sepse ajo është gjithmonë një punë e ndyrë! Në fakt, banka, për të gjetur: është gjithmonë huadhënës të egra, se: do të regjistroheni: për një peng! nuk është gjithmonë dikush që është i gatshëm për të bërë punën e peshkaqeni .. por të mirë për të, ajo do të kishte qenë, më të mirë, në qoftë se ai kishte lindur kurrë! @ 666 Rothschild, Frankmasoneria, 322 Bush, FMN FED BQE: të gjithë politikanët: bashkëpunëtorët e heshtur: e drejtë e zoti bankare: për shkatërrimin e civilizimit sekular krishterë - Ju keni shkelur:! Ndonjë be! vetëm për shkak, kështu që të keqen, keni menduar, se dora e Zotit, ai nuk mund të përshtatshme për ju! nuk ishte i përshtatshëm për dënimin tuaj! por vërtetë kjo demonstruar zemra jote "jeni penale, do të shënuar për shkatërrim" @ Mbreti i Arabisë Saudite - ju nuk mendoni se ju mund të rikuperoj diçka e Islamit, pa mua! viti, 1. zemërimi im të unius REI, 2. Ministria im universale: është: 3. një jetë ministri: në Mbretërinë e përjetshme të Perëndisë, atëherë, Satanists, në pritje të tyre, demonët, të gjitha armiqtë e mi: Sheriati FMN Talmudit, ata nuk mund të anulojë, apo të ndaluar aktivitetet e mia në asnjë mënyrë! Prandaj, ajo është kundërproduktive, shtypja e trupit tim! Në fakt, nuk mund të shkatërrohet, përmes korrupsionit, dikush, i cili është i vdekur! atëherë, kjo është arsyeja pse, për mua, fillon fun, sepse unë nuk kam frikë nga çdo sfide .. Unë kam qenë i programuar nga Perëndia që gjithmonë të fitojë!

Marrëdhënia: SHBA të ketë: dy me shokët: se: me armikun është e njëjtë! vetëm strategjia është e ndryshme! Izraeli dhe gjithë njerëzimi ngadalë do të zëvendësohet nga monsters, në disa aspekte, ky ndryshim ndikon të gjithë ne, ngadalë, nga dita në ditë, e cila është arsyeja pse asnjë qeveri: ai denoncoi krimin e Shtetit: 11 shtator! etj. këtu e pse: lobi masonike kanë zëvendësuar organet e shtetit .. në mënyrë, shumë efektive, sepse Kabala është shkenca e ferrit. google youtube, të dhënat e çdo mesazhi të kësaj faqe, dhe disa raporte janë dërguar organeve të ndryshme qeveritare, aktiviteti i tyre është monitoruar nga Satanists, ju mund të goditur ato, përmes Ungjillit! Në këtë kontekst, është qesharake që të jetë frikë të vdesin! Sepse, siç thotë Ungjilli, nuk është diçka e pafundësisht: më e keqe e vdekjes, që është, nuk ka ferr! Unë jam "Unius REI, terrori është para meje, dhe dreqin Ndjekur mua, në gëlltitje të gjithë kriminelët, kocka secili tyre do të jetë i prishur, nga mua, në gojën e ferrit!

[Talmudi Kabala axhenda] është adhurimi i Baal buf perëndi Marduk, po top-sekret projekt, në të cilën shoqëria civile dhe institucionet e qeverisë amerikane nuk kanë qasje! SHBA nuk mund të ruhen! një ditë do të shkatërrohet nga një asteroid gjigand ... është thelbësore që të jetë e armatosur, dhe të bëjë: të përgatisë: bunkerë nëntokësore, strehimet, ndoshta, në qytetin e vogël të vendit. @ FMN FED BQE 666 322 Satanists Masoneria, në pritje rrëmbimesh: janë, për të shkatërruar Izraelin - Veprimtaria e Satanists është pasqyrë: që është, është e krahasueshme me aktivitetet e të huajve, qëllimi i NWO është për të zëvendësuar garën e njeriut me monsters! .... Për shkak të ligësisë së farisenjve 666 BQE FMN FED (meritojnë: VDEKJA), Izraeli ka humbur, dhe bashkë me të u humbur lirinë, dhe të drejtat e njeriut për të gjithë njerëzimin: të gjithë është e humbur, por shpresa nuk është: vdekur, Unë jam shpresa juaj e fundit. [Por nuk e panik! Perëndia është gjithmonë në kontroll, dhe kjo është gjithmonë politika më e mirë për jetën!]

[Deri shërbëtorët e vërtetë, paqësore, të Perëndisë, dhe bijtë e Perëndisë nuk do të zvogëlohet? një pushtim alien kurrë nuk do të jetë e mundur! ] Alienet nuk janë, mut mërzitur, PSE, ato janë të ndryshme, por ata janë të neveritshme dhe të mërzitur, sepse, siç Satanists, ata vijnë nga ferri, ja sepse: 322 NWO, Bush, dhe 666 FMN: BQE FED, Rothschil , Sheriati imperializmi horror, ata e bëjnë neveri mua: i mut! sepse ata kanë bërë vetë armiqtë e Perëndisë!

FED BQE, Babilona e re kullë, farisenjtë nga sinagoga e Satanit, inteligjencës jashtëtokësore janë demonike Kabala Axhenda: Talmudi FMN 666, rrëmbimet huaj nga bankare drejtë e zoti, Conspiracy masonike: mikroçip, NWO 322, buf perëndi Baal Marduk Halloween, horror kanibal: njeriut sakrifikojë: mbi altarin e: Satani: Pederast .. -PËRGJIGJE-- janë dukuri të mbinatyrshme i zi Voodoo magjike, nuk e di datën e saktë kur kakam farisenjtë, kanë, me magjinë e zezë kanë ofruar të demonëve mundësinë e të pasurit një trup modifikuar biologjikisht, dhe pasi që nuk janë nëntë koret e engjëjve : kështu që edhe qytetarët e huaj duhet t'i përkasë nëntë presione të mëdha. por, alienet nuk kanë fuqi kundër bijve të Perëndisë, sepse nuk mund të sjellë demon: veten, afër mua! [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

"Protokollet e të Urtëve: Urtëve të Zionit", [emri i Jezusit në Betlehem] Zbres: Sovraniteti monetar: një popull, do të thotë privuar popullin, edhe e kujtesës historike, sepse: Sistemi bankar masonike e drejtë e zoti: një pushtet absolut okult, ezoterik matricës, si dhe ekonomike .. Prandaj, njerëzit, të cilët nuk janë të pajisur me një spiritualitet të lartë, nuk mund të njohin kërcënim: Kjo Satanizmi, aq e qartë! Të njëjtat Çifutët nuk janë të vetëdijshëm për këtë kërcënim, që është, ata u dënuan, gjithashtu, për gjenocid! Kjo është arsyeja pse, si 200.000 sakrificave njerëzore në altarin e djallit, janë bërë: në botën perëndimore, çdo vit, në mënyrë që fakultetet e brendshme dhe shpirtërore: njeriu: të verbuar! grevë për vdekje për shkak se një njeri i verbër? ajo është shumë e lehtë [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★:! Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

"Protokollet e të Urtëve: Urtëve të Zionit", [emri i Jezusit në Betlehem] Në fakt, hebrenjtë do të kishte shkatërruar: ato mekanizma që, shumë shpesh, kanë çuar në Holokaust, por në vend të kësaj, padashur, ata po shkojnë të humbasë edhe shteti i Izraelit, këtë herë, vetëm për bashkëpunim të: NATO-s dhe CIA, se: strenghtens është si një Goliath gjigand, imperializmi Selefi: Arabinë krejtësisht të pavëmendshëm 300 dëshmorëve të pafajshëm e krishterë, se kjo perandori prodhon çdo ditë , dhe janë vrarë nga sheriatit! Rothschild, rabin farise satanike KAKAM, FMN?, Ai e di të gjitha! në këtë mënyrë, kjo nuk ka rëndësi nëse "Protokollet e të Urtëve: Urtëve të Zionit" është një falsifikim. Sepse, përshkruan gjithçka që është bërë, dhe se: është duke u ndërtuar: në kohë, dhe në mënyrë dramatike, deri në ditët e sotme [MENE TECHEL PERES]:. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19! .27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

Lorenzojhwh unius REI ka postuar një koment "Protokollet e të Urtëve: Urtëve të Zionit," [emri i Jezusit në Betlehem] kështu, anti-semitizmi nuk do të shkojnë larg derisa të mos zhduken, banka drejtë e zoti, dhe derisa të gjithë Judenjtë nuk do të : dhe ata të kthehen në vendin e tyre: të përshtatshme dhe të denjë! "Protokollet e të Urtëve: Pleqtë e Sionit" ishte në duart e Empress: Edhe para se të shtënë, gjatë revolucionit bolshevik, në mënyrë që nëpërmjet martirizimit të tij, ajo donte të tregojë botës, se edhe komunizmi: si Revolucioni Francez , janë një shpikje e farisenjve dhe masonike: vënë në vend: për të shfarosin të qytetërimit të krishterë, dhe për të mposhtur: me skllavërinë, të gjithë racën njerëzore! Por: çfarë Illuminati farisenjtë FMN, 666, ata janë duke bërë, Mos:? Është: vetëm: krijimin e një perandori padukshëm, por kjo është përmbysje e monoteizmit nëpërmjet Satanizmi!

[Në emër të Jezusit në Betlehem] Neturei Karta farisenjtë, frymëzuar nga Lucifer në 666 FMN-së, ata e dinë shumë mirë që të jetë Satanists, këtu e pse: në qoftë se nuk është një protestë e dhunshme e komunitetit hebre kundër: rabinët e tyre, mund të nuk ekzistojnë: një diferencë për shpresë për: Islam, Izraeli dhe gjithë njerëzimi! do dëshpërim është e gjitha në të gjitha qenë, dëshpërimi shpejti do të jetë mbi të gjitha në të gjitha, sepse Satani do të jetë mbi të gjitha në të gjitha, si, është herët si paratë e tij (e drejtë e zoti bankar) është në xhepat tanë

Edith Stein: kundër FMN-666 [emri i Jezusit në Betlehem] çdo çifut, edhe prepartum, nga farisenjtë, ai e di: se: nuk ka një të ardhmen, sepse krishterimit (dhe për këtë arsye, nuk ka të ardhme, për fenë asnjë) mbi ky planet, dhe në fakt: antikrishti tyre do të fitojë! pse: ajo do të jetë Mesia i vërtetë për të ardhur: për të vrarë e anti-Krishtit: personalisht, dhe: si, një rezultat, për të bërë në fund: Kjo botë e shit: dhe mëkatin origjinal, sepse: në rastin më të keq: do të restaurohen tokësore parajsë, etj .. pastaj: kjo histori, mes, Jezusit dhe Illuminati farisenjve, është një histori vdekjeprurës, të tilla si: në mes të: Kaini dhe Abeli, këtu e pse: ajo ishte e ashpër nënës Edith Stein: kundër: vajzat, të cilët kishin bërë një zgjedhje: më radikale të jetë e murgesha, por si gjeniu në filozofi, Edith Stein të kërkuar për të marrë në këtë ndeshje: në mes të mirës dhe të keqes, si një nga protagonistët kryesorë. [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

Edith Stein: kundër FMN-666 [emri i Jezusit në Betlehem] dhe kjo duhet të thuhet, pa martirizimit të tij, e vërteta e histori:? Se farisenjtë janë satanist për të bërë shaoh, do të kishte qenë të maskuar, nga farisenjtë rabinëve, me , fuqia e tyre absolute: 400 vjet që, Revolucioni Francez: Deri më sot, shumë vlera themelore, dhe humanizimi, ishin të humbur, dhe në fakt ne ERA masonike Satanizmi ideologjike. Kjo është arsyeja pse, ai ishte për hir të Jewishness tyre, në vend se për hir të fesë së krishterë, e cila Edith bërë për vete, një murgeshë Karmelitën .. ajo donte për të protestuar, kundër krimit të bashkëfajësisë: të gjithë komunitetin hebre, në botë në favor të FMN-së, bashkëpunim satanike, e cila, vazhdon edhe sot, deri në dëm të vetë, sepse, yndyrë derri është ajo që është më e gatshme për therje!

[Në emër të Jezusit në Betlehem], sigurisht, unë nuk do të thotë për të minimizuar përgjegjësitë mëdha të Kishës Katolike, i cili favorizon fashizmin në përbërjen e ligjeve raciale se: në vend të kësaj, ajo do të kishte qenë shumë e lehtë për të luftuar! por, kjo është e njohur hierarkinë katolike: ajo ka gjithmonë të bëjë mut, në 50%. Edith Stein: kundër FMN-666 [Në emër të Jezusit në Betlehem], por, masakra e 10.000 priftërinjve dhe murgeshave, ka penguar Papën, mundësi për të bërë shpalljen e tij të dënimit: aginst nazist, cila është arsyeja pse, sionistët me: të gjitha gënjeshtrat e tyre, e racizmit dhe urrejtjes, ata janë të denjë banorë ferr! për të qenë gjithmonë atyre bashkëpunëtorë e para të FMN-së, që është, e këtë monedhë, është "bashkësi" e djallit, duke marrë parasysh të gjithë popujve, në borxh (bankare drejtë e zoti) dhe veshin: një pagesë të interesit, se: ajo nuk mund të jetë paguar, domethënë: e borxhit publik .. sepse, me të kontabilitetit të rreme, të cilat: a mund të jetë i lirë për të bërë të FMN-së (FMN FED Bankën Qendrore Evropiane, është një sovraniteti, lart: asnjë autoritet ndërkombëtar), çdo strategji politike: ajo mund të jetë e mundur, sepse në fakt ata janë farisenjtë shkolluar: Neturei Karta, të vendosë se kush duhet të jetoj, dhe të cilët duhet të vdesin në këtë planet [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★:.! Aleluja!: Rei Unius ♰ : Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

Edith Stein: kundër FMN-666 [Në emër të Jezusit në Betlehem] këtu e pse: Edith Stein (dmth., Tereza Benedicta e Kryqit, në fe, Wroclaw, 12 tetor 1891) ishte një gjeni, filozof i madh gjerman, tha motra e tij, i cili ishte gjithashtu një murgeshë vetmuar: Kur Hitleri donte A hakmarrje e tij: për të, dënimi publik i nazizmit, nga Peshkopata: që është, Konferencës së Peshkopëve hollandeze: 20 korrik 1942: ai lexoi në të gjitha kishat e Vendi një shpallje: kundër: racizmi nazist. Në përgjigje, më 26 korrik Adolf Hitler urdhëroi arrestimin e hebrenjve konvertuar (10,000), (i cili deri në atë moment kishin qenë kursyer). Edith Rosa dhe motra e saj, ajo gjithashtu konvertuar, u kapën dhe transportohen, në kampin e përqendrimit në Aushvic, ku ata u vranë në gaz:: 9 gusht 1942. sepse, ajo i tha të motrës së saj: "Le të japim jetën tonë për popullin tonë," ai nuk: tha, në vend: ne do të japim jetën tonë për krishterimin!

[Në emër të Jezusit në Betlehem], sigurisht, unë nuk do të prishin: dy miqtë e mi më të ngushtë, dhe të gjitha pjesët e mut si ata, domethënë: 1. Benny Hinn, dhe: 2. Benedikti XVI, por, për të shkatërruar ato, do të jetë i dëshmorëve të drejtë e zoti bankare, dhe të gjithë atë pjesë të Kishës, e cila ka bërë: 640 excommunications: kundër: Fytyra të, do të jetë, dëshmorët, që janë, të gjithë viktima: të drejtë e zoti bankare: 666, 322 dhe masonike, farisenjtë e FMN-së, për të bllokuar dhe: parandalimin e tyre, që janë kriminelët bashkepunetore .. qasje në Mbretërinë e Perëndisë, sepse, ta heshtë krimin e drejtë e zoti bankare, ajo nuk është vetëm: 1. një krim i "tradhti të lartë:" kundër Kushtetutës dhe kundër të gjithë popujve, por ajo është gjithashtu një krim i: High: tradhti, kundër Mbretërisë së Perëndisë [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet tuaja të bëra me veten . "Ju jeni të humbur të gjithë!" Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

[Në emër të Jezusit në Betlehem], sigurisht, me shpërbërjen e Izraelit, gjithashtu, Islami do të shfuqizohet, pasi u hoq: nazistët! lol. 1. pas të gjitha, kjo është për t'u ulur: dora e djathtë e Atit, nuk është Muhamedi! lol. 2. pas të gjitha, nuk ka asnjë vlerë në çdo fe në këtë planet, jashtë të ligjit natyror, i cili thotë: bëni të mirë dhe për të shmangur të keqen, ndërsa të gjitha fetë janë të keqe, herë pas here, por Islami ka bërë gjithmonë të gabuar, në mënyrë ideologjike, që është, në një mënyrë strukturore! Natyrisht, nuk është një Islami që nuk është: nga islamikët, dhe ky Islami i Shenjtë, unë dhe Zoti: ne duam për të shpëtuar atë: Ajo tha se, ne kemi për të ndarë personi i Jezusit ringjallur, që ulesh, nga të gjitha format e fesë të organizuar, sepse në fakt, ata janë dy realitete të ndryshme. [MENE TECHEL PERES]: CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB "Pini helmet e tua bërë me veten." Ju jeni të humbur të gjithë "Luke19.27; nga ★: Aleluja!: REI Unius ♰: Mbreti ♥: Izraeli: ♥ Lorenzojhwh Mehdiu

Në emër të Jezusit në Betlehem], sigurisht, me shpërbërjen e Izraelit, gjithashtu, Islami do të shfuqizohet, pasi u hoq: nazistët! lol. 1. pas të gjitha, nuk është: për Muhamedin: që të jenë të ulur, në të djathtën e Atit! pas të gjitha, ajo ishte Muhamedi: të vdiste në kryq: për mua, tha: fatkeq Bibbi Azi, në Pakistan, i cili ishte dënuar me vdekje për blasfemi. lol. 2. pas të gjitha, nuk ka asnjë vlerë në çdo fe në këtë planet, jashtë ligjit natyror, i cili thotë: bëni të mirë dhe për të shmangur të keqen, ndërsa të gjitha fetë janë të keqe, herë pas here, por Islami ka bërë gjithmonë të keqen, në mënyrë ideologjike, që është, në një mënyrë strukturore! Natyrisht, nuk është një Islam, që nuk është, për islamikët, ky Islam e Shenjtë, mua dhe Perëndia: ne duam për të shpëtuar atë: Ajo tha se, ne kemi për të ndarë personin e Jezusit ringjallur dhe të ulesh, nga të gjitha format e fesë të organizuar , sepse, Infact, ata janë dy realitete të ndryshme.

[Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem]. në të vërtetë, në të vërtetë, unë po ju them, "askush nuk mund të hyjë në mbretërinë e Perëndisë nëse ai është i gatshëm të vdesë si një martir: kundër: sistemin masonike dhe bankare, banka drejtë e zoti!" ... Gjithashtu, pranimi i mbretërisë sime REI unius, nuk është e detyrueshme për ju, edhe nëse kam lënë shtëpinë time? Të dua edhe më shumë! por për të luftuar kundër FMN-NWO, është një çështje e jetës dhe vdekjes, jo vetëm për shpirtin, por edhe trupi, sepse agjenda e FMN-së: ajo mund të jetë vetëm: Lufta e Parë Botërore III (me 5.5 vdekje biillion) për: për të shkatërruar Izraelin dhe për të planifikuar, e fiton për mbretërinë e Satanit, përgjithmonë! [Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem]. @ Rothschild Bush dhe Obama të gjithë sistemin bankar masonike e drejtë e zoti: NWO - FMN - Perëndia më ka dërguar për të shpëtuar jetën tuaj, por ju keni provuar të jenë armiqtë e mi, tani, ju do të paguani pasojat! edhe gurët e shkallëve: do të jetë kundër: ju! sepse të gjitha krijesat e Zotit e di se si të gjithë të pasurve të botës janë të mallkuar, të gjitha shpirtrat e dëshpëruar e ferrit. [Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] Unë do të fillojnë të flash shpatën time, dhe në botën e shejtanit do të përhapin tmerrin! sepse: 1. ju keni refuzuar mëshirën tim, 2. ju keni refuzuar drejtësinë time, 3. ju keni refuzuar amnisti time ... Kjo është arsyeja pse, të gjithë se: ajo është e keqe: se: ju keni bërë për njerëz të pafajshëm: ajo do të bjerë çdo gjë kundër teje dhe kundër fëmijëve tuaj .. të gjitha mallkimet e ferrit po vijnë: kundër jush dhe fëmijëve tuaj, sepse unë jam unius Rei Mbreti i Izraelit, sunduesi i vetëm legjitim i të gjithë popujve. ajo është e pashmangshme që njerëzit do të fillojnë të rebelohen kundër gjuetarëve të tyre, politikanët shumë do të vriten .. refuzimin mua, ju kanë hapur sezonin e terrorit!

[Në emër të Jezusit, i lindur në Betlehem] në përputhje me rrethanat, në të gjithë botën, për të mos jetë një i krishterë? do të thotë të jetë një Satanist! Kjo është arsyeja pse, ne do të kemi: 1. Hindu krishterë, 2. Myslimanët, të krishterët, 3. Komunistët krishterët, 4. Budist krishterë, 5. Krishterët, ateistët, 6. Satanists krishterë, 7. etj .. sepse ju nuk mund të jetë të përjetshme, edhe pse, unë e urrej vdekjen dhe ringjalljen e Jezu Krishtit .. por kjo nuk do të thotë: 1. pranojnë pagëzimin .. sepse Jezusi menduarit e mbretërisë sime REI unius, tha ai, ai që nuk është kundër meje (dmth., Neturei Karta farisenjtë, Illuminati FMN 666, për të shkatërruar Izraelin), atëherë ai është për mua .. kështu që nuk është e fshehtë për të bërë një i krishterë, por nuk është një ndjekës i kryqit vetëm, kjo është për shkak se, kjo pikë e parë, të gjitha simbolet me kryqe përmbysur: ato zhduken menjëherë, në qoftë se ju doni që të shmangni: Lufta e Parë Botërore III!

YouTube
YouTube Spotlight

987881 iscritti

160789371 visualizzazioni video

 [Enough! STOP! to be the accomplices of Satan 666 IMF, get out: FROM Babylon, my JEWISH! we do not have an interest in the heritage of Satan, New World Order, assembled your ranks ] Isaiah 40:1-11. "Comfort, comfort my people, says your God." 2. "Speak tenderly to Jerusalem, and cry: that: the time of war is over, that: her iniquity is pardoned, because: it has received from the hand of the LORD: twice: for all her sins." 3. The voice of one (unius REI), which he crying in the wilderness: "Prepare the way of the LORD, make straight in the desert a highway for our God. 4. Every valley shall be exalted: and: every mountain and hill: made ​​low, the rough places to be rectified: and the rough places smoothed. 5. Then the glory of the Lord shall be revealed, and all flesh shall see it together, for the mouth of the LORD has spoken. "

[Enough! STOP! to be the accomplices of Satan 666 IMF, get out: FROM Babylon, my JEWISH! we do not have an interest in the heritage of Satan, New World Order, assembled your: ranks ] 6. A voice says, "Cry!" And he replied: "What shall I cry?". "All flesh is grass, and all the goodliness thereof is as the flower of the field. 8. The grass withers, the flower fades, but the word of our God remains forever. ". 9. Oh Zion, you who bring good tidings, get into a high mountain; O Jerusalem, you who bring good tidings: lift up thy voice with strength! Raise your voice, do not worry! Of 'the cities of Judah, "Behold your God." 10. Behold, the Lord GOD comes with might, and: his arm dominates him. Behold, his reward: it is with him, and his recompense before him. 11. He shall feed: his flock like a shepherd, will gather the lambs with his arm, and carry them: in his bosom, and guide: with: gentleness and care, the sheep who: have small.

[what aliens did they say? the same things that they feel: say, during a seance..].. I'm not like Rothschild: 666 FMI: 322 NWO, and all his occult powers: the societies (nations) Masonic (occult powers: to do only one satanism) project: aliens abductions, Bildenberg, etc... that he wanted to do, the State of Israel, but forced him to be: in an hole asshole, because, 1. all Jews (all his main accomplices) they did not have to: be able to return, everyone in Israel, for do at to end: his empire of Satan's cock: against: all the world, and to do become slaves all peoples(micro-chip): that rape all peoples: through: banking seigniorage! Rothschild has a desperate need: to do: World War III, to give rise to, finally, the reign of Satan on all earth: so obvious! but, I will take for me: all the Saudi desert: and Egyptian: of which I will need, or, with the good, that, or the hard way!

the Jew: Edith Stein: (vs): 666 nazi IMF FED! she: not: said to his sister (another cloistered nun): we are going to die for Jesus ", no, but said," we are going to die for our people "because, this covenant, of all community jewish, with IMF 666(ie, the Masonic system: 322), is something that is worse: the Satanism: the same is in fact a declaration of war, and it is an act of extermination against: all peoples! but, the prophet said, "will be abolished your covenant with death! " @ Israel - sometimes, to fail: or, losing a goal?.: It is the best way to win the peace! that advantage hast thou to do to become a giant goliath the Arab League: of Al Queda Salafis? the fact: that:: Libyan terrorists and Al Qaeda do not have a military uniform? this does not mean that Syria, not was been invaded: however, by: Israel, NATO CIA Arab League, then Iran must help Syria: now.

→ Israel - how? you want to do: David, while the Arab League, must to do: "Goliath"?, and if, instead, you make Samson, while the Arab League, they make the Philistines? then, it will not be Rothschild 666 322 NWO IMF to laugh alone!! you from your King: lorenzojhwh? you did not understand anything! for me the life of a jew, it is more important than the life of a Chinese! and if the Russians did not exist? you could never be able: to stop: Chinese army: still

Islamist formations outside: infiltrated, took the field control of the revolution and the war: against: the Assad regime. A twist, and a much more: what happened in Libya in 2011 (among other things in the Nusra there are many Libyan jihadists), which cooled the enthusiasm in Israel and in the West.. most intransigent at this point seem to Europeans, that next Monday will present to the UN Secretary General Ban Ki-moon a letter asking that "those responsible for the massacres in Syria" to be brought to the International Criminal Court in The Hague. The letter is signed by 53 members of the United Nations, almost all of those in Europe, many Asian and four African countries. - ANSWER - SO, and their complain: even for themselves, for all the troops of Salafi Al Qaeda. Arab League, that NATO CIA, has led in Syria, has make massacres, against, people innocent: that were neutral, in the conflict, or those that: win only see the massacres, of those who lose?

the fact: that: Libyan terrorists and Al Qaeda do not have a military uniform? this does not mean that Syria, not was been invaded: however, by: Israel, NATO CIA Arab League, then Iran must help Syria: now. Islamist formations outside: infiltrated, took the field control of the revolution and the war: against: the Assad regime. A twist, and a much more: what happened in Libya in 2011 (among other things in the Nusra there are many Libyan jihadists), which cooled the enthusiasm in Israel and in the West.. most intransigent at this point seem to Europeans, that next Monday will present to the UN Secretary General Ban Ki-moon a letter asking that "those responsible for the massacres in Syria" to be brought to the International Criminal Court in The Hague. The letter is signed by 53 members of the United Nations, almost all of those in Europe, many Asian and four African countries. - ANSWER - SO, and their complain: even for themselves, for all the troops of Salafi Al Qaeda. Arab League, that NATO CIA, has led in Syria, has make massacres, against, people innocent: that were neutral, in the conflict, or those that: win only see the massacres, of those who lose?

ammiraglio61. wordpres] [ intopic. it] []Al Queda, CIA NATO MOSSAD SALAFIS[] Mossad agents: with three units of al-Qaida that have attacked the camp of Yarmouk. Mossad agents three units of al-Qaida that have attacked the camp of Yarmouk The battle raged on Dec. 9 in the Palestinian refugee camp of Yarmouk (south of Damascus) revealed new alliances. The strategic objective was to engage the Palestinians in the war in Syria, mobilizing on a sectarian basis (mostly Sunni) against the secular regime. But otherwise of Lebanon in 2007, when the mercenaries of Fatah al-Islam habbo tried to mobilize the Palestinians of Nahr al-Bared against Hezbollah, the refugees were not allowed to manipulate. Elements of Hamas, Khaled Meshaal favor, they let in the fighters of the Front-Nusra (Levantine branch of al-Qaeda) in the field, where they clashed especially with men of the PFLP (nationalists and Marxists).

J. F. Kennedy was assassinated, because he printed banknotes (Executive Order 11110), On behalf of the people. His successor freemason: (damn, burn in hell) with his first act of government, withdrew the money of people - free of seigniorage banking: of satan, from the market. iRONY: is called the governor, the servant of Rothschild in his ECB, IMF, FED, because, its power is higher than that of a Head of State. Abu Antar has posted a comment 11 hours ago: " Eat your spam posted by yourself! "- ANSWER- if you wanted to offend me? this is only a problem between you and the Holy Spirit, I do not regard too, I always prefer to believe, to all: that: the people say, to me! because I can not run the danger of hurting an innocent person! after all, my power is too immense, because someone could be so naive as to lie to me.. Do yourself and your family a favor... Don't Fall into the Sheeple Pit.. TURN OFF YOUR TELEVISION! Ignore the TV Media. Investigate 911

1_2. [the triumph of Satan: IMF Pharisees] the logic of the Pharisees is close to completion now, its infiltration, is too: invasive in all: institutions, monetary, political and religious... [lo, the New World Order, 666, of seigniorage banking: of: all the false Governments Masonic] through the Cartesian planes consistent, you can pick up, all your information about: 1. Bildenberg, etc.. 2. private banking system: international: FED ECB to SPA: multinational corporations, 3. Satanists 4. aliens, 5. Jewish lobbies: of all monopolies, 6. other structures of the New World Order as the EU, NATO CIA.. then, you for: yourself, you can process in a concise, overlapping: the whole, ie, all the organization: of these structures, in order to obtain: a unified whole: as a three-dimensional image: of what can be achieved by the IMF of the Pharisees.. So what is the logic (that: it may be possible)?

2_2. [the triumph of Satan: IMF Pharisees] only this: you will be able to guess what might be: the missing pieces of your puzzle, only in this way, you will be able to understand, what is the logic of IMF-NWO, Bush and Rothschild can not predict: no civilization, Jewish-Christian, Islam, never, national identity!: we will come all destroyed, in the most sophisticated bondage of supernatural and technological, that: break every hope and no resistance is possible! in this 3 ° WW nuclear: we will fight: one against: the others, unaware, of the threat. so that the kingdom of 666 IMF: the synagogue of Satan, micro-chip, which has already: all too many: and: its structures and institutions.. that: only Satan is worshiped as the only God of this planet! after all: all structures of the NWO are invisible to the people! thus the threat can not be perceived

of course, also Obama and all politicians and all Masons, they all deserve, to be: put to death for high: betrayal! because, they have pretended: to the voters (of all peoples, in all the false: democracies Masonic of bank seigniorage) to have real power, while in reality, the waiter of Rothschild: 666 IMF, and the waiter: of Bush 322 NWO? they have a greater power: of the President of the United States!, from this point of view, no one is more idiotic of the King of Saudi Arabia, which he has made: of himself a allies of Americans! because, there are: not: Americans, Christians, puppet politicians, institutions, religions, etc... but politically exists, only the masonry of the IMF! Israel will be destroyed: of course: and you would be much better, for you! if you had never been born! this is the hour of darkness!

[agenda talmud IMF 666] of course, among the aliens, such as, among Satanists, also, there are defections, (because, none flying saucer, could never be: intercepted: by our fighters, without, the complicity of the alien), although these defections: they are the 1%?, however, all offenders are always punished: with death, however, this phenomenon should not be underestimated, which is why many women Satanist, are impaled, ecc.. , and exposed in the middle of pornography more extreme, after all, the human nature of Satanist: takes over, in the his adult stage: that is, the stage of maturity, therefore, in their maturity spicologica, many prefer death to: abuse rapes and enslavement, that the life of every Satanist institutional, implies, that is a life: of horror and: of evil total.

as against: the U.S. President, there are 34 levels of privacy: about the: project aliens (this was stated), then, there are, too, 34 hierarchical levels: in the pyramid of power: REAL, that is, the same distance institutional, that, there is, between, the mayor of a town of 3000 inhabitants, to Obama? is, also, the same distance, that, exists: by Obama: to: Rothschild IMF 666! So, if Obama wants to know what's going on: in USA? Obama must has read my articles! poiché, per il Presidente USA, esistono 34 livelli di segretezza: circa, il progetto alieni(questo è stato dichiarato), allora, esistono, anche, 34 livelli gerarchici: nella piramide del potere: REALE, cioè, la stessa distanza istituzionale, che, esiste dal sindaco di un comune di 3000: abitanti ad Obama? è: anche, la stessa distanza che esiste: da Obama: a Rothschild 666 FMI! Così se Obama vuole sapere quello sta succedendo? lui deve leggere i miei articoli! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

I baptize in illicit mode: the King of Saudi Arabia] I can baptize you: really, actually, even if illicit] Re Saudi Arabia - if you do not become an Christian, even if only formally? the massacre of all Christians in all Muslim countries, could, not be prevented! In this way, the fundamental human rights can be secured, and the reasons for aggression, which, 666, 322 Satanists Pharisees IMF FED ECB will raise against you, will be canceled before, that they rise! That's why, you are the only Muslim in the world to have, to me, for permission to become a Christian! Perhaps, in this way, you divert, in this mode: the wrath of God against your crimes than 1400 years! so that most of your valuable assets (spirituality, identity, culture) can be saved [will be removed sharia horror]

666 priest cannibal: 322 synnek1 voodoo CIA, aliens abduction, IMF FED ECB - sorry, I know that ,you work as murderess! your work can not be improved, because it is always a shitty job! In fact, the bank, to find: is always the cruelest lender, that: is going to subscribe: to a mortgage! there is always someone who is willing to do the work of the shark.. but good for him, it would have been, better, if he had never been born! @ 666 Rothschild, Freemasonry, 322 Bush, IMF FED ECB: all politicians: silent accomplices: of seigniorage banking: for the destruction of the secular Christian civilization! - You have violated: any oath! only because, so evil, you thought, that the hand of God, he could not suitable you! was not suitable for your punishment! but, really, this was demonstrated in your own heart, "you are the criminal, will be been marked for destruction!" @ King of Saudi Arabia - you do not think you can salvage something of Islam, without me! since, 1. my wrath of unius REI, 2. my universal ministry: is: 3. a be an ministry: in the eternal Kingdom of God, then, the Satanists, their aliens, demons, all my enemies: Sharia IMF Talmud, they can not, cancel, or stop my activities in any way! therefore, it is counterproductive, the suppression of my body! In fact, can not be destroyed, through, the corruption, someone, who is dead! then, that's why, for me, the fun begins, because I'm not afraid of any challenge.. I have been programmed by God to always win!

relationship: U.S. have: both with friends: that: with the enemy is the same! only the strategy is different! Israel and all mankind will slowly be Replaced by the monsters, in some respects, this change Affects all of us, slowly, day by day, Which is why no government: he denounced the crime of State: September 11! etc.. here's why: the Masonic lobby have Replaced the organs of the State.. in mode, very effective, Because Kabbalah is the science of hell. google youtube, records every message of this page, and several reports are sent to different government bodies, Their activity is monitored by Satanists, you can hit them, through, Gospel! In this context, it is ridiculous to be afraid to die! Because, as the Gospel says, there is something of infinitely: worst of the death, That Is, there is hell! I am"Unius REI, the terror is before me: and the hell Followed me, to swallow all the criminals, Their every bone will be broken, by me, on the mouth of hell!

[talmud kabbalah agenda] is the worship of Baal gods Marduk owl, are the top-secret project, in which civil society and the institutions of American Government no longer have access! The U.S. can not be saved! one day will be destroyed by a giant asteroid... it is essential to be armed, and do: prepare: bunkers, underground shelters, possibly, in small country town. @ IMF FED ECB 666 322 freemasonry Satanists, aliens abductions: are, for destroy Israel - the activity of Satanists is the mirror: that is, is comparable to the activities of the aliens, the goal of the NWO is to replace the human race with the monsters!.... Because of the wickedness of the Pharisees 666 IMF FED ECB (DESERVE: DEATH!), Israel has been lost, and with him was lost freedom, and human rights for all mankind: all is lost: but the hope is not: dead, I am your last hope. [but do not panic! God is always in control, and it is always the best policy for life!]

[until the true, peaceful, servants of God, and the sons of God will not diminish? an alien invasion would never be possible! ] THE ALIENS ARE NOT, creepy shit, WHY, they ARE DIFFERENT, but, they are disgusting and creepy, because, as Satanists, they come from hell, behold, because: 322 NWO, Bush, and 666 IMF: ECB FED, Rothschil, imperialism Sharia horror, they do disgust me: of shit! because they have made ​​themselves the enemies of God!

FED ECB, new Babylon tower, Pharisees of the synagogue of Satan, Extraterrestrial Intelligence are demonic kabbalah agenda: Talmud IMF 666, abductions aliens from banking seigniorage, Masonic Conspiracy: microchip, NWO 322, owl gods Baal Marduk Halloween, cannibal horror: human sacrifice: on the altar of: satan: fagot.. -ANSWER- - are supernatural phenomenon of magic black VOODOO, do not know the exact date when the Pharisees kakam, have, through the black magic have offered to demons the possibility of having a body biologically modified: and since There are nine choirs of angels: so also the aliens must belong to nine major strains. but, the aliens have no power against the children of God, because, no demon can bring: himself, NEAR to me! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

"Protocols of the Elders: Elders of Zion," [the name of Jesus in Bethlehem] subtract: monetary sovereignty: a people?, Means depriving the people, even of historical memory, because: the Masonic system of bank seigniorage: an absolute power occult, esoteric matrix, as well as economic.. therefore, people, who are not equipped with a superior spirituality, can not recognize the threat: This Satanism, so evident! The same Jews are not aware of this threat, that is, they were condemned, too, to genocide! This is why, like 200,000 human sacrifices on the altar of Satan, are made: in the western world, every year, so that the inner faculties, and: spiritual man: to be blinded! strike to death because a blind man? it is very easy. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

"Protocols of the Elders: Elders of Zion," [the name of Jesus in Bethlehem] In fact, the Jews would have destroyed: those mechanisms that, too often, have led to the Holocaust, but, instead, unwittingly, they are going to miss also, the State of Israel, this time, just for the complicity of: NATO and the CIA, that: strenghtens is like a giant Goliath, imperialism Salafi: Saudi totally oblivious of 300 innocent Christian martyrs, that this empire produces every day, and are killed by sharia! Rothschild, the Pharisee rabbi satanic KAKAM, the IMF?, He knows it all! in this way, it does not matter if the "Protocols of the Elders: Elders of Zion" is a forgery. Because, describes everything that is done, and that: is being built: on time, and dramatically, up to the present day.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Lorenzojhwh unius REI has posted a comment "Protocols of the Elders: Elders of Zion," [the name of Jesus in Bethlehem] so, anti-Semitism will not go away until, not disappear, bank seigniorage, and until all the Jews will not: and they come back in their own country: suitable and decent! "Protocols of the Elders: Elders of Zion" was in the hands of the Empress: Even before being shot, during the Bolshevik revolution, so that through his martyrdom, she wanted to show the world, that even the communism: as the French Revolution, are an invention of the Pharisees and Masonic: put in place: to exterminate the Christian civilization, and to subdue: to slavery, the whole human race! But: what the Pharisees Illuminati IMF, 666, they are doing?, Do not: is: only: the creation of an empire occult, but it is the subversion of monotheism through Satanism!

[in the name of Jesus in Bethlehem] the Pharisees Neturei Karta, Enlightened by Lucifer the 666 IMF, they know very well to be satanists, here's why: if there is not a violent protest of the Jewish community against: their rabbis , can no longer exist: a margin for hope for: the Islam, Israel and all mankind! will desperation is all in all been, despair will soon be all in all, because Satan will be all in all, as, is early as the his money(of banking seigniorage) is in our pockets

Edith Stein:against IMF 666 [the name of Jesus in Bethlehem] every jew, well prepartum, by Pharisees, he knows: that: there is no an future: for Christianity (and therefore, there is no future, for none religion) on this planet, and in fact: their antichrist will to win! why: it will be the true Messiah to come: to kill the anti-christ: personally, and: as, a result, to make end: this world of shit: and original sin, because: in the worst case: will restored earthly paradise, etc... then: this story, between, Jesus and the Pharisees Illuminati, is a deadly history, such as: between: Cain and Abel, here's why: it was fierce mother Edith Stein: against: the daughters, who had made a choice: more radical be nuns, but as genius in philosophy, Edith Stein wanted to get into this clash: between good and evil, as one of the main protagonists. [MENE TECHEL PERES] : CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Edith Stein:against IMF 666  [the name of Jesus in Bethlehem] and this must be said, without his martyrdom?, The truth of the story: that Pharisees are satanist for do shaoh, would have been masked, by the rabbis Pharisees, with, their absolute power: 400 years since, the French Revolution: To date, many fundamental values, ​​and humanizing, were lost, and in fact we ERA Masonic Satanism ideological. That's why, it was for the sake of their Jewishness, rather than for the sake of the Christian religion, which Edith made of herself, a Carmelite nun.. she wanted to protest, against, the crime of complicity: of all the Jewish community, in the world in favor of the IMF, complicity satanic, which, continues today, up to self harm, because, pork fat is what it is more ready for slaughter!

[In the name of Jesus in Bethlehem], of course, I do not mean to minimize the enormous Responsibilities of the Catholic Church, Which favors the fascism in the composition of the racial laws that: instead, it would have been very easy for her fight! but, this is known the Catholic hierarchy: it has always do shit, to 50%. Edith Stein:against IMF 666 [In the name of Jesus in Bethlehem] but, the massacre of 10,000 priests and nuns, has prevented the Pope, the opportunity to make his pronouncement of sentence: aginst NAZI, which is why, the Zionists: with all their lies, of racism and hatred, they are worthy inhabitants hell! for always being them the first accomplices of the IMF, that is, of this coin, is the "communion" of Satan, given to all peoples, in debt (banking seigniorage) and wear: an interest payment, that: it can not be paid, namely: the public debt.. because, with false accounting, which: can be free to make the IMF (IMF FED ECB; is an sovereignty, above: any international authority), any political strategy: it may be possible, because in fact they are the Pharisees Enlightened: Neturei Karta, to decide who should live: and who should die on this planet.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Edith Stein:against IMF 666 [In the name of Jesus in Bethlehem] here's why: Edith Stein (ie, Teresa Benedicta of the Cross, in religion; Wroclaw, October 12, 1891) was a genius, the great German philosopher, said to his sister, who was also a cloistered nun: When Hitler wanted Do his revenge: for, the public condemnation of Nazism, from the episcopate: that is, the Dutch bishops' conference: July 20, 1942: he read in all the churches of the country a proclamation: against: Nazi racism. In response, on July 26 Adolf Hitler ordered the arrest of converted Jews (10,000) (which up to that moment had been spared). Edith and her sister Rosa, she also converted, were captured and transported, to the concentration camp at Auschwitz, where they were killed in the: gas: August 9, 1942. because, she said to her sister: "Let's give our life for our people," he not: said, instead: we are going to give our lives for Christianity!

[In the Name of Jesus in Bethlehem], of course, I will not to spoil: my two closest friends, and all the pieces of shit like them: namely, 1. Benny Hinn, and: 2. Benedict XVI, but, to ruined them, will be the martyrs of the bank seigniorage, and all that part of the Church, which has done: 640 excommunications: against: the Freemasons!, Will be, the martyrs, that are, all the victims: of the banking seigniorage: 666, and Masonic 322, the Pharisees of the IMF, to block and: prevent them, that are criminals complicit.. access into the Kingdom of God, because, silencing the crime of bank seigniorage, it is not only: 1. a crime of "high: treason" against the Constitution and against all peoples, but, it is also a crime of: high: treason, against, the Kingdom of God! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[in the name of Jesus in Bethlehem], of course, with the disintegration of Israel, also, Islam will be abolished, as was abolished: the Nazis! lol. 1. after all, it is to be sitting: the right hand of the Father, is not Muhammad! lol. 2. after all, there is no value in any religion on this planet, outside of the natural law, which says: do good and avoid evil, while all religions are evil, occasionally, but Islam has always done wrong, so ideological, that is, in a structural way! Obviously, there is an Islam that is not: of the Islamists, and, this Holy Islam, I and God: we want to save him: That said, we have to separate the person of Jesus resurrected, that is enthroned, from all forms of organized religion, because in fact, they are two different realities.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

In the name of Jesus in Bethlehem], of course, with the disintegration of Israel, also, Islam will be abolished, as was abolished: the Nazis! lol. 1. after all, is  not: for Muhammad: to be sitting, at the right hand of the Father! after all, it was Mohammed: to die on the cross: for me, said: the unfortunate Bibbi Asia, in Pakistan, who was sentenced to death for blasphemy. lol. 2. after all, there is no value in any religion on this planet, outside of the natural law, which says: do good and avoid evil, while all religions are evil, occasionally, but Islam has always done evil, so ideological, that is, in a structural way! Obviously, there is an Islam, that is not, for the Islamists, this Holy Islam, me and God: we want to save him: That said, we have to separate the person of Jesus resurrected and enthroned, from all forms of organized religion, because, infact, they are two different realities.

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem]. in truth, in truth, I tell you, "no one can enter the kingdom of God unless he is ready to die as a martyr:

against: the Masonic system and banking, bank seigniorage!"... Also, the acceptance of my kingdom unius REI, is not compulsory for you, even if I leave my house? I love you even more! but to fight against the IMF-NWO, is a matter of life and death, not only for soul, but, also the body, because, the agenda of the IMF: it can only be: World War III (with 5.5 biillion deaths)for: to destroy Israel, and to plan, the wins, for the kingdom of Satan, permanently! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem]. @ Rothschild Bush and Obama all Masonic system of bank seigniorage: NWO - IMF - God has sent me to save your life, but you have proven to be my enemies, now, you will pay the consequences! even the stones of stairs: will be against: you! because all the creatures of God know how all the rich of the world are cursed, all the desperate souls of hell. [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] I will begin to flash my sword, and in the world of Satan will spread the terror! because: 1. you have rejected my mercy, 2. you have rejected my justice, 3. you have rejected my amnesty... That's why, all that: it is evil: that: you have done to innocent people: it will drop everything against you and against your children.. all the curses of hell are coming: against you and your children because I am unius REI the King of Israel, the sole legitimate ruler of all peoples. it is inevitable that people will start to rebel against their captors, many politicians will be killed.. refusing me, you have opened the season of terror!

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] accordingly, all over the world, not to be a Christian? means to be a Satanist! This is why, we will have: 1. Hindu Christian, 2. Muslims, Christians, 3. Communists Christians, 4. Buddhist Christian, 5. Christians, atheists, 6. Satanists Christian, 7. etc... because you can no eternal life, though, I hate the death and resurrection of Jesus Christ.. but this does not necessarily mean: 1. accept baptism.. because Jesus thinking of my kingdom unius REI, he said, he who is not against me (ie, the Pharisees Neturei Karta, Illuminati IMF 666, to destroy Israel), then he is for me.. so the secret is not to make a Christian, but is not a persecutor of the cross only, that's because, this point of view, all symbols with inverted crosses: they disappear immediately, if you want to avoid: World War III!

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] here because everything can be against Jesus, or, it can all be in favor of Jesus (and of course, I'm not making a speech about: religion!) This is why, too many innocent Christians: they are put to death in the world, and that is why true Christians are Persecuted in the West through too many pitfalls (internal to the Church (because the Hierarchy does not defend: true Christianity: In fact, Catholicism has declared war to the prophecy and the charisma and also hides the true number of Christian martyrs in the world), and then (there are persecution outside the Church).. that is, all the persecutions which the Masonic system of bank seigniorage: the Pharisees, the masters of the world, have designed. [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] or [Enlightened Pharisees of the Talmud satanic, that is, the IMF 666, NWO] then, is not a case, if the Pharisees, who have sought the death of Jesus, today they are masters of the world.. for, indeed, are they, that they need to make the Holocaust, of all people, especially the Holocaust of their own people, Israel,.. Pharisees can not be naive, they believe in Jesus of Bethlehem, but have chosen to be Satanists of Marduk, to have the power of the world, but they know they have no hope of eternal life.. and it is in this way that they do the same work of Satan, that is, to destroy the eternal life of all men. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] course, I do not speak of Catholicism as a religion, or some Christian religion, which, as rightly and anachronistically, not only, always comes in late, with instances of history but, has made itself a Freemasonry, Freemasonry in the IMF, not to mention the crime of Satanism, which is represented by the bank seigniorage. and to be against human rights, that the Muslims respect, because you can not castrate a priest, in the name of any religious ideology, etc... after all if the salt has lost its taste? do not need to, to be trodden under foot of men! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] are actually only two power systems, which face each other, through the history of all mankind! the Pharisees Illuminati IMF 666, and Jesus died and rose again: to love, which, he sits at the right hand of the Father! That is, Marduk, against: Genesis! Where the god Marduk Baal Owl, created man goyim (and the Talmud IMF), to be exploited: destroyed, annihilated, canceled, enslaved, etc..., and Yhwh made man in his image and similarity, to be the King of the Garden of Eden, but what men have chosen? everything is dramatically: before our eyes! because we are all under the oppressive control of the IMF NWO 666. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] in this way: religion, should not be offended by anyone, because: the most shameful and indecent sexual organs, however, they are protected, preserved: the most, and are hidden by shame so is religion! Everyone, even atheists have to protect the religion, their historical and cultural traditions, and yet, all they have to fight, because no religion can have an influence on political action! because in this globalized world, every political action, it must have a universal action! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] it is true that I protect all religions, and at the same time, it is true, I am against: all religions, because religions are an ideology: to: do the men slaves, stupid ignorant racist. Yet, religion has an important job to do, namely, to serve the faith! but, God Allah YHWH BRAMA, he tries adorers in spirit and in truth, his true worshipers, that they know emerge from the swampy mud of religion! [IN THE NAME OF JESUS, born in Bethlehem] I accecherò the eye of the pyramid (IMF-NWO), ie, the tower with the eye of Lucifer, and I once more give: freedom to the prisoners, I will smite the triangle Satan and all the babel tower will collapse again, I'm unius REI, the king of Israel in Jesus's name, amen alleluia. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally]. By ZAINAB al-KHAWAJA. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Lede Blog: Bahrain Jails Activist: for: Covering Protests on Twitter (December 19: 2012). Activist's Conviction Upheld in Test: of: Pledges by Bahrain (December 12: 2012). Times Topic: Bahrain News —:

the: Protests. Connect With Us on Twitter.: for: Op-Ed: follow @nytopinion: and: to hear from: the: editorial page editor: Andrew Rosenthal: follow @andyrNYT. EARLIER this month: Aqeel Abdul Mohsen: 19: was shot in: the: face: for: protesting against Bahrain's government. He was covered in blood: with: the: lower side: of: his face blown open: his jaw shattered: and: a broken hand hanging awkwardly from his wrist. It's one: of: those images that you wish you had never seen: and: can never forget. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. After more than 10 hours: of: surgery: and: before Mr. Abdul Mohsen regained consciousness: his hospital room was already under guard by: the: police. Had he been able to speak: he might even have been interrogated before going into surgery. [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

Others have lain bleeding without medical attention while government security agents asked questions like: "Were you participating in a protest? Who else was with you?". Bahrain: a small island nation off: the: coast: of: Saudi Arabia: has been ruled by: the: Khalifa family: for: more than 200 years. It is also home to: the: headquarters: of: the: United States Navy's Fifth Fleet: which patrols regional shipping lanes: assists with missions in Iraq: and: Afghanistan: and: monitors Iran as tensions in: the: region mount. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally.: the: oppressed people: of: Bahrain joined: the: Arab Spring soon after: the: fall: of: President Hosni Mubarak in Egypt. With newfound hope: Bahrainis took to: the: streets on Feb. 14: 2011. Rich: and: poor: Shiite: and: Sunni: liberal: and: religious:

they felt what it was like to speak freely: for: the: first time in: the: capital: Manama: at a traffic circle with a pearl monument at its center. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Pearl Roundabout came to symbolize: the: Bahraini revolution. But this newfound freedom didn't last long. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI [MANE* THECEL *PHARES]hallelujah. the: government's security forces attacked: the: peaceful protesters: then tore down: the: Pearl monument.: and: in March 2011: troops from neighboring Saudi Arabia: and: the: United Arab Emirates intervened to suppress our pro-democracy protests. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. Going out on: the: streets: carrying nothing but a flag: and: calling: for: democracy could cost you your life here. Chanting "down with: the: dictator" could lead to your being subjected to electric shocks. Giving a speech about human rights: and: democracy can lead to life imprisonment. Infants have died after suffocating from toxic gases used by riot police.: and: teenage protesters have been shot: and: killed. It's not unusual in Bahrain to find families with four or five members in prison at: the: same time. My father: Abdulhadi al-Khawaja: was beaten unconscious in my apartment in front: of: my family: as a report last year

by: the: Bahrain Independent Commission: of: Inquiry documented. He was then taken away with my husband: and: brother-in-law; they were all tortured. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. My husband was released in January: and: my brother-in-law was released after a six-month sentence in late 2011; my father was sentenced to life in prison. He staged four hunger strikes; the: longest lasted 110 days: and: almost cost him his life. (He was force-fed at a military hospital.) But despite all these sacrifices: the: struggle: for: freedom: and: democracy in Bahrain seems hopeless because Bahrain's rulers have powerful allies: including Saudi Arabia: and: the: United States.: for: Bahrainis: there doesn't seem to be much: of: a difference between: the: Saudis: and: the: Americans.

Both are supporting: the: Khalifa regime to preserve their own interests: even if: the: cost is: the: lives: and: rights: of: the: people: of: Bahrain. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally].@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI [MANE* THECEL* PHARES] hallelujah. the: United States speaks about supporting human rights: and: democracy: but while: the: Saudis send troops to aid: the: Khalifa government: America is sending arms@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI MANE *THECEL *PHARES]hallelujah. the: United States is doing itself a huge disservice by displaying such an obvious double standard toward human rights violations in: the: Middle East. Washington condemns: the: violence: of: the: Syrian government but turns a blind eye to blatant human rights abuses committed by its ally Bahrain. This double standard is costing America its credibility across: the: region; and: the: message being understood is that if you are an ally: of: America: then you can get away with abusing human rights. [322 agenda Talmud CIA FED 666 IMF [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. If: the: United States is serious about protecting human rights in: the: Arab world: it should halt all arms sales to Bahrain:

bring Bahrain's abuses to: the: attention: of: the: United Nations Security Council: support a special session on Bahrain at: the: United Nations Human Rights Council: and: begin a conversation about potential diplomatic: and: economic sanctions@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[ the: @Obama administration should also demand that high-level Bahraini officials be held accountable: for: human rights abuses: and: that nongovernmental organizations: United Nations human rights investigators: and: journalists be allowed to enter: the: country: and: investigate abuses. At present: the: Bahraini government believes it has international immunity. [322 agenda Talmud CIA FED 666 IMF [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. It commits widespread human rights violations: and business continues as usual:: the: government continues to buy arms: and: negotiate lucrative deals: without having to face any real consequences. This is why: the: most prominent Bahraini human-rights defenders are languishing in prison. Until: the: United States starts to put real pressure on its ally: Bahrain's government has no incentive to change. No matter: the: price: Bahrainis will keep demanding: the: very values — human rights: and: democracy — that: the: United States claims to stand for. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally].. It is an outrage that America continues to back a regime that tramples them.

Zainab al-Khawaja: an activist: was arrested: and: jailed earlier this month and charged with inciting hatred against: the: Bahraini government. A version: of: this op-ed appeared in print on December 26: 2012: on page A25: of: the: New York edition with: the: headline: Bahrain: a Brutal Ally. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. By ZAINAB al-KHAWAJA@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Lede Blog: Bahrain Jails Activist: for: Covering Protests on Twitter (December 19: 2012). Activist's Conviction Upheld in Test: of: Pledges by Bahrain (December 12: 2012). Times Topic: Bahrain News —: the: Protests. Connect With Us on Twitter.: for: Op-Ed: follow @nytopinion: and: to hear from: the: editorial page editor: Andrew Rosenthal: follow @andyrNYT. EARLIER this month: Aqeel Abdul Mohsen: 19: was shot in: the: face: for: protesting against Bahrain's government. He was covered in blood: with: the: lower side: of: his face blown open: his jaw shattered: and: a broken hand hanging awkwardly from his wrist. It's one: of: those images that you wish you had never seen: and: can never forget. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. After more than 10 hours: of: surgery: and: before Mr. Abdul Mohsen regained consciousness: his hospital room was already under guard by: the: police. Had he been able to speak: he might even have been interrogated before going into surgery.

Others have lain bleeding without medical attention while government security agents asked questions like: "Were you participating in a protest? Who else was with you?". Bahrain: a small island nation off: the: coast: of: Saudi Arabia: has been ruled by: the: Khalifa family: for: more than 200 years. It is also home to: the: headquarters: of: the: United States Navy's Fifth Fleet: which patrols regional shipping lanes: assists with missions in Iraq: and: Afghanistan: and: monitors Iran as tensions in: the: region mount. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally].@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: oppressed people: of: Bahrain joined: the: Arab Spring soon after: the: fall: of: President Hosni Mubarak in Egypt. With newfound hope: Bahrainis took to: the: streets on Feb. 14: 2011. Rich: and: poor: Shiite: and: Sunni: liberal: and: religious: they felt what it was like to speak freely: for: the: first time in: the: capital: Manama: at a traffic circle with a pearl monument at its center. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: Pearl Roundabout came to symbolize: the: Bahraini revolution. But this newfound freedom didn't last long. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

"You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: government's security forces attacked: the: peaceful protesters: then tore down: the: Pearl monument.: and: in March 2011: troops from neighboring Saudi Arabia: and: the: United Arab Emirates intervened to suppress our pro-democracy protests. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. Going out on: the: streets: carrying nothing but a flag: and: calling: for: democracy could cost you your life here. Chanting "down with: the: dictator" could lead to your being subjected to electric shocks. Giving a speech about human rights: and: democracy can lead to life imprisonment.

Infants have died after suffocating from toxic gases used by riot police.: and: teenage protesters have been shot: and: killed. It's not unusual in Bahrain to find families with four or five members in prison at: the: same time. My father: Abdulhadi al-Khawaja: was beaten unconscious in my apartment in front: of: my family: as a report last year by: the: Bahrain Independent Commission: of: Inquiry documented. He was then taken away with my husband: and: brother-in-law; they were all tortured. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. My husband was released in January: and: my brother-in-law was released after a six-month sentence in late 2011; my father was sentenced to life in prison. He staged four hunger strikes; the: longest lasted 110 days: and: almost cost him his life. (He was force-fed at a military hospital.) But despite all these sacrifices: the: struggle: for: freedom: and: democracy in Bahrain seems hopeless because Bahrain's rulers have powerful allies: including Saudi Arabia: and: the: United States.: for: Bahrainis: there doesn't seem to be much: of: a difference between: the: Saudis: and: the: Americans. Both are supporting: the: Khalifa regime to preserve their own interests: even if: the: cost is: the: lives: and: rights: of: the: people: of: Bahrain. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally] [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh Mahdi.@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: United States speaks about supporting human rights: and: democracy: but while: the: Saudis send troops to aid: the: Khalifa government: America is sending arms. @Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: United States is doing itself a huge disservice by displaying such an obvious double standard toward human rights violations in: the: Middle East. Washington condemns: the: violence: of: the: Syrian government but turns a blind eye to blatant human rights abuses committed by its ally Bahrain.

This double standard is costing America its credibility across: the: region; and: the: message being understood is that if you are an ally: of: America: then you can get away with abusing human rights. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. If: the: United States is serious about protecting human rights in: the: Arab world: it should halt all arms sales to Bahrain: bring Bahrain's abuses to: the: attention: of: the: United Nations Security Council: support a special session on Bahrain at: the: United Nations Human Rights Council: and: begin a conversation about potential diplomatic: and: economic sanctions@Obama. the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind". Israel Mahdi:King UNIUS REI[MANE*THECEL*PHARES]hallelujah. the: @Obama administration should also demand that high-level Bahraini officials be held accountable: for: human rights abuses: and: that nongovernmental organizations: United Nations human rights investigators: and: journalists be allowed to enter: the: country: and: investigate abuses. At present: the: Bahraini government believes it has international immunity. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. It commits widespread human rights violations: and: business continues as usual:: the: government continues to buy arms: and: negotiate lucrative deals: without having to face any real consequences.

This is why: the: most prominent Bahraini human-rights defenders are languishing in prison. Until: the: United States starts to put real pressure on its ally: Bahrain's government has no incentive to change. No matter: the: price: Bahrainis will keep demanding: the: very values — human rights: and: democracy — that: the: United States claims to stand for. [FED NWO 322 agenda: IMF Talmud: for kill Israel! CIA FED criminal 666 IMF [terrorists Saudi Arabia Imperialism: sharia NAZI: for: destroy Israel: in III WW nuclear].Bahrain: sharia salafis Brutal Ally. It is an outrage that America continues to back a regime that tramples them. Zainab al-Khawaja: an activist: was arrested: and: jailed earlier this month: and: charged with inciting hatred against: the: Bahraini government. A version: of: this op-ed appeared in print on December 26: 2012: on page A25: of: the: New York edition with: the: headline: Bahrain: a Brutal Ally.

Obama - the democracy that you want from Syria? I want, from the Barein and Saudi Arabia! because this is the truth: "You're killing Israel and all mankind" [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh, Mahdi. The IMF (International Monetary Fund, usually abbreviated as IMF IMF in Italian and in English) is an organization composed of the governments of 186 countries and with the World Bank Group is an international organization called the Bretton Woods from the place where the conference was held which marked the creation. The IMF was formally established December 27, 1945, when the first 29 countries signed the agreement establishing the organization and was founded in May 1946. Currently, Member States are 186. --- ANSWER - THESE ARE ALL LIES! the IMF is private property of a few people, such as Rothschild and Rockefeller, that is the most dangerous Satanists, in the entire history of mankind, the serpent's head, that is: the Masonic system of bank seigniorage

FED ECB, Talmud. 666 IMF 322 Obama: Neturei Karta- who pays the salary, to these: your: 10 Satanists: fag ot, from all over the world, to try to have the control of this page? all money poorly spent! your Satanists (intelligence: AI, for International World Order: artificial intelligence, "Big Brother." Micro-chip, and project: Aliens Abudcions, to do: 200,000 human sacrifices, on the altar of your Satan, every year) they canceled my proposal, about: "do not spam violent on this page". In fact, I told them: "WE CAN PREVENT SPAM VIOLENT IF YOU RESPECT MY ARTICLES"

to all Nations, you outlawing Sharia] Massacre of the holy night of Christmas in Nigeria. Killed six innocent Christian martyrs in the Church. Among the victims, also the priest. At Qaueda said: "these are the wishes, greeting, of the king of Saudi Arabia, because America has said that his empire: can not be stopped, and that Israel: must be disintegrated." Christmas massacre: a group of armed men broke into the church in the village of Peri. Catholic faithful cry after a attempt their church in Nigeria (Reuters) Kano, December 25, 2012 - "A group of armed men stormed the village: at midnight and went straight to the church. They opened fire and killed the priest and five faithful. then set fire to the church, "said Usman Mansir, a resident of the village of Peri, near Potiskum, the economic capital of the state of Yobe. The story was confirmed: by: a police chief.[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

all nations must be reporting, as, is illegal the NAZI sharia: you cure the wound before: that: go to gangrene: for III WW] Lakhdar Brahimi, the UN special envoy to Syria, said, in Cairo said, that "a settlement of the Syrian is still possible, even if the situation is very serious, and worsening day by day. "Brahimi, with slandering, said, that peace and security in the world will be threatened directly by Syria, if a solution can not be found within a few months. - ANSWER - this is quelllo that he wanted the imperialism of the IMF: ECB FED, ie, the Masonic system of world, of seigniorage banking (money: created from nothing, but, due to debt (bills), and interest ), to make slaves, all Nations, as the Talmud. If these fools of Masons, the architects of the largest (NWO, new: tower of babel) driven project of social engineering will not be stopped? III World War, will be inevitable and Israel will be lost!

IMF and [the abomination of desolation] Expected vertex with the centrists. The Vatican supports MONTI; The outgoing President of the Council, is organizing the electoral list and by December 31: should pass the final selection. - ANSWER - MAYBE: Freemason (bildenberg agenda 666 god Baal: owl at Bohemian Grove system) Freemason, MONTI (true representative of the synagogue of Satan: 322 NWO IMF), ACKNOWLEDGED, the 640: excommunications: of the CATHOLIC CHURCH: against: Freemasonry? OR: is the SAME CATHOLIC CHURCH, WHICH HAS BECOME: the Freemasonry? THIS IS: 1). DEATH THREAT, AGAINST, ALL CHRISTIANS innocent martyrs, THAT, DO NOT LIVE, IN FALSE DEMOCRACY Masonic, of seigniorage BANKing! 2). IS A SERIOUS VIOLATION OF INTERFERENCE OF RELIGION in State, AS: a big crime against the secular state![MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

[lorenzoJHWH King of Israel! lorenzoAllah: king Palestine: Unius REI: on all the World!] human rights, in one only way: the sharia Islamic Nazism: to destroy civilization and Israel: with their accomplice satanist 666 IMF freemasonry JabullON satanAllah [where there are human rights, into: Saudi Salafi empire? they decreed our destruction! therefore it is essential for us to exterminate them all!] us in Palestine: we are not fighting: against: the Palestinians! but we fight: against: the sharia satanic terrorists Nazis and against: the IMF 666 NWO 322: Masonic occult powers: we fight against the Satanists, to save the whole human race: from the monsters! [talmud 666 IMF agenda: destroy Israel!] human rights: in one way: for the Islamic Nazism: to destroy civilization and Israel [where, there are human rights, in Saudi Salafi empire? they decreed our destruction! therefore it is essential for us, to exterminate them all!] MO: small 'pasionaria' Palestinian awarded in Turkey. Ahed Tamimi challenge 'with clenched fists an Israeli patrol. 27 December, [Talmud 666 IMF gündemi:! İsrail'i yok] İnsan hakları: Bir şekilde: İslam Nazizm: medeniyet ve İsrail [insan hakları Suudi Selefi imparatorluk vardır yok? onlar bizim imha karar! bu nedenle hepsini yok etmek, bizim için önemlidir!] (ANSAmed) - RAMALLAH - Ahed Tamimi, the "pasionaria" Palestinian 13 year old last month has seen a moment of international fame, when she was taken while throwing closed, fists against, an Israeli patrol, in the West Bank, was received with great honors in Turkey, [666 Ταλμούδ ΔΝΤ ατζέντα: να καταστρέψει το Ισραήλ] τα ανθρώπινα δικαιώματα: με έναν τρόπο: για την Ισλαμική Ναζισμού: να καταστρέψει τον πολιτισμό και το Ισραήλ [όπου υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, στη Σαουδική Salafi αυτοκρατορία; που αποφασίστηκε η καταστροφή μας! Επομένως, είναι απαραίτητο για εμάς, για να εξοντώσουν τα όλα!] where he also received, an award for his bravery. The Palestinian press reports. Invited to Turkey by the municipality of Istanbul Basaksehir, Ahed Tamimi has participated in a series of events before, the ceremony premazione, inaugurating among other things, an exhibition entitled "Being a child in Palestine," says Anadolu. [塔木德經666 IMF議程:摧毀以色列人權:單程:伊斯蘭納粹主義:摧毀人類的文明和以色列[其中,有人權,沙特沙拉菲帝國?他們頒布的破壞!因此,它是必不可少的我 們,要消滅他們所有!The video where you can see the 13 year old, challenge with a clenched fist raised the Israeli soldiers who had arrested his brother, he has toured the world. The daughter of an activist for human rights, Ahed showed on that occasion, to be completely uninhibited, in front of the rifles and harshly, rebuked the military. For this episode: she was awarded: Prize Handala: a hero of comics drawn: in the eighties, by the artist Palestinian Naji al-Ahli. Handala, a boy of 10 years, it has become in the meantime, a symbol of the struggle: against: the employment. (ANSAmed). [탈무드 666 IMF 일정:! 이스라엘을 파괴] 인간의 권리: 한 방법으로: 이슬람 국가 사회주의에 대한: 문명과 이스라엘 [인간의 권리는 사우디 Salafi 제국에 있습니다를 파괴 할? 그들은 우리의 파괴를 어디에! 따라서이 그들 모두를 없애기 위해, 우리 필수적입니다!] [التلمود 666 صندوق النقد الدولي جدول الأعمال:! تدمير إسرائيل] حقوق الإنسان: في طريقة واحدة: لالنازية الإسلامية: لتدمير الحضارة وإسرائيل [أين، وهناك حقوق الإنسان، في المملكة العربية السلفية الإمبراطورية؟ انهم مرسوما يقضي تدميرنا! ولذلك فإنه من الضروري بالنسبة لنا، للقضاء عليهم جميعا!] [תלמוד IMF 666 סדר יום: להשמיד את ישראל] זכויות אדם: בדרך אחת: להנאציזם האיסלמי: להרוס את הציביליזציה וישראל [שבו, יש זכויות אדם, בערבת הסלפית אימפריה? גזרנו השמדתנו! לכן זה חיוני עבורנו, להשמיד את כולם!] [גמרא 666 ימף אַגענדאַ: צעשטערן ישראל!] מענטש רעכט: אין איין וועג: פֿאַר די יסלאַמיק נאַזיסם: צו צעשטערן ציוויליזאַציע און ישראל [ווו, עס זענען מענטש רעכט, אין סאַודי סאַלאַפי אימפעריע? זיי דיקריד אונדזער אומקום! דעריבער עס איז יקערדיק פֿאַר אונדז, צו יקסטערמאַנייט זיי אַלע!][talmud 666 IWF-Agenda: Israel zerstören] Menschenrechte: in eine Richtung: für die islamische Faschismus: die Zivilisation und Israel [wo gibt es Menschenrechte, in Saudi Salafi Reich zerstören? sie verfügten unsere Zerstörung! Daher ist es für uns wichtig, um sie alle zu vernichten!][666 talmud FMI agenda: destruir Israel] los derechos humanos: de una manera: por el nazismo islámico: destruir la civilización y de Israel [donde existen los derechos humanos, en Arabia Salafi imperio? decretaron nuestra destrucción! por lo que es esencial para nosotros, para exterminar a todos!] [талмуд 666 МВФ повестки дня: уничтожить Израиль] прав человека: в одном: для исламского фашизма: уничтожить цивилизацию и Израиля [где есть права человека, в Саудовской салафитов империи? они постановили уничтожить нас! Поэтому очень важно для нас, чтобы истребить их всех!] [Talmud 666 IMF agenda: ødelegge Israel] menneskerettigheter: På en måte: for den islamske nazismen: å ødelegge sivilisasjonen og Israel [der, det er menneskerettigheter, i Saudi salafi imperium? de bestemt vår ødeleggelse! derfor er det viktig for oss å utrydde dem alle!] [talmud 666 IMF agenda: Israël vernietigen] rechten van de mens: op een manier: voor de islamitische nazisme: de beschaving en Israël [waar, er zijn de mensenrechten in Saoedi-Salafi rijk te vernietigen? ze besloten onze vernietiging! daarom is het van essentieel belang voor ons, uit te roeien ze allemaal!]

✙ end game in the name of Jesus: "You are all lost!" Luke19.27, [it would have been better for you, that you had never been born..] Mark 14:21 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to That Man Who Betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born. ".. Matthew 26:24 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to That Man Who Betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born. " [matthew 26 24 meglio per te sarebbe stato, che tu non fossi mai nato..] Mark 14:21 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to that man who betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born.".. Matthew 26:24 The Son of Man will go just as it is written about him. But woe to that man who betrays the Son of Man! It would be better for him if he had not been born."

[saudi arabia imperialism] Egypt: in 150 resign from party Salafi: al-Nour,.. for do a super party Salafi: for sharia horror satanic criminal: and for do many christian martyrs. Former spokesman, 'going to start training under our umbrella Sharia', for destroy Israel. 27 December, 12:32 Egitto: in 150 si dimettono da partito salafita al-Nour, Former spokesman, 'going to start training under our umbrella: "Sharia" is the destruction of human rights and kill freedom of religion! but NATO and CIA have said that this is very good. BUSH 322 (11-09) CIA MOSSAD, all desperate guy Rothschild IMF FED ECB 666 MICROCHIP, ALIENS abductions, CANNIBAL, @ 666322, Masonic system of banking seigniorage, owl god Baal, AT BOHEMIAN GROVE, JabullON - boy, really, YOU want to do a new (Shoah), and a new world war to destroy, my holy Islam, and my Israel? Pharisee Neturei Karta, really, you want to do harm to the nation That, has welcomed to you? --- ANSWER - DAI ON, you DISCUSS WITH ME! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh Mahdi.

no one can say, "God was responsible for my destruction!" In fact, your silence, is been: a crime ideological of Satanism, Which is: the seigniorage banking: of Enlightened Jews, for destroy Israel, you have made ​​yourself a Satanist, too, but, also, the destruction of the moral accomplice , economic, of all mankind [MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, [MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalm 110 (109): 7. Along the way you drink from the stream lift up his head. CIA 666 IMF FED ECB - you are one only: fagot criminal clique of Satan BrotherhoodUniversal posted a comment, CIA 666 synnek1 high priest of my fuck - if between, half hour, you're not out IhatenewLayout, I will cry to the That world you've killed him! @ CIA Cain synnek kkk nazi 666 - where is your brother Ihatenewlayout?

MASTER of conspiracy SAID: "GOD 'EVEN fag, BEING ALL AND IT EVEN SATAN, because' CIRCULAR AND INFINITE... of 51 finance satanic Masonic youtube- Answer - you're just the Master of shit! The Creator is not to be confused with his creatures! 2. creatures, Which all have been fitted, free will.. know, is the perfect Judgment against them, 3. you will be destroyed by your evil! Satan is fagot fagot = In the name of Jesus satanist, go away! God has dedicated to the slaughter Judges 1-5 When your carrion is dissolved, what remains? do not cancel your youtube, I Will Remain here at least your shame and God will make a terrible example. seem sweet temptations, but they have claws to rip the soul CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB = drink your poisons made ​​by yourself) Renews your faith in 2 Peter 3.1-18 planetary prayer every Monday from 20.00 to 21.00 with me 1Cor.6 0.33 to 34

each, five Minute for kill: 1 christian innocent martyr, said: "Open Door", but, this is: only because Illuminati Jews: for IMF FED ECB NWO 666 322: ie, satan Synagogue: for Shaoh, and, for destroy Israel, so, they wanted to, but, Jesus: in Bethlehem, he did not: no harm: to Someone, that is, everything that Mohammad has done! is why, Jesus does not deserve, the hatred of anyone. synnek1 666 CIA: sUkiliks: IMF NWO: suk my 666 iliks- where you will find an idiot who wants to be a neighbor with a cannibal like you? After all, 200,000 human sacrifices on the altar of Satan is the CIA that makes them, not me!

MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalm 110 (109): 1. Of David. Psalm. The Lord said to my Lord(lorenzojhwh, Unius REI): "Sit at my right hand until I make your enemies, a stool for your feet. " Psalm 110.2. The scepter of your power, stretches the Lord from Zion: "Rule in the midst of your enemies. 3. A prince from the day of your, the holy mountains, from womb before the dawn, like the dew, I have begotten you." Psalm 110 (109): 4. The Lord has sworn and will not repent: "You are a priest forever after the order of Melchizedek." 5. The Lord is at your right hand will shatter kings in the day of his wrath. 6. He will judge the nations, in the midst of corpses, it will crush the head of vast land. [MANE THECEL PHARES] CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB, Psalm 110 (109): 7. Along the way you drink from the stream, lift up his head. synnek1 666 CIA: sUkiliks: IMF NWO: suk my 666 iliks --- where you will find an idiot who wants to be a neighbor with a cannibal like you? After all, 200,000 human sacrifices on the altar of Satan is the CIA that makes them, not me! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

1_3. King of Saudi Arabia - ["They'll kill you, believing that pay homage to God": John 16] when it comes to God, Holy Allah? you would do well to take lessons from donkeys, for to die as "idolaters": so many holy children of God, ie, Christians, every day! Why is it with your money and your logistics that Al Quada can have missiles, etc... Why, you do think, that, God can create: a son, in a sexual way: it is a thought that: only: Donkeys may have! I pushed my metaphysical powers: that: even Adam had before: to be ontologically degraded his nature (along with everything: his corner of Earthly Paradise: why, then animals scavengers: they have become cannibals, while the snake venom has become lethal, ecc..) through: original sin (Metaphysics: is knowledge: intuitive wisdom, speculative with a clear conscience: in the intention),

2_3. King of Saudi Arabia - ["The hour is coming and it is this, that whoever kills you will think he is offering worship to God."], And also I am: as: all other men, but, it is my, this UNIUS: political Ministry: Universal: Unius of REI? is that which makes the difference: above all things! so, many years ago (with these intuitive faculties and speculative) I went: to explore: search about: the possibility: to find: a few: mass, shape, shell: in God Himself, in fact, I said to myself, I will not do: the error of the rebel angels: that: they did not want to worship the Messiah in human form as well, I had prepared: myself to worship any thing I could find, even if it were: the cocoon of a caterpillar: slimy and hairy? I would have kissed him: and worshiped course! but, honestly? God has no mass, shape, material or substance, because he is pure spirit here is how he created himself, in the form of the SON:[MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh  Mahdi

3_3. King of Saudi Arabia - he simply replied, his spirit, as in a mirror, and did not need: to generate: through sex.. idiot of an ass criminal madman: Salafi of: Al Qaeda: terrorists in the world! that is, that thou art: it is totally demolished your fucking science! but, nevertheless, I can not do revenge: against: none, and above all, I can not do against: thee, because thou hast done evil to the Kingdom of God, in good faith (until tobay) and for you, that Jesus said, "Many will kill you, thinking of doing: to me an act of worship." John 16.1. I have said these things because they do not have: fall away. 2. They will expel you: from the synagogues, and indeed, the hour in which: anyone: kills you will think: to worship God 3. And they will do this because: they have not known, neither the Father nor me. 4. But, I have said these things, because, when he comes: their time, remember: that: there have spoken.

[against: 2628342: Neturei Karta]: fake Orthodox Jews: United,all Against:1. Torah: 2. jewish people, 3. all biblical prophecies! how big the bank account of These Pharisees, front satanic Talmud, Because they have no interest in returning to Palestine? I am Jewish Messiah lorenzojhwh! King of Israel! and Mahdi lorenzoAllah: I stand with the Guardians of Israel. unto Death. BECAUSE THESE CRIMINAL: murderers, of all the prophecies of the Word of God: they DO NOT SPEAK, NEVER, OF BANKING seigniorage: of: IMF 666: NWO agenda: new Babylon tower: ie, masonic system, by all Illuminati Lucifer: exterminators of the peoples, to make Holocaust: against Israel: with Muslims: once again, as they did to make Holocaust: already from the Nazis. I do not leave traitors behind my back! eih, Rothschild, if you are not atto kill Israel, this time? Israel will kill you this time!

I do not look: at reality of Nations: with emotional passion: as, is: of a fan of: a football team: that is, with a Particular interested! I interpret the thoughts of God only, and for me, there is no partiality! I am a Zionist: for the kingdom of Palestine, and this is not: be: the accomplice with the Zionists for the IMF 666: or the Neturei Karta: that: are the other side: more bad: of the coin: of the 666 IMF(the true Pharisees, hypocrites cursed by Jesus)! Every people is my wife, like Israel(same), I do not have any preference, bias, Because: I Represent justice: equidistant: of God. this means unius REI, combine all the elements: also, the more: Irreconcilable, because, I Represent the unit: from which: everything comes! In fact, I am the measure of reality and the reality of measurement: that is, my, new fund international monetary system: of: property of the Peoples, and not proprietary: of murderess of Rothschild Neturei Karta

JajaDelleTigri satanist 666 IMF scam CIA NATO: aliens abductions -- well, you like them: 1. images, of which you do not understand the reason, and that, anyway, 2. not: it has no meaning, and then 3. you try to give that effect particular: that you do not: understand: that: it is! 4. and, of course, to no avail, then: 5. you do many inscriptions, which do not serve any purpose, 6. Hide yourself behind the photo of a baby girl, to arouse compassion. 7. while, the world is: to collapse into ruin: for a destruction: unprecedented 8. thou doest friend:of the most dangerous Satanists, etc.-- ANSWER - YOU'RE A NOTHING! certainly, you will burn as stubble in the day that will be! after all, your person does not deserve any confidence! how you can be the FRIEND, of this filthy satanist, ie 0Mpetano? YOU ARE too casual... IN SOME ACCOUNT TRANSACTIONS of dangerous friends, obscene, vulgar, abusive, etc... THAT DO NOT COMPLY WITH THE RULES OF RESPECT. for peoples.

@all Peoples - I'm not like that bastard of Rothschild: of IMF 666: that, he sells the money created from nothing to interest!. the money? my money from my IMF? I give money to all Peoples: all gratis: to all, that's why, will disappear taxes: in all the whole world! @ to all Peoples - it's easy win for me: wins all the whole world! Because in my opinion, there is: only "free will of all the people, and of all Peoples," without: violence, but, with the force of conviction... in fact, there is only one truth: for all: the "free will": to walk on the path of goodness and righteousness and truth: this is the only true religion, That, I know! @ my JEWS I am in the world today: I am the true King David: for the life of Israel and, for the life of the world, I know there is: no Goliath, who can win against me! [MENE TECHEL PERES] :CSPBCSSMLNDSM­DVRSNSMVSMQLIVB "Drink your poisons made by yourself. "You are all lost!" Luke19.27; by★: alleluia: REI Unius ♰: King ♥: Israel:♥Lorenzojhwh. Mahdi

    MyJHWH

    MyJHWH ha pubblicato un commento

    4 minuti fa

    [lorenzoJHWH King of Israel! lorenzoAllah: king Palestine: Unius REI: on all the World!] human rights, in one only way: the sharia Islamic Nazism: to destroy civilization and Israel: with their accomplice satanist 666 IMF freemasonry JabullON satanAllah [where there are human rights, into: Saudi Salafi empire? they decreed our destruction! therefore it is essential for us to exterminate them all!] us in Palestine: we are not fighting: against: the Palestinians! but we fight: against: the sharia satanic terrorists Nazis and against: the IMF 666 NWO 322: Masonic occult powers: we fight against the Satanists, to save the whole human race: from the monsters!

    MyJHWH

    MyJHWH ha pubblicato un commento

    24 minuti fa

    [Enough! STOP! to be the accomplices of Satan 666 IMF, get out: FROM Babylon, my JEWISH! we do not have an interest in the heritage of Satan, New World Order, assembled your ranks ] Isaiah 40:1-11. "Comfort, comfort my people, says your God." 2. "Speak tenderly to Jerusalem, and cry: that: the time of war is over, that: her iniquity is pardoned, because: it has received from the hand of the LORD: twice: for all her sins." 3. The voice of one (unius REI), which he crying in the wilderness: "Prepare the way of the LORD, make straight in the desert a highway for our God. 4. Every valley shall be exalted: and: every mountain and hill: made ​​low, the rough places to be rectified: and the rough places smoothed. 5. Then the glory of the Lord shall be revealed, and all flesh shall see it together, for the mouth of the LORD has spoken. "

    MyJHWH

    MyJHWH ha pubblicato un commento

    24 minuti fa

    [Enough! STOP! to be the accomplices of Satan 666 IMF, get out: FROM Babylon, my JEWISH! we do not have an interest in the heritage of Satan, New World Order, assembled your: ranks ] 6. A voice says, "Cry!" And he replied: "What shall I cry?". "All flesh is grass, and all the goodliness thereof is as the flower of the field. 8. The grass withers, the flower fades, but the word of our God remains forever. ". 9. Oh Zion, you who bring good tidings, get into a high mountain; O Jerusalem, you who bring good tidings: lift up thy voice with strength! Raise your voice, do not worry! Of 'the cities of Judah, "Behold your God." 10. Behold, the Lord GOD comes with might, and: his arm dominates him. Behold, his reward: it is with him, and his recompense before him. 11. He shall feed: his flock like a shepherd, will gather the lambs with his arm, and carry them: in his bosom, and guide: with: gentleness and care, the sheep who: have small.

    MyJHWH

    MyJHWH ha pubblicato un commento

    43 minuti fa

    [what aliens did they say? the same things that they feel: say, during a seance ..] .. I'm not like Rothschild: 666 FMI: 322 NWO, and all his occult powers: the societies (nations) Masonic (occult powers: to do only one satanism) project: aliens abductions, Bildenberg, etc. .. that he wanted to do, the State of Israel, but forced him to be: in an hole asshole, because, 1. all Jews (all his main accomplices) they did not have to: be able to return, everyone in Israel, for do at to end: his empire of Satan's cock: against: all the world, and to do become slaves all peoples(micro-chip): that rape all peoples: through: banking seigniorage! Rothschild has a desperate need: to do: World War III, to give rise to, finally, the reign of Satan on all earth: so obvious! but, I will take for me: all the Saudi desert: and Egyptian: of which I will need, or, with the good, that, or the hard way!

    MyJHWH

    MyJHWH ha pubblicato un commento

    2 ore fa

    [see] 1. testimony of Kenneth Hagin, who returned from hell .. (Kenneth E. Hagin, I believe in visions, Aversa 1987, p. 3-6). All this took place to Hagin, in April 1933, at: about sixteen years, in the city of, MacKinney, Texas (USA). 2. [Resurrection of Pastor Daniel Ekechukwu: but, imperilism sharia salafis said: "NO" in Nigeria] By David Servant: The Investigation: Soon after it occurred last December, I heard the report of Nigerian pastor Daniel Ekechukwu's resurrection via e-mail from my friend, pastor David K. Aboderin, of Lagos, Nigeria. I also heard about this miracle from my friend Brent Regis, son-in-law of Reinhard Bonnke.

    MyJHWH

    MyJHWH ha pubblicato un commento

    2 ore fa

    Jew: Edith Stein: (vs): 666 nazi IMF FED! she: not: said to his sister (another cloistered nun): we are going to die for Jesus ", no, but said," we are going to die for our people "Because, this covenant, all of jewish community, with IMF 666 (ie, the Masonic system: 322), is something That Is worse: the Satanism: the same is in fact a declaration of war, and it is an act of extermination against: all peoples! but, the prophet said, "will be abolished your covenant with death! ' @ Israel - sometimes, to fail: or, losing a goal?.: It is the best way to win the peace! That thou hast advantage to do to become a giant goliath the Arab League: Salafis of Al Queda? the fact: that :: Libyan terrorists and Al Qaeda do not have a military uniform? this does not mean That Syria, was not been invaded: However, by: Israel, NATO CIA Arab League, then Iran must help Syria: now.